LM 16/17 (FINAŁ): JUVENTUS 1-4 Real Madryt
Ehh i kolejny final....i kolejny niepokój. Oby tym razem skończyło się jak w 96 r. Dla moich nerwów najlepsze by było poczytać od 20:45 albo wyjść na spacer i włączyć tv o 22:45
Ale oczywiście tak nie będzie. Kolega (kibic Juve) za to postawił na Real u buka, stwierdzając, że jak przegramy to chociaż takie pocieszenie będzie
No cóż, trzeba być dobrej myśli, bo szanse są i to duże (ale obawy także). To już 21 lat czekania. Forza !
Ostatnio zmieniony 26 maja 2017, 10:31 przez secondo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Karne? Zawałowców w ilości hurtowej się pojawi.sekundo pisze:Ehh i kolejny final....i kolejny niepokój. Oby tym razem skończyło się jak w 96 r.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Poulinho
- Juventino
Ja tam na karne bym nie narzekał, jeśli oczywiście mielibyśmy je wygrać. Stres bo stres, ale emocje niezapomniane zapewne do końca życia
niech mi ktoś kto lubi kibicować polskiej reprezentacji powie, że karnych ze Szwajcarią nie wspomina jako jednego z najwspanialszych momentów w historii polskiej piłki 

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
A sie nie zesrajcie zaraz. Dobrze, że piłkarze wyglądają na pewnych swegoPush3k pisze:Dzień po dniu odliczam i coraz bardziej się denerwuję. Najbliższy tydzień to będzie prawdziwa gehenna. Chyba będę chodził po parkach dla zabicia nerwów.
FORZA JUVE!!!
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Właśnie byłem sraćdawid91 pisze:A sie nie zesrajcie zaraz. Dobrze, że piłkarze wyglądają na pewnych swegoPush3k pisze:Dzień po dniu odliczam i coraz bardziej się denerwuję. Najbliższy tydzień to będzie prawdziwa gehenna. Chyba będę chodził po parkach dla zabicia nerwów.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Bardzo bym chciał, żeby Chiellini mógł wystąpić w tym meczu. Mam w pamięci finał w Berlinie bez jego udziału i Włochów na Euro, z którym też dość prędko się pożegnał. To zawodnik stworzony do rozgrywania takich spotkań, bez niego byłoby ciężko.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
A jest jakieś zagrożenie, że może nie zagrać ? Póki co cicho jest na ten temat a niepokój widać tylko tutaj. Myślę, że wystąpi w finale, musi i każdy zdaje sobie z tego sprawę a i sam Kielon nie odpuści drugiego, być może ostatniego finału w swojej karierze.

- Olek1987
- Juventino
A zeby sprawdzic pogode to trzeba mieszkac w CardiffMehehehe pisze:Swoją drogą, mieszka ktoś w Cardiff i jest w stanie powiedzieć, jakie są lokalne prognozy pogody na najbliższy tydzień?

Ma byc 16 stopni i słońce za lekkimi chmurami, mozliwe ze troche pokropi

Zero szacunku dla Pogby
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Walijska federacja wydała oficjalny komunikat w którym stwierdziła, że dach podczas finału będzie zamknięty i podjęte zostaną dodatkowe środki bezpieczeństwa. Przy zamkniętym dachu odbędą się również piątkowe sesje treningowe obydwu drużyn.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Ciekawe czy takie same o jakich mówił Laskowski podczas finału Ligi Europejskiej, gdzie nawet nie sprawdzono co wnosi na stadion.alessandro1977 pisze:Walijska federacja wydała oficjalny komunikat w którym stwierdziła, że dach podczas finału będzie zamknięty i podjęte zostaną dodatkowe środki bezpieczeństwa. Przy zamkniętym dachu odbędą się również piątkowe sesje treningowe obydwu drużyn.
Chiellini musi zagrać, cały tercet BBC musi zagrać, a Alves na skrzydle.
- ozob
- Juventino
Miekszkam na Wyspach i kazda prognoza wybiegajaca dalej niz 2 dni nie ma najwiekszego sensu.Mehehehe pisze:Swoją drogą, mieszka ktoś w Cardiff i jest w stanie powiedzieć, jakie są lokalne prognozy pogody na najbliższy tydzień?
La fidanzata d'Italia
- Supersonic
- Juventino
1:0 66' (if you know what I mean) Mandzukic
Mam nadzieję, że zagramy z Bologną takim samym składem, żadnego wybijania z rytmu, to są gladiatorzy, nie zrobi im ten mecz żadnej różnicy.
Mam nadzieję, że zagramy z Bologną takim samym składem, żadnego wybijania z rytmu, to są gladiatorzy, nie zrobi im ten mecz żadnej różnicy.