Mercato (LATO 2017)
- wagner
- Juventino
To jest dokładnie ta sama półkaBiały Wilk pisze:Czy Navas jest gorszy od Szczęsnego? Nie sądzę

Ciekawe co na transfer i stosunek do niego Kamil Glik :lol:
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Albo nasz ulubieniec Radja.wagner pisze:Ciekawe co na transfer i stosunek do niego Kamil Glik :lol:

Szczęsny to spoko opcja na te 2-3 lata, choć nie mam nic przeciwko temu, by okazał się być naszą podporą na dłuższy czas. Wszystko w jego rękach. Niech w tym czasie Meret czy inny nowicjusz sobie dojrzewa i zdobywa doświadczenie w Serie A.
- Sorek21
- Juventino
Znasz się z Dumanowskim ?Vincitore pisze:Mój znajomy, pracujący w Eleven zdradził mi info o Szczęsnym już wczoraj rano, ale nie chciałem o niczym pisać by nie tworzyć negatywnego pru gdyby transfer się rypnął jak Witsela etc. Rozmawiał ze Szczęsnym i Wojtek potwierdził - dostanie 4 mln za sezon i ma zagwarantowane 20 meczów w sezonie. Czyli wygląda to na jakieś 12/13 meczów w Serie A, komplet w pucharze (przy optymistycznym dojściu do finału) i mecz w Lidze Mistrzów z jakimś Ludogorcem.
Aha, ponoć podpis już w tym tygodniu.
- pan Zambrotta
- Juventino
predzej z Borkowskim
transfer Szczesnego co najmniej dziwny. Ale chcemy być wielcy, to miejmy dwóch topów. Tak, dla mnie Szczesny to top.

transfer Szczesnego co najmniej dziwny. Ale chcemy być wielcy, to miejmy dwóch topów. Tak, dla mnie Szczesny to top.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Życzyłbym sobie w naszym składzie więcej zawodników z takim charakterem bo jedyny, który nie jest potulnym barankiem to Mandżur, którego właśnie między innymi za to uwielbiam.ozob pisze:Tylko ten charakter. :lol:

- pumex
- Juventino
Niestety jeden forumowy 'baranek' jak zwykle źle zinterpretował, a kolejna część podchwyciła. Czepiając się charakteru Szczęsnego nie miałem na myśli tego, że czasem potrafi pokazać pazury i to mi w nim przeszkadza. To, jak piszecie, w pewnym sensie nawet zaleta. Ale nie jest to tożsame z umiejętnościami przywódczymi często potrzebnymi bramkarzowi - moim zdaniem tego Wojtkowi brakuje, tej umiejętności kierowania defensywą.alessandro1977 pisze:Życzyłbym sobie w naszym składzie więcej zawodników z takim charakterem bo jedyny, który nie jest potulnym barankiem to Mandżur, którego właśnie między innymi za to uwielbiam.ozob pisze:Tylko ten charakter. :lol:
Ale cóż, przynajmniej o transmisję Juve w pewnych momentach będzie łatwiej

Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2017, 14:10 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

- Olek1987
- Juventino
:rotfl: Zaraz urośnie mit, że Juventus wszystkim w Europie się kłania, ktoś palnął głupotę a reszta powtarza...alessandro1977 pisze:Życzyłbym sobie w naszym składzie więcej zawodników z takim charakterem bo jedyny, który nie jest potulnym barankiem to Mandżur, którego właśnie między innymi za to uwielbiam.ozob pisze:Tylko ten charakter. :lol:
Człowiek tyle razy próbuje wrócić na to forum i coś popisać, ale z kim? :co?:
Zero szacunku dla Pogby
- ozob
- Juventino
A Donnarummie juz nie, skoro go cenisz wyzej?Ale nie jest to tożsame z umiejętnościami przywódczymi często potrzebnymi bramkarzowi - moim zdaniem tego Wojtkowi brakuje, tej umiejętności kierowania defensywą
I jakie to jest typowe dla ciebie pumex. Wytknie Ci sie oczywista glupote, ktora napisales tutaj:
To jak zwykle na sam koniec odwracasz kota ogonem insynuujac, ze zle zostala zinterpretowana.18-letni Donnarumma ma w sobie więcej cech przywódczych niż Szczęsny.

