Mercato (LATO 2017)
- ozob
- Juventino
Niektorzy to oleju w glowie nie majac psioczac na Wojtka. Na De Gea, Courtois, Oblaka i Donnarumme szans nie mamy. Meret i Lafont to melodia przyszloaci bez doswiadczenia i bramkarze nie na takim poziomie jak Gigi gdy wchodzil do bramki Juve (Donnarumma tez na takim poziomie nie jest). A tu mozemy miec Wojtka za jedyne 16 mln, ktory juz w swoim zyciu doswiadczenie zebral i w dodatku jest bardzo dobrym sezonie. Okazja, ktorej nie wolno przegapic.
La fidanzata d'Italia
- Biały Wilk
- Madridista
Zgadzam się w pełni z tym co napisał ozob. Szczęsny to bardzo dobry, bramkarz, a za takie pieniądze lepszego nie zgarniecie. Chociaż ja osobiście wolałbym żeby jeśli już to przyszedł za rok, po zakończeniu kariery przez Buffona, bo szkoda żeby przesiedział rok na ławce.
- Gontar
Jeśli chce siedzieć na ławie to jest to dobre rozwiązanie. Mnie Neto nie przekonał w tych meczach w których grał(oglądałem wszystkie z jego udziałem w barwach Juve) w większości popełniał jakieś błędy etc.. Zaraz ktoś powie, że to dlatego bo grzeje ławę. Ale jak był Storari czy Maninger to nie było strachu że wejdą i coś odstawią . Wykupić Mereta i puścić na wypożyczenie na rok lub dwa a przez ten czas niech Wojtek "asekuruję" Buffona 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A jak do tych doniesień mają się te mówiące o tym, że Polak tęskni za Anglią i chce powrotu do Arsenalu? Ja wiem, że Kanonierzy go po prostu nie chcą, ale pojawiały się głosy, że Szczęsnemu nie bardzo pasuje życie we Włoszech.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Di Marzio: jutro albo pojutrze Allegri przedłuży kontrakt do 2019.
Di Marzio: Juve chce Di Marię.
Di Marzio: Juventus wybiera pomiędzy Di Marią a Douglasem Costą.
Co do Szczęsnego to według Sky płacimy 14 mln. + 2 bonusu. Wojtuś ma dostać 4 letni kontrakt 4 mln. za sezon (GDM nie podał czy netto czy brutto) rosnący do 4,5 mln. w czwartym roku.
Bargiggia z Mediasetu: Juve uważa Bonucciego za zbyt ważnego i Leo nie odejdzie, Alex Sandro może odejść.
Di Marzio: Juve chce Di Marię.
Di Marzio: Juventus wybiera pomiędzy Di Marią a Douglasem Costą.
Co do Szczęsnego to według Sky płacimy 14 mln. + 2 bonusu. Wojtuś ma dostać 4 letni kontrakt 4 mln. za sezon (GDM nie podał czy netto czy brutto) rosnący do 4,5 mln. w czwartym roku.
Bargiggia z Mediasetu: Juve uważa Bonucciego za zbyt ważnego i Leo nie odejdzie, Alex Sandro może odejść.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2017, 23:31 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- wagner
- Juventino
Wydaje m i się, że taka deklaracja, a raczej sugestia padła z jego ust podczas, gdy wydawało się, że Wenger odejdzie z Arsenalu, a on zgłaszał gotowość powrotu do klubu, bo to że jest jego wielkim kibicem, nie ukrywał i nie ukrywa.CavAllano pisze:A jak do tych doniesień mają się te mówiące o tym, że Polak tęskni za Anglią i chce powrotu do Arsenalu?
Czyli to już pewne?RICTOR pisze:Co do Szczęsnego to według Sky płacimy 14 mln. + 2 bonusu.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba tak. Di Marzio na Sky podał done dealio.
Cadena Ser podało, że Lemina idzie do Valencii.
Pedulla: Juve idzie po Bernardeschiego.
LordJuve: Bargiggia to znany fantasta, Włosi np. się śmieją, że skoro tak podał to znaczy, że Bonucci odejdzie a Sandro zostanie.
Cadena Ser podało, że Lemina idzie do Valencii.
Pedulla: Juve idzie po Bernardeschiego.
LordJuve: Bargiggia to znany fantasta, Włosi np. się śmieją, że skoro tak podał to znaczy, że Bonucci odejdzie a Sandro zostanie.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2017, 23:36 przez RICTOR, łącznie zmieniany 2 razy.
- LordJuve
- Juventino
Alex odejść?RICTOR pisze: Bargiggia z Mediasetu: Juve uważa Bonucciego za zbyt ważnego i Leo nie odejdzie, Alex Sandro może odejść.

Uff. Chciaż Bonuca też bym zostawił. Mamy w pomocy sporo do sprzedania.RICTOR pisze:LordJuve: Bargiggia to znany fantasta, Włosi np. się śmieją, że skoro tak podał to znaczy, że Bonucci odejdzie a Sandro zostanie.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2017, 23:37 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Simi
- Qualità Juventino
I to jest właśnie zabawne.. po co my mamy się wzmacniać jak pozbędziemy się bocznego obrońcy znajdującego się w TOP3 w Europie. :hellyes:RICTOR pisze:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam nadzieję, że nie zrobimy głupoty i przed kolejnym sezonem się będziemy wzmacniać, a nie osłabiać oddając jednego z najlepszych na świecie Sandro. Cholernie trudno byłoby go zastąpić.
W sumie, jakby się nad tym zastanowić, prawie w całości transfer Szczęsnego mógłby nam zbilansować Neto. Mówi się, że chcemy za niego niemniej niż 12 mln.
Niektórzy podają, że po finale wściekły był Agnelli. Może przełożyłoby się to na nasze działania na rynku?
W sensie chęć pozyskania nie tylko młodych gniewnych, ale też jakiegoś topa/jakichś topów.
W sumie, jakby się nad tym zastanowić, prawie w całości transfer Szczęsnego mógłby nam zbilansować Neto. Mówi się, że chcemy za niego niemniej niż 12 mln.
Niektórzy podają, że po finale wściekły był Agnelli. Może przełożyłoby się to na nasze działania na rynku?

- LordJuve
- Juventino
Mam nadzieję, że wściekły był też jego kuzyn John Elkann. Mógłby wreszcie coś dosypać do klubowej kasy...CavAllano pisze: Niektórzy podają, że po finale wściekły był Agnelli. Może przełożyłoby się to na nasze działania na rynku?W sensie chęć pozyskania nie tylko młodych gniewnych, ale też jakiegoś topa/jakichś topów.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja powiem wam żę chciałbym Inieste u nas na ławce.
Widać ile dał nam Davi Alves - człowiek ktory wygrywał LM.
Potrzebni nam są ludzie którzy wygrali juz wiele, a chca wiecej.
Widać ile dał nam Davi Alves - człowiek ktory wygrywał LM.
Potrzebni nam są ludzie którzy wygrali juz wiele, a chca wiecej.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.