Massimiliano Allegri
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
rozwalił mnie komentarz Allegriego:
"Bramka na 2-1 odcięła nam prąd."
Jak można się załamać przy bramce na 2-1 z Realem w 61'? Czy oni nie brali pod uwagę to że po przerwie mogą stracić bramkę... ?
Jak można się załamać przy bramce na 2-1 z Realem w 61'? Czy oni nie brali pod uwagę to że po przerwie mogą stracić bramkę... ?
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
najwyraźniej nie, my nie potrafimy gonić wyniku więc nie brali pod uwagę tego, że dwa razy w ciągu jednego meczu może się to zdarzyć
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- krystiank
- Juventino
W ogóle on to sie nie nauczył pewnych rzeczy. Mecz finałowy z Barceloną w 2015 roku, rok temu z Bayernem i teraz to samo ....marcinek pisze:rozwalił mnie komentarz Allegriego:
- Maly
- Juventino
pewnie nie ale gol wisiał w powietrzu jak z Bayernem rok temu, po prostu kolejny raz przestaliśmy grać cokolwiek
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dla mnie to jest logiczne że grając na tak ofensywny zespół jak Real to czasem nawet do szatni można schodzić z 0-2 w plecy i czy to oznacza że powinniśmy stanąć i myśleć o finale 2017/18?
Jak wchodzimy do szatni z wynikiem 1-1 to mówimy sobie zapierniczamy żeby ich stłamsić, ewentualnie tak jak wybrał Allegri bronimy się i gramy na kontry, bo widzę że nie macie sił już tak biegać, ale chłopaki jakby poszło coś nie tak i by nam wbili bramkę to gramy dalej już raz odrobiliśmy, więc odrobimy i następny raz.
jakbym miał wróżyć z fusów to powiedziałbym że tutaj zemściło się podejście do meczów ligowych z Napoli, Romą, Milanem, Interem itd. : "....eee nie idzie nam, dostajemy wciry, ale to nic, to tylko 3pkt. na następny raz się odkujemy".
Jak wchodzimy do szatni z wynikiem 1-1 to mówimy sobie zapierniczamy żeby ich stłamsić, ewentualnie tak jak wybrał Allegri bronimy się i gramy na kontry, bo widzę że nie macie sił już tak biegać, ale chłopaki jakby poszło coś nie tak i by nam wbili bramkę to gramy dalej już raz odrobiliśmy, więc odrobimy i następny raz.
jakbym miał wróżyć z fusów to powiedziałbym że tutaj zemściło się podejście do meczów ligowych z Napoli, Romą, Milanem, Interem itd. : "....eee nie idzie nam, dostajemy wciry, ale to nic, to tylko 3pkt. na następny raz się odkujemy".
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Maly
- Juventino
mówisz o pół-emerytach Robbenie i Riberym? Max i tak by ich nie wymienił za Mandzukica... no i za to my mamy lepiej na bokach obrony, nie są przed nami kadrowo na pewno
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- wagner
- Juventino
Przypomnę jedynie, ze Bayern inwestujacy i generujace większe środki, sprowadzając gwiazdy w postaci zawodników i trenerow byl po raz ostatni w finale ligi mistrzów 4 lata temu. Wygrywając ten finał Mandzukiciem właśnie. Ten Bayern w XXI wieku grał 4 razy w finale Ligi Mistrzów przegrywając dwa z nich... z Interem i Chelsea.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
http://www.football-italia.net/todayspapers/103668
GdS donosi dzisiaj, że Allegri znalazł się na celowniku PSG.
Mister ma oczekiwac od nas gwarancji wzmocnień z najwyższej półki, na miare jego trenerskiego talentu. Paryż oczywiście kusi większą pensją i środkami na transfery.
Niestety plotki mało wiarygodne po tym jak njapierw prezydent PSG zapowiedział kontynuowanie pracy przez ich obecnego szkoleniowca a już po przegranym finale Max zadeklarował, że zostaje.
Mimo wszystko trzeba mieć nadzieję i trzymać kciuki.
GdS donosi dzisiaj, że Allegri znalazł się na celowniku PSG.
Mister ma oczekiwac od nas gwarancji wzmocnień z najwyższej półki, na miare jego trenerskiego talentu. Paryż oczywiście kusi większą pensją i środkami na transfery.
Niestety plotki mało wiarygodne po tym jak njapierw prezydent PSG zapowiedział kontynuowanie pracy przez ich obecnego szkoleniowca a już po przegranym finale Max zadeklarował, że zostaje.
Mimo wszystko trzeba mieć nadzieję i trzymać kciuki.
calma calma
- gucio_juve
- Juventino
Ja już dzisiaj czytałem, że Bonucci odchodzi, Allegri odchodzi, Buffon odchodzi na emeryturę - pomijając już info odejściach Dybali. Istna papka medialna dla pismaków.
PS. Najlepsze, Sandro w Arsenalu.
PS. Najlepsze, Sandro w Arsenalu.

- wagner
- Juventino
Hummels - 35, Sanches - 35, Vidal - 37, Costa - 30, Benatia - 28, Gotze - 37, Thiago - 25Garreat pisze:Na pewno Bayern nie ładuje w druzyne tyle siana co Juve
Higuain - 90, Pjanic - 32, Dybala - 40, Sandro - 26
Jeśli dobrze pamietam w finale 2015 roku najwyższymi naszymi transferami był Morata 20 mln i Ogbonna 15 mln. Dopiero dwa poprzednie lata wygenerowaly u nas duże koszty pozyskiwania zawodników. Oczywiście dla niektórych czarę goryczy przelewa cena za Gonzalo. Zmierzam do tego, ze Bayern będący przykładem tu często wymienianym w ostatnich latach zawodzi i ma też swoje powody do niezadowolenia. Jednak ostatnie 4 lata to dominacja klubów hiszpańskich, nie dwóch, a trzech.
Allegri zostanie. Ma tu do wygrania Ligę Mistrzów