Serie A 16/17 (36): Roma 3-1 JUVENTUS
- Swider10
- Juventino
na którym z kanałów Eleven bedzie transmisja? Bo z tego co widzę na Eleven pokazuja Barce Eleven Sport Real
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
No nie wiem, w tym sezonie chyba tylko 2 mecze przeciwko Monaco zagraliśmy z Barzaglim na prawej obronie i D.Alvesem jako skrzydłowym.Gandalf8 pisze:Lichy, Benatia, Asa, Lemina, Sturaro, Cuadrado (tak, Juan jest rezerwowym, bo ze składu wygryzł go Dani Alves podobnie jak Lichego Barzagli).Wojtek pisze:Ja naliczyłem 5ciu rezerwowychGandalf8 pisze:Wychodzimy 6 rezerwowymi zawodnikami
- wojczech7
- Juventino
Pójdą w j. angielski jeśli już, bo liczba 66 do niczego nie nawiązuje...CavAllano pisze:Jeśli uda nam się dzisiaj zdobyć tytuł, to w szatni pewnie się pojawią okolicznościowe koszulki. Stawiam na coś w stylu le66enda.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Gandalf8
- Juventino
Zobaczymy jakie składy Max wystawi na finały, ale ja obstawiam, że na ten najważniejszy z Realem Dani Alves zagra wyżej a Barzagli na prawej. Dlatego policzyłem Cuadrado jako rezerwowego (nie w przeciągu całego sezonu, ale ostatnio).Crunny pisze:No nie wiem, w tym sezonie chyba tylko 2 mecze przeciwko Monaco zagraliśmy z Barzaglim na prawej obronie i D.Alvesem jako skrzydłowym.
A co do samego meczu to pod nieobecność Dzeko niech go Higuain goli w klasyfikacji strzelców.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Albo pozostawią po włosku z jedną "6" - Le6genda.wojczech7 pisze:Pójdą w j. angielski jeśli już, bo liczba 66 do niczego nie nawiązuje...CavAllano pisze:Jeśli uda nam się dzisiaj zdobyć tytuł, to w szatni pewnie się pojawią okolicznościowe koszulki. Stawiam na coś w stylu le66enda.

- Cabrini_idol
- Juventino
Przejście na 3 z tyłu i posadzenie Cuadrado to bardzo dobry pomysł na końcówkę sezonu. Wyglądamy na prawdę dobrze w tyle a Allegri w razie W ma na ławce nieszablonowego Cuadrado. Jak grał 4-2-3-1 nie miał nikogo na ławcę, a tak wyciska co najlepsze z Barzagliego i Alvesa.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Chciałem dodać komentarz na temat meczu Roma - Juve i Eleven.
Zostaliśmy oszukani przez player.pl z pakietem Eleven bo miały być wszystkie mecze, jak wiadomo nie ma tam Eleven extra i to już któryś mecz Juve który nie możemy oglądnąć.
Zostaliśmy oszukani przez player.pl z pakietem Eleven bo miały być wszystkie mecze, jak wiadomo nie ma tam Eleven extra i to już któryś mecz Juve który nie możemy oglądnąć.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Cabrini_idol
- Juventino
Sturaro dzisiaj włączył tą swoją twarzGattuso, która tak mu się rzadko włącza jak w pamiętnym meczu z Realem. Wtedy jak i dzisiaj wygląda jak Pan piłkarz. Takiego chcielibyśmy go oglądać zawsze albo chociaż często a nie raz do roku.
Lemina również gra dobry mecz. Gra szybciej, mniej prowadzi piłkę, chłopak powaznie ma talent i inklinację na grę kombinacyjną, ale za długo przeważnie prowadzi a na koniec wybiera złe rozwiązanie. Dzisiaj gra szybko, dużo z pierwszej piłki, no i wchodzi za akcją w pole karne. Oby tak dalej.
Lemina również gra dobry mecz. Gra szybciej, mniej prowadzi piłkę, chłopak powaznie ma talent i inklinację na grę kombinacyjną, ale za długo przeważnie prowadzi a na koniec wybiera złe rozwiązanie. Dzisiaj gra szybko, dużo z pierwszej piłki, no i wchodzi za akcją w pole karne. Oby tak dalej.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2017, 21:38 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Czy to ptak, czy to samolot, czy to Pirlo? Nie... to Stefano "Magic Touch" Sturaro. Wiedziałem, że ma to w sobie
Szacunek dla Igły za asystę. Bez problemu mógł to wykończyć.
Czy to nasz król defensywy Mandzukić "krył" Manolasa przy rożnym? Następnym razem wypadałoby chociaż wyskoczyć do piłki... 28 minuta i statystyka ataków. Z lewej strony 0, a kto tam występuje? Nasz król ofensywy Mandzukić :snackgy: Dzisiaj, poza fajnym zagraniem piętą, no good. Strzał na aut w końcówce podsumował.
Ale ten Sturaro. One Man Show

Czy to nasz król defensywy Mandzukić "krył" Manolasa przy rożnym? Następnym razem wypadałoby chociaż wyskoczyć do piłki... 28 minuta i statystyka ataków. Z lewej strony 0, a kto tam występuje? Nasz król ofensywy Mandzukić :snackgy: Dzisiaj, poza fajnym zagraniem piętą, no good. Strzał na aut w końcówce podsumował.
Ale ten Sturaro. One Man Show

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- deszczowy
- Juventino
Cholera, to będzie jak na razie jedno z bardziej nerwowych 45 minut w tym sezonie ::/: