Massimiliano Allegri
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Zestawienie troche wybiorcze, bo taki Gotze to 2013 rok i nie jest to juz pilkarz FCB. Podobnie Benatia, skoro widnieje po ich stronie to tym bardziej nalezy dopisac +20 do rachunku Juve. I nastepne 27 za Cuadrado. Mandzukic 21, Pjaca 23, nawet za takiego Rincona ogolili nas na dyche... jak juz lecimy od 2013 to jeszcze Tevez, Morata, Ogbonna, Pereyra, Hernanes, Lemina...wagner pisze:Hummels - 35, Sanches - 35, Vidal - 37, Costa - 30, Benatia - 28, Gotze - 37, Thiago - 25Garreat pisze:Na pewno Bayern nie ładuje w druzyne tyle siana co Juve
Higuain - 90, Pjanic - 32, Dybala - 40, Sandro - 26
Tak czy inaczej, oni w okienku kupuja jednego, MAX dwoch graczy za 30-40 baniek. Nigdy nie dali wiecej! Podejrzewam, ze wkrotce rekord padnie za sprawa Sancheza.
Jako uzupelnienie, ewentualnie jeszcze ktos z BL za grosze.
Mysmy ostatnio poplyneli grubo...
We Wloszech pilka to wojna, a Bayern traktuje CAŁĄ Bundes jak supermarket. Jest to troche zenujace, ze takie BVB, niby klub z ambicjami, nie potrafi sie postawic. Zabrali im ulubienca kibicow Gotze. Wyjecie Lewego za darmo to smiech na sali. Nawet Reus byl bardzo blisko, gdyby nie kontuzje to pewnie gralby w czerwonej koszulce.
- gucio_juve
- Juventino
Max ma przedłużyć kontrakt z Juventusem o rok, do 2019. Carrera właśnie zostanie w Moskwie do 2019
Przypadek? 

- Olek1987
- Juventino
Też chętnie bym go widział u nas jeśli Max chcialby kiedys odejscgucio_juve pisze:Max ma przedłużyć kontrakt z Juventusem o rok, do 2019. Carrera właśnie zostanie w Moskwie do 2019Przypadek?

Zero szacunku dla Pogby
- Cabrini_idol
- Juventino
Sky podaje, że osiągneliśmy porozumienie z Maxem. 7/8 mln za rok. Jutro najprawdopodobniej ogłoszenie.
Teraz po ogłoszeniu tego, pewnie pójdą pierwsze oficjale w sprawie transferów. Schick, Szczęsny i pewnie jakaś jedna bomba. Później 2 sprzedaże i pod koniec czerwca/ początek lipca kolejna bomba lub dwie. Koniec lipca kolejna sprzedaż i polowanie na okazję.

Teraz po ogłoszeniu tego, pewnie pójdą pierwsze oficjale w sprawie transferów. Schick, Szczęsny i pewnie jakaś jedna bomba. Później 2 sprzedaże i pod koniec czerwca/ początek lipca kolejna bomba lub dwie. Koniec lipca kolejna sprzedaż i polowanie na okazję.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Spoko i oby mercato w końcu było pod Maxa. Czy mi się wydaję czy to są ogromne pieniądze jak na SA?Cabrini_idol pisze:Sky podaje, że osiągneliśmy porozumienie z Maxem. 7/8 mln za rok. Jutro najprawdopodobniej ogłoszenie.
![]()
- Cabrini_idol
- Juventino
To są ogromne pieniądze nie na Serie A ale ogólnie w Europie.
Ma ktoś gdzieś fajną listę płac najlepiej opłacanych trenejro w Europie. Ale proszę o kwoty netto, żeby mi ktoś nie wyskoczył z kwotami brutto (Anglia).
Ma ktoś gdzieś fajną listę płac najlepiej opłacanych trenejro w Europie. Ale proszę o kwoty netto, żeby mi ktoś nie wyskoczył z kwotami brutto (Anglia).

- wagner
- Juventino
http://www.totalsportek.com/money/highe ... -managers/Cabrini_idol pisze:Ma ktoś gdzieś fajną listę płac najlepiej opłacanych trenejro w Europie. Ale proszę o kwoty netto, żeby mi ktoś nie wyskoczył z kwotami brutto (Anglia).
Coś takiego udało mi się znaleźć
- Cabrini_idol
- Juventino
Czyli wskoczy gdzieś na 5-6 miejsce najlepiej opłacanych trenerów na świecie. No tak ale wiem maly, nie zasłużył na to 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Bardzo mnie to cieszy. Przypuszczam, że tym razem to Max rozdawał karty bo inaczej być nie mogło. Myślę też, że zapadły jakieś decyzje i obietnice transferowe związane z przedłużeniem przez Maxa umowy. Max nigdy nie mógł doprosić się konkretnego gracza, teraz będzie zapewne inaczej.

- wagner
- Juventino
Di Marzio: Allegri, Marotta i Agnelli właśnie przebywają w siedzibie Juve gdzie podpisują nowy kontrakt Massimiliano 
Edit: kontrakt do spodziewanego 2019 roku. Pensja zaś wzrastająca co sezon. 5,5. 6,5. 7.

Edit: kontrakt do spodziewanego 2019 roku. Pensja zaś wzrastająca co sezon. 5,5. 6,5. 7.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2017, 12:24 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- gucio_juve
- Juventino
Szczegóły kontraktu:
Umowa do 2019. W tym sezonie podwyżka do 5,5 miliona €, 2018 - od 6 do 6,5 miliona, 2019 - 7 milionów.
Umowa do 2019. W tym sezonie podwyżka do 5,5 miliona €, 2018 - od 6 do 6,5 miliona, 2019 - 7 milionów.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a co panowie mieli z matematyki? umowa na 2 lata ale rośnie 3 razy "co sezon" tak? 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- deejay_1988
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W rankingu są kwoty w funtach, w Euro to Max będzie 9 pi razy drzwi. A ranking niby dotyczy całego świata, a trenerzy tylko europejskich klubów.Cabrini_idol pisze:Czyli wskoczy gdzieś na 5-6 miejsce najlepiej opłacanych trenerów na świecie.
- gucio_juve
- Juventino
Ja to w sumie dwóje, ale byłem dobry z włoskiego.Maly pisze:a co panowie mieli z matematyki? umowa na 2 lata ale rośnie 3 razy "co sezon" tak?
Widzisz. Po co było się uczyć matematyki, wystarczy znać kilka słów po włosku i już wie się więcej niż Ty :lol:Allegri arriverà a guadagnare circa 7 milioni di euro nell’ultimo anno. Un ritocco verso l’alto che riguarderà già la prossima stagione che passerà da 4,5 milioni più bonus a 5,5 più bonus. Un altro milione in più nel 2018, per cira 6-6,5 milioni più bonus e l’ultimo anno con i quasi 7 totali.