La fidanzata d'Italia
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No to co tutaj jeszcze robisz Peryklesie, chłopie - wszystkiego się czepiasz. Mam prawo przypuszczać, że naprawdę jesteś życiowo niezaradny i próbujesz się tutaj dowartościować. Po odejściu Vidala i Pogby jedynym naprawdę charakternym zawodnikiem jest Mandżur.Olek1987 pisze:Człowiek tyle razy próbuje wrócić na to forum i coś popisać, ale z kim? :co?:

- Olek1987
- Juventino
Na czym polegała charakterność Pogby ? na machaniu łapami po kazdym nieudanym zagraniu ?alessandro1977 pisze:No to co tutaj jeszcze robisz Peryklesie, chłopie - wszystkiego się czepiasz. Mam prawo przypuszczać, że naprawdę jesteś życiowo niezaradny i próbujesz się tutaj dowartościować. Po odejściu Vidala i Pogby jedynym naprawdę charakternym zawodnikiem jest Mandżur.Olek1987 pisze:Człowiek tyle razy próbuje wrócić na to forum i coś popisać, ale z kim? :co?:
Powariowaliście po finale, ktoś walnął głupotę, a Ty to powtarzasz, po raz kolejny.
Nagle wzorem dla was jest oszust Ramos. Przykre...
Gdzie jest charakterny Vidal, Pogba, Naingolan, Hamsik, Glik (charakterny bo przeciez sfaulował Higuaina...) a no są w dupie...
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2017, 15:58 przez Olek1987, łącznie zmieniany 1 raz.
Zero szacunku dla Pogby
- ozob
- Juventino
Nasza lista zakupowa wedle Tuttosport, co w zasadzie pokrywa side disc mocno ze wszustkimi plotkami:
Schcick i Sczesny juz sa. Nastepny w kolei to Mattia, o po nim przyjdzie pomocnik i dwojka skrzydlowych.
Schcick i Sczesny juz sa. Nastepny w kolei to Mattia, o po nim przyjdzie pomocnik i dwojka skrzydlowych.
La fidanzata d'Italia
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czy ja wiem. Charakterny też jest przynajmniej i Bonucci bo jednak temu Allegriemu napyskował i nie chciał przeprosić. Ale brakuje nam w drużynie tej zadziorności.
Edit: No Cabrini, Ameryki to tym nie odkryłeś, ale jednak to prawda. Nie mamy idealnego ofensywnie pierwszego składu i w sumie żadnej ławki. Za to drużyna tradycyjnie po włosku jest doskonale zabezpieczona z tyłu. W Serie A się tym wygrywa scudetta, ale w Europie już tak fajnie nie jest.
Edit: No Cabrini, Ameryki to tym nie odkryłeś, ale jednak to prawda. Nie mamy idealnego ofensywnie pierwszego składu i w sumie żadnej ławki. Za to drużyna tradycyjnie po włosku jest doskonale zabezpieczona z tyłu. W Serie A się tym wygrywa scudetta, ale w Europie już tak fajnie nie jest.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2017, 16:00 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Brakuje nam jakości w ofensywie jaką ma Real Madryt. Razem z łąwką. Nasi ofensywnie piłkarze grali cały sezon praktycznie bez zmian. Real może wystawić 2 ofensywne składy i nadal grać o najwyższe cele. My nie. Dlatego tutaj liczę na wzmocnienia. W ofensywie.
W finałach wygrywa się ofensywą. W dwumeczu można liczyć na plan taktyczny, dobrą grę w defensywie, grać na wynik w dwumeczu. W finałach nie ma na to miejsca. Trzeba wyjść i pokazać jakość...strzelać gole.
W finałach wygrywa się ofensywą. W dwumeczu można liczyć na plan taktyczny, dobrą grę w defensywie, grać na wynik w dwumeczu. W finałach nie ma na to miejsca. Trzeba wyjść i pokazać jakość...strzelać gole.

- gucio_juve
- Juventino
Lemina powiedział w wywiadzie dla jakiejś francuskiej gazety, że chce grać więcej. Jego odejście jest już praktycznie przesądzone.