Serie A 16/17 (36): Roma 3-1 JUVENTUS
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Max na konferencji:
-Khedira nie zagra ani w CI ani za tydzień z Crotone
-Benatia zagra od początku z Romą
-nie wiadomo jeszcze czy zagramy cała ofensywną 4 z przodu czy jeden z nich usiądzie na ławce
-Khedira nie zagra ani w CI ani za tydzień z Crotone
-Benatia zagra od początku z Romą
-nie wiadomo jeszcze czy zagramy cała ofensywną 4 z przodu czy jeden z nich usiądzie na ławce
- CzeczenCZN
- Juventino
Wygrać to spokojnie, bez forsowania się i zdobyć 1 z 3 tytułów. Ciekawe czy po meczu z Romą wracamy do Turynu.
Pewnie piękne przywitanie szykują kibice Romy dla Miralema.
0-2 2 Gole Higuaina i będzie kontent.
Pewnie piękne przywitanie szykują kibice Romy dla Miralema.
0-2 2 Gole Higuaina i będzie kontent.

- makalele
- Juventino
puknijcie sie w leb co niektorzy! Odpuszczac z roma byle zapewnic u siebie scudetto?? Co ja czytam ....... Nie ma odpuszczania bo final PW .. Jutro o zwyciestwo w srode o zwyciestwo i tyle na temat! Moze sie podlozymy z Crotone jeszcze i zapewnimy dramaturgie do ostatniej minuty w meczu z Bologna co? Dla kibicow specjalnie troszke adrenalinki? Zenada ! Jutro swietujemy scudetto i innej opcji nie ma!
- Cabrini_idol
- Juventino
Podobno w takim zestawieniu ma zagrać Juventus :
Buffon.. Lichtsteiner Bonucci Benatia Asamoah... Lemina Pjanic Sturaro... Cuadrado Higuain Mandzukic
wygląda na 433 z defensywnymi skrzydłami (WTF?
). Czyli ogólnie formacja na full def mode.
Oczywiście prawdy dowiemy się za nieco ponad godzinę.
Allegri bawi się na całego, taką pewność siebie zyskał obecnie, szczególnie w tej rundzie, gdzie tak szachował rywali ustawieniem, oraz zaprogramowaniem piłkarzy jako całość, jako grupa idealnie wywiązująca się z poleceń Allegriego. Spaletti to nie ogór, ale na razie Maxiu wraz z Conte odlecieli do elity do TOP menadżerów na świecie.
Buffon.. Lichtsteiner Bonucci Benatia Asamoah... Lemina Pjanic Sturaro... Cuadrado Higuain Mandzukic
wygląda na 433 z defensywnymi skrzydłami (WTF?

Oczywiście prawdy dowiemy się za nieco ponad godzinę.
Allegri bawi się na całego, taką pewność siebie zyskał obecnie, szczególnie w tej rundzie, gdzie tak szachował rywali ustawieniem, oraz zaprogramowaniem piłkarzy jako całość, jako grupa idealnie wywiązująca się z poleceń Allegriego. Spaletti to nie ogór, ale na razie Maxiu wraz z Conte odlecieli do elity do TOP menadżerów na świecie.

