LM 16/17 (FINAŁ): JUVENTUS 1-4 Real Madryt
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mi się kompletnie mecze Juve nie śnią, a tylko tej nocy 2 razy finał i to w innych sytuacjach. W obu wygraliśmy 2 bramkami, ale raz nie oglądałem, bo nie chciałem się denerwować i spojrzałem na livescore'a po końcowym gwizdku.pablo1503 pisze:PS. Śnił mi się mecz. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek śnił o Juve(albo po prostu zapominam po obudzeniu). No cóż, na pewno nie był to przyjemny sen, raczej ten z gatunku horror.
Mamy wyjść Barzaglim i Alvesem - według mediów.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Mi się nie śnił, za to pierwsza myśl po przebudzeniu: o boże, to jest finał! 
Co do prawej strony, problemem jest drybling Marczelo. Barza będzie musiał wykazać się zwrotnością a nie szybkością. Max wie o tym doskonale, ma wybór, jeśli postawi na Andrzeja to tak właśnie miało być.

Co do prawej strony, problemem jest drybling Marczelo. Barza będzie musiał wykazać się zwrotnością a nie szybkością. Max wie o tym doskonale, ma wybór, jeśli postawi na Andrzeja to tak właśnie miało być.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2017, 16:39 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma
- Arbuzini
- Juventino
Jak się nie ma głębi składu to trzeba tak kombinować. Z założenia nie jest to zły pomysł, oby tylko wypalił. Cuadrado to niezły dzikus, a Alves czuje grę i nawet potrafi ją kreować. Na Real powinien być lepszym wyborem. To nie jest i nigdy nie była drużyna lubiąca grać przeciwko drużynom stawiającym na taktyczną i bardzo zorganizowaną grę. Poza tym Kolumbijczyk może być dla Maksa asem w rękawie.
Oby tylko Igła był skuteczny tego wieczoru
Oby tylko Igła był skuteczny tego wieczoru

- jarmel
- Redaktor
Ja właśnie się boję, że to będzie nasza największa bolączka tego finału.. Gonzalo niestety już nie raz spalił się w decydujących momentach, ale oby tym razem w końcu się przełamał.Arbuzini pisze: Oby tylko Igła był skuteczny tego wieczoru
#AllegriOut
- mrozzi
- Juventino
Gonzalo będzie katem Realu.jarmel pisze:Ja właśnie się boję, że to będzie nasza największa bolączka tego finału.. Gonzalo niestety już nie raz spalił się w decydujących momentach, ale oby tym razem w końcu się przełamał.Arbuzini pisze: Oby tylko Igła był skuteczny tego wieczoru
- wagner
- Juventino
Może być, oby nie był. Bo wiadomo co to będzie oznaczaćArbuzini pisze:Poza tym Kolumbijczyk może być dla Maksa asem w rękawie.

Okazje mieć będzie, oby je wykorzystał, we wrześniu cały świat zakpił z Higuaina, 3 czerwca Higuain zakpi ze świata.CavAllano pisze:Gonzalo będzie katem Realu.

Ani przez moment nie opuszcza mnie przekonanie, że to my będziemy rozdawać karty w tym meczu.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... 252&kom=ok
Są święcie przekonani, że Juventus nie ma ofensywy i będzie się bronić licząc na kontry. Pomijają Sandro, pomijają Pjanica, zadania Higuaina. Oni są przekonani o wyższości swoich najlepszych elementów i w ogóle nie chcą widzieć ofensywnego potencjału ekipy Allegriego. Banda ignorantów.
Są święcie przekonani, że Juventus nie ma ofensywy i będzie się bronić licząc na kontry. Pomijają Sandro, pomijają Pjanica, zadania Higuaina. Oni są przekonani o wyższości swoich najlepszych elementów i w ogóle nie chcą widzieć ofensywnego potencjału ekipy Allegriego. Banda ignorantów.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Kolega jak widzę jest na bieżąco bo jest użytkownikiem zarejestrowanym na tej stronie
Na forum wyczytałem wiele innych bredni różnych gimnazjalistów ale nie będę tego wrzucał.

Na forum wyczytałem wiele innych bredni różnych gimnazjalistów ale nie będę tego wrzucał.

