LM 16/17 (FINAŁ): JUVENTUS 1-4 Real Madryt
- tomekp9-16
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wszyscy przeżywają, każdy na swój sposób, nie trzeba potem tym, którzy coś zadeklarują wypominać, że nie dotrzymali obietnic (vide czepianie się Cabriniego). Za trochę okno transferowe to i uwaga odejdzie od tego finału i wszyscy będziemy czekać na kolejny sezon z nadzieją, że tym razem LM będzie nasza i może w końcu marzenia się spełnią. Ja wierzyłem w Juve zawsze, kiedy tylko sukces był matematycznie możliwy i zawsze będę wierzył, jestem przekonany, że w głębi serca wszyscy z nas tak majądawid91 pisze:Ta, parodystą to jest Lucas87, allesandro1977, Vimes, szczypek i jeszcze kilku by się znalazło. Wstyd panyLucas87 pisze:Dzięki Panu Bogu, że chociaż Morata nie wbił jeszcze gola tym parodystom...Ile zapewnień, że team silniejszy od tego z 2003...

- Ryder
- Juventino
A ja tam jestem dumny, że doszli do finału. Wiadomo, mogła być historia i wielki triumf, ale bycie drugim na świecie po tym całym syfie z Serie B... Jeszcze będzie ten puchar
Najbardziej szkoda Gigiego, ma facet pecha.

Najbardziej szkoda Gigiego, ma facet pecha.
It's morphing time!
Dragonzord!
Mastodont!
Pterodactyl!
Triceratops!
Sabre-toothed tiger!
DAJ KAMJENJA!!!
Dragonzord!
Mastodont!
Pterodactyl!
Triceratops!
Sabre-toothed tiger!
DAJ KAMJENJA!!!
- Dunio333
- Juventino
Sezon i tak dobry. Jest dublet i finał, szkoda przegranej, ale do następnego.
Buffon ma ostatni rok na wygranie LM
.
Z ciekawostek. Ostatnio Juve straciło 4 bramki 10.10.2014 z Fiorentiną. Mecz zakończył się przegraną 4-2, a jeszcze wcześniej 06.01.2011 u siebie w Serie A z Parmą, mecz zakończył się wynikiem 1-4. Już wiem! To spisek, mecz przegrany 4 bramkami co trzy lata!
Buffon ma ostatni rok na wygranie LM

