T-shirty 35 scudetto! WPŁATY!
- Marcinek_KSM
- Juventino

OK
to wszystko rozumiem
mimo to dziękuję za szybką odpowiedź.
Lecz moje pytanie bardziej dotyczy, czy może być to jeden przelew za 2 koszulki, czy dwa osobne? i jeśli jeden to jak podać szczegóły?
np. (czarna, biała, 2xL, itp?)
Lecz moje pytanie bardziej dotyczy, czy może być to jeden przelew za 2 koszulki, czy dwa osobne? i jeśli jeden to jak podać szczegóły?
np. (czarna, biała, 2xL, itp?)
- Vanquish
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
No przecież Ci napisałem:
To jest tytuł jednego przelewu. Nie martw się, jak ktoś zobaczy kwotę to ogarnie za ile koszulek płacisz.Vanquish pisze:NICK, 35SCUDETTO, FRUIT CZARNY
XL, FRUIT BIAŁY XL, RESZTA
- Alassenorion
- Juventino

Wpłacone, dobra opcja z tą wcześniejszą organizacją akcji
- gregor_g4
- Juventino

- Siewier
- Administrator

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak, wyślij od razu na konto Gadzety_JuvePoland informacje dotyczące zamówienia (jakie koszulki, adres do wysyłki) oraz kiedy wykonasz przelew.gregor_g4 pisze:Czy jeszcze mozna zamowic?
- vifon
- Juventino

Właśnie poszedł przelew ze wszystkimi infromacjami. Najpierw zobaczyłem zdjęcie na facebooku, że dziś ostatni dzień, zrobiłem przelew, a teraz zauważyłem, że to zdjęcie było wstawione 15 godzin temu. Mam nadzieje, że nie sprawi to problemów z wysyłką. Wybaczcie 
- Siewier
- Administrator

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak, wyślij od razu na konto Gadzety_JuvePoland informacje dotyczące zamówienia (jakie koszulki, adres do wysyłki) oraz kiedy wykonasz przelew.jankos88 pisze:czy można jeszcze zamówić koszulki?
Jak wyżej, jeśli chcesz mieć gwarancję załapania się na koszulkę to podeślij odpowiednie dane.vifon pisze:Właśnie poszedł przelew ze wszystkimi infromacjami. Najpierw zobaczyłem zdjęcie na facebooku, że dziś ostatni dzień, zrobiłem przelew, a teraz zauważyłem, że to zdjęcie było wstawione 15 godzin temu. Mam nadzieje, że nie sprawi to problemów z wysyłką. Wybaczcie
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 82 razy
I ja spóźniony wpłaciłem pieniążki. Wybaczcie, że tak późno. Mam nadzieję, że się uda 
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- criss20ster
- Juventino

2 x koszulka fruit rozmiar L kolory biały i szary
Mam nadzieje że dobrze piniązki poszły na konto
Mam nadzieje że dobrze piniązki poszły na konto