- Cabrini_idol
- Juventino
Czyli potwierdziły się dzisiejsze informację na temat składu :
#Juventus XI: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Bonucci, Asamoah; Lemina, Pjanic, Sturaro; Cuadrado, Higuain, Mandzukic. #RomaJuve
Dość mocno rezerwowo jak na rangę meczu. Ale i tak wiadomo, że przed nami w środę ważniejszy mecz. Ten jest tylko o prestiż i wcześniejsze i tak już pewne scudetto. W środę jeden mecz o puchar, kolejne w gablocie Juve.
#Juventus XI: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Bonucci, Asamoah; Lemina, Pjanic, Sturaro; Cuadrado, Higuain, Mandzukic. #RomaJuve
Dość mocno rezerwowo jak na rangę meczu. Ale i tak wiadomo, że przed nami w środę ważniejszy mecz. Ten jest tylko o prestiż i wcześniejsze i tak już pewne scudetto. W środę jeden mecz o puchar, kolejne w gablocie Juve.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2017, 19:50 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Babinicz
- Juventino
01. 1997 - 24 tytuł z tym sromotnym 6:1 na San Siro z Milanem
02. 1998 - 25 tytuł i ponad 40 bramkowa zaliczka duetu Pippo&Alex
03. 2002 - 26 tytuł i niezapomniany cud 5 maja w Rzymie
04. 2003 - 27 tytuł, a więc lokomotywa prowadzona przez "Niedźwiedzia"
05. 2005 - 28 tytuł i "Zimna wojna" z Milanem
06. 2006 - 29 tytuł, sprawę zamykamy już w lutym na SS z Interem
07. 2012 - 30 tytuł i wskrzeszony duch Juventusu przez ekipę Conte
08. 2013 - 31 tytuł i kolejna zwycięska rywalizacja z SSC Napoli
09. 2014 - 32 tytuł - rekordowa liczba punktów - "102"
10. 2015 - 33 tytuł - pierwszy dublet po 20 latach - Max!
11. 2016 - 34 tytuł - śmiertelny falstart ze szczęśliwym zakończeniem
12. 2017 - 35 tytuł - "Wieczne Miasto" płonie jak za Nerona?!
02. 1998 - 25 tytuł i ponad 40 bramkowa zaliczka duetu Pippo&Alex
03. 2002 - 26 tytuł i niezapomniany cud 5 maja w Rzymie
04. 2003 - 27 tytuł, a więc lokomotywa prowadzona przez "Niedźwiedzia"
05. 2005 - 28 tytuł i "Zimna wojna" z Milanem
06. 2006 - 29 tytuł, sprawę zamykamy już w lutym na SS z Interem
07. 2012 - 30 tytuł i wskrzeszony duch Juventusu przez ekipę Conte
08. 2013 - 31 tytuł i kolejna zwycięska rywalizacja z SSC Napoli
09. 2014 - 32 tytuł - rekordowa liczba punktów - "102"
10. 2015 - 33 tytuł - pierwszy dublet po 20 latach - Max!
11. 2016 - 34 tytuł - śmiertelny falstart ze szczęśliwym zakończeniem
12. 2017 - 35 tytuł - "Wieczne Miasto" płonie jak za Nerona?!

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Brakuje D.Alvesa, Chielliniego, A.Sandro, Khediry i Dybali, czyli aż 5 graczy pierwszego składu. Liczę na duet Pjanic-Higuain. Bramka Bośniaka z wolnego - to byłoby coś! Cuadrado też mógłby się wreszcie obudzić, bo ostatnio rozczarowuje.Cabrini_idol pisze:#Juventus XI: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Bonucci, Asamoah; Lemina, Pjanic, Sturaro; Cuadrado, Higuain, Mandzukic. #RomaJuve
- Gandalf8
- Juventino
Wychodzimy 6 rezerwowymi zawodnikami, do tego dość drewniana pomoc, ale Lemina i Sturaro pewnie będą się kopać z graczami Romy a Pjanić będzie rozgrywał.
Dobrze by było dziś zakończyć walkę o mistrzostwo i spokojnie przygotowywać się do finałów: pucharu i LM.
@Babinicz - dzięki za skróconą historię mojego kibicowania Juve, to już 20 lat...
Dobrze by było dziś zakończyć walkę o mistrzostwo i spokojnie przygotowywać się do finałów: pucharu i LM.
@Babinicz - dzięki za skróconą historię mojego kibicowania Juve, to już 20 lat...

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Myślę, że nie.Babinicz pisze: 12. 2017 - 35 tytuł - "Wieczne Miasto" płonie jak za Nerona?!

- Kamex22
- Juventino
Allegri zrobił to nad czym się zastanawiałem przed meczem z Monaco no i teraz też. Posadził Dybalę. Myślę, że to dobra decyzja, bo młodemu przyda się nieco odpoczynku przed finałem CI. Od meczu z Barcą oddycha rękawami
Myślałem też, że dziś obronę stworzy Benatia i Chiellini, bo Bonus grał z Torino, ale widać Max uznał Romę za zaścianek, więc bał się o nastawienie i formę Giorgio

Myślałem też, że dziś obronę stworzy Benatia i Chiellini, bo Bonus grał z Torino, ale widać Max uznał Romę za zaścianek, więc bał się o nastawienie i formę Giorgio

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jeśli uda nam się dzisiaj zdobyć tytuł, to w szatni pewnie się pojawią okolicznościowe koszulki. Stawiam na coś w stylu le66enda.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2017, 20:31 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Lichy, Benatia, Asa, Lemina, Sturaro, Cuadrado (tak, Juan jest rezerwowym, bo ze składu wygryzł go Dani Alves podobnie jak Lichego Barzagli).Wojtek pisze:Ja naliczyłem 5ciu rezerwowychGandalf8 pisze:Wychodzimy 6 rezerwowymi zawodnikami
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,