Z ciekawostek. Ostatnio Juve straciło 4 bramki 10.10.2014 z Fiorentiną. Mecz zakończył się przegraną 4-2, a jeszcze wcześniej 06.01.2011 u siebie w Serie A z Parmą, mecz zakończył się wynikiem 1-4. Już wiem! To spisek, mecz przegrany 4 bramkami co trzy lata!
- WhySoSerious?
- Juventino
5 przegrany finał i cóż mogę napisać?
Jak ostatni amatorzy zagraliśmy 2 połowę. Właściwie to jej nie zagraliśmy. Tak frajerskiego Juventusu dawno nie widziałem. Tak sparaliżowanego, tak dziewczęcego. To mają być mężczyźni? haha. Przesłaby Real pakuje nam bez wysiłku 4 bramki. Praktycznie wszystkie po idiotycznych stratach z tyłu. To jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać dramat. Madryt nie grał dosłownie nic, po prostu wykorzystał nasze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> idiotyczne błędy w wyprowadzaniu piłki. Ten mityczny mur <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dzisiaj kaszanę, jakiej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie powinien. Jest mi po prostu wstyd, jako kibicowi Juve.
I mam wrażenie, że to koniec pewnego okresu, wycisnęliśmy z tej drużyny maksa. Teraz będą sezony suszy. Koniec.
Gratulacje dla Realu, w pełni zasłużone zwycięstwo. Brawo dla Was, że macie ekipe, która zna swoją wartość i pokazuje to na boisku. Możecie tracić bramki, ale jeśli zawsze strzelacie więcej niż tracicie, to wszystko się zgadza. BRAWO!
Jak ostatni amatorzy zagraliśmy 2 połowę. Właściwie to jej nie zagraliśmy. Tak frajerskiego Juventusu dawno nie widziałem. Tak sparaliżowanego, tak dziewczęcego. To mają być mężczyźni? haha. Przesłaby Real pakuje nam bez wysiłku 4 bramki. Praktycznie wszystkie po idiotycznych stratach z tyłu. To jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać dramat. Madryt nie grał dosłownie nic, po prostu wykorzystał nasze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> idiotyczne błędy w wyprowadzaniu piłki. Ten mityczny mur <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dzisiaj kaszanę, jakiej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie powinien. Jest mi po prostu wstyd, jako kibicowi Juve.
I mam wrażenie, że to koniec pewnego okresu, wycisnęliśmy z tej drużyny maksa. Teraz będą sezony suszy. Koniec.
Gratulacje dla Realu, w pełni zasłużone zwycięstwo. Brawo dla Was, że macie ekipe, która zna swoją wartość i pokazuje to na boisku. Możecie tracić bramki, ale jeśli zawsze strzelacie więcej niż tracicie, to wszystko się zgadza. BRAWO!
- kubraczek
- Juventino
A naszym obowiązkiem jest wspierać zespół któremu kibicujemy. Nieważne co się stanie. Nieważne czy przegramy w finale LM czy nie wygramy mistrzostwa Włoch. Wielu kibiców pozostało z Juventusem w najcięższych chwilach w historii.jackop pisze:Że co? Wygrywanie w śmiesznie słabej Italii to jest ich zasrany obowiązek! Dawali z siebie wszystko? No dobre sobie bo na palcach 1 ręki policzę dobre występy w Serie A. Ten sezon był żałosny. Brak stylu, czekanie na Mityczną Wiosnę zakończone kosmicznymi wynikami jak porażka z Romą, remisy z Atalantą i Torino.kubraczek pisze:Przez wiele miesięcy dawali z siebie wszystko. Wielokrotnie robili więcej niż moglibyśmy się tego spodziewać.
Odbębnili swoje i tyle. O czym my w ogóle rozmawiamy w obliczu takiej kompromitacji?
To prawda, że zagraliśmy tragicznie w drugiej połowie, ale takie jest życie. Piłkarze Realu wyszli po przerwie w zdecydowanie lepszej dyspozycji. Trudno. Trzeba umieć wygrywać, ale trzeba też umieć przegrywać.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- juvemaroko
- Juventino
Co on takiego zrobil bo po drugim golu Real wylaczylem telefon i jak sie dowiedzialem ze padlo 3 gol z krzyki z kawiarnii obok to tak walnylem iphona ze juz nie wiedzialem co sie dzieje.Antichrist pisze:A Ramos powinien być nominowany do Oscara za rok. 😉 Nie zmieniłoby to wyniku, ale pozostawia niesmak.
- kubraczek
- Juventino
juvemaroko pisze:Co on takiego zrobil bo po drugim golu Real wylaczylem telefon i jak sie dowiedzialem ze padlo 3 gol z krzyki z kawiarnii obok to tak walnylem iphona ze juz nie wiedzialem co sie dzieje.Antichrist pisze:A Ramos powinien być nominowany do Oscara za rok. 😉 Nie zmieniłoby to wyniku, ale pozostawia niesmak.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- juveman7
- Juventino
Na pewno wielu z Was również kibicuje Italii
ja pokochałem Italie od 94r jak przegrali finał z Brazylią. Baggio karnego nie strzelił
następnie 2000rok i przegrany finał mistrzostw europy z francuzami w ostatniej minucie
2006 mistrzostwo :hellyes:
2012 porażka z hiszpania 4 do 0
włoska piłka nieźle mnie dojechała przez te lata
2006 rok jedynie był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
daję linka do najlepszego komentarza tego meczu
lepszego nie znajdziecie
i wersja łagodniejsza
ja pokochałem Italie od 94r jak przegrali finał z Brazylią. Baggio karnego nie strzelił
następnie 2000rok i przegrany finał mistrzostw europy z francuzami w ostatniej minucie
2006 mistrzostwo :hellyes:
2012 porażka z hiszpania 4 do 0
włoska piłka nieźle mnie dojechała przez te lata
2006 rok jedynie był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
daję linka do najlepszego komentarza tego meczu
lepszego nie znajdziecie
i wersja łagodniejsza
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- CzeczenCZN
- Juventino
A Idźcie se gdzie chcecie wszyscy! Ja tu zostaje! Tak jak mam na prawym przedramieniu wytatuowaną nazwę swej miejscowości. Tak w sercu mam wytatuowany Juventus i wytatuowaną Ewę o których wystarczy że ja wiem.
Miłość miłością - tak jak swoją dziewczynę kocham i nie mógłbym być z inną
Tak kocham Juventus!
Nigdy nie przestane!
No ale, pewnych rzeczy się nie przeskoczy...
Szczerze mercato już mnie nie będzie emocjonować - rozgrywki też nie - kocham Juventus ale to jest tak jakbyśmy nie mieli o co grać. Bo tego co nas interesuje nie jesteśmy w stanie wygrać z nikim.
Miłość miłością - tak jak swoją dziewczynę kocham i nie mógłbym być z inną
Tak kocham Juventus!
Nigdy nie przestane!
No ale, pewnych rzeczy się nie przeskoczy...
Szczerze mercato już mnie nie będzie emocjonować - rozgrywki też nie - kocham Juventus ale to jest tak jakbyśmy nie mieli o co grać. Bo tego co nas interesuje nie jesteśmy w stanie wygrać z nikim.
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
co sie odwlecze...
mocne mercato i ogarniemy to w przyszlym sezonie
mocne mercato i ogarniemy to w przyszlym sezonie
- Vincitore
- Juventino
Za dużo łez już wylałem w tych finałach, ale nigdy nie przestanę kochać tego klubu. Daliśmy dziś ciała w drugiej połowie, ale pisanie o tym i tak nie ma sensu. Dziękuję za tę edycję, było pięknie do 61 minuty finału.
FINO ALLA FINE.
FINO ALLA FINE.
- juvemaroko
- Juventino
Nigdy nie nawidzilem Real i Barca za symulacja szczegolnie jak im nie idzie ale to co zrobil Ramos to po prostu Oscarkubraczek pisze:juvemaroko pisze:Co on takiego zrobil bo po drugim golu Real wylaczylem telefon i jak sie dowiedzialem ze padlo 3 gol z krzyki z kawiarnii obok to tak walnylem iphona ze juz nie wiedzialem co sie dzieje.Antichrist pisze:A Ramos powinien być nominowany do Oscara za rok. 😉 Nie zmieniłoby to wyniku, ale pozostawia niesmak.