- Arbuzini
- Juventino
Fajne te twierdzenia ze strony kibiców Realu, że wyjdziemy 6-cioma typowo defensywnymi zawodnikami. Alves i Sandro potrafią wiele zdziałać w ofensywie. Walory Bonucciego oraz Chielliniego w grze do przodu również zostały podkreślone w artykule o 4231 Allegriego. Sami w Lidze Mistrzów dla nas jeszcze nie strzelił gola, ale w lidze przez dwa sezony uzbierał 10 trafień i 8 asyst więc ułomkiem też nie jest. Co do reszty nie ma chyba wątpliwości, że potrafią atakować.
Z drugiej strony nie ma co wszystkich wrzucać do jednego wora. Bardzo wielu zwolenników Realu widzi i docenia fakt, że Juventus jest świetnie zorganizowany i zbilansowany przez co trudny do pokonania i groźny w ataku, gdyż potrafiący ukąsić na wiele sposobów.
Z drugiej strony nie ma co wszystkich wrzucać do jednego wora. Bardzo wielu zwolenników Realu widzi i docenia fakt, że Juventus jest świetnie zorganizowany i zbilansowany przez co trudny do pokonania i groźny w ataku, gdyż potrafiący ukąsić na wiele sposobów.
- Push3k
- Juventino
To prawda, trochę dalej są lepsze komentarze.
W sumie, czego ja oczekuję. Ich kibice to jedno, a Zidane na pewno jest świadom tego jak gra Juve.
W sumie, czego ja oczekuję. Ich kibice to jedno, a Zidane na pewno jest świadom tego jak gra Juve.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- gucio_juve
- Juventino
Podziwiam co poniektórych z Was. Rozmowa na temat opinii osób, które nie przekroczyły w 80% osiemnastego roku życia i dla nich, futbol kończy i zaczyna się na starciach Messiego z C. Ronaldo. Wytrwali jesteście.
- Push3k
- Juventino
Z tym wiekiem przesadzasz, ale co do reszty to w sumie prawdagucio_juve pisze:Podziwiam co poniektórych z Was. Rozmowa na temat opinii osób, które nie przekroczyły w 80% osiemnastego roku życia i dla nich, futbol kończy i zaczyna się na starciach Messiego z C. Ronaldo. Wytrwali jesteście.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mrozzi
- Juventino
Generalnie utarlo sie przekonanie z lat ubieglych, ze Juventus to zespol usposobiony defensywnie. Oni zapominaja, ze nie mamy problemow ze strzelaniem bramek, a obecny zespol znakomicie radzi sobie w grze kombinacyjnej i ofensywnej. Przedstawianie finalu jako pojedynku najlepszego ataku z najlepsza defensywa to juz w ogole smiech na sali. Deprecjonuja role bardzo dobrze radzacej sobie formacji ofensywnej po naszej stronie, ktora do tej pory bila jak leci kazdego rywala w fazie pucharowej. Tak sobie czytam wypowiedzi zawodnikow Realu przed tym meczem i mam wrazenie, ze sa wrecz przekonani co do tego, ze obrona pucharu zalezy jedynie od nich. Ciesze sie, ze nasi podchodza do tego z o wiele wiekszym dystansem.
To ciekawe, ze na mysl o wylosowaniu Juve we wczesniejszej fazie kibice Realu w zdecydowanej wiekszosci trzesli gaciami, a teraz jeszcze bardziej pewny swego Juventus to dla nich bula z maslem.
To ciekawe, ze na mysl o wylosowaniu Juve we wczesniejszej fazie kibice Realu w zdecydowanej wiekszosci trzesli gaciami, a teraz jeszcze bardziej pewny swego Juventus to dla nich bula z maslem.
- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Generalnie media wszechwiedzące, czyli de facto nic nie wiedzące, piszą o nas jak o drużynie z żelazną obroną. A przecież ta obrona tak samo gra dziś jak i rok temu (kwestia tylko formy i motywacji). Natomiast mało kto (z tych mainstreamowych) zauważa, że największy postęp zrobiliśmy w rozgrywaniu piłki z przodu, i to pomimo, że nie mamy tam zbyt wielu opcji w sensie osobowym.
ps. Im więcej ignorantów wśród naszych przeciwników, tym lepiej dla nas.
ps. Im więcej ignorantów wśród naszych przeciwników, tym lepiej dla nas.
- mrozzi
- Juventino
Póki co to jest wybitny sezon w Europie, oj dawno takiego w naszym wykonaniu nie było. 0 porażek, raptem 3 bramki stracone (z czego ta z Mbappe wynikała już z braku koncentracji przy stanie 4-0 w dwumeczu - szkolny błąd). Nasi tego nie zmarnują.