Milan 3-1 Parma [koniec szans na scudetto]

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 21 marca 2004, 22:49

Widze ze co niektorzy przejzeli na oczy i juz wiedza kto zdobedzie scudetto w tym roku.To bylo wiadomo od samego poczatku.Jesli Juve nie skompletuje mocnego skladu na nowy sezon to beda mieli ciezko takze w przyszlym sezonie.A nawet jesli kupia kilku wartosciowych zawodnikow to czy od razu w pierwszym swoim sezonie w Juve sie zgraja?? Milan bedzie juz gral 3 sezon nie mal w tym samym skladzie!!! Mysle ze scudetto w tym i przyszlym roku bedzie nalezec do Milanu z kolei licze na Juve ze powalczy z nami w LM.Marzy mi sie taki final jaki byl przed rokiem.Pozdro

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 07:38

FORZA MILAN pisze: z kolei licze na Juve ze powalczy z nami w LM.Marzy mi sie taki final jaki byl przed rokiem.Pozdro
Juve już z LM odpadło, więc z Milanem nie powalczy :? A jeśli chodziło o przyszły sezon to ty się martw, czy twój Milan będzie miał szanse z nami powalczyć, czy zajdzie tak daleko, jak Juventus :twisted:

I need a girl that I can train.
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 09:12

Z formą naszych zawodników i z kontuzjami, to raczej nawet drugiego miejsca możemy nie zdobyć...

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 16:10

Sarsik pisze:
FORZA MILAN pisze: z kolei licze na Juve ze powalczy z nami w LM.Marzy mi sie taki final jaki byl przed rokiem.Pozdro
Juve już z LM odpadło, więc z Milanem nie powalczy :? A jeśli chodziło o przyszły sezon to ty się martw, czy twój Milan będzie miał szanse z nami powalczyć, czy zajdzie tak daleko, jak Juventus :twisted:
Chodzilo mi o to ze powalczy z nami w LM w nastepnym sezonie a nie w tym!! Wiem ze Juve odpadlo bo gramy z waszymy "pogromcami".

ODPOWIEDZ