Liga Mistrzów 2016/17
- Wolf05
Tu nawet nie chodzi o to, że Bale z jaką taką (nie mówiąc o dobrej) formą widział się w listopadzie, tu chodzi system gry. Z Bale'm wyjdziemy BBC czyli 433 a bez niego prawdopodobnie 442, który to system lepiej nam służy. Nie mówiąc już o tym, że prędzej na obronę Juve w stanie będzie wymyślić Isco niż Bale, który najlepszy jest w kontratakach (jak jest w formie).Poulinho pisze:Już nie przesadzajcie z tym Balemjest daleki od swojej optymalnej formy, ale to dalej jeden z najlepszych piłkarzy świata
oby bez kontuzji zarówno po jednej jak i po drugiej stronie, ten mecz ma być pięknym zwieńczeniem wspaniałego sezonu i najlepszym z możliwych widowisk.
- Biały Wilk
- Madridista
Miałem się nie odnosić do tego postu, ale ostatecznie się odniosę. Tacy szczekacze są po obu stronach, po Waszej też.Adrian27th pisze:Kibice Realu namiętnie świętują zywciestwo. Sposób w jaki się odnoszą do naszych barw jest naprawde żenujący.
Ich zdanie typu 'odprawilismy Bayern i Atletico, a oni tylko Barce i Monaco' przewija się co dwa posty.
Barca im wrzuciła 3, gdzie z nami w 180 nie potrafiła nic ustrzelić jest znacznie gorsza od Atletico (które notabene rozbiła w tym sezonie).
Nawet nikt z nich nie pisnie na temat drukenady jaką uprawiał sędzia w meczu z Bayernem.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tak na szybko znalazlem dwa mecze Juve z jego udzialem w ostatnim czasie. Wygrana z Porto na wyjezdzie i domowa z City.Poprostu pisze:Uefa podała, że Felix Brych poprowadzi finał.
Ktos ma szersze rozeznanie?
- wagner
- Juventino
Mam wrażenie, że więcej kłopotu Real może sprawić grając bez Bale'a i z taktyką 4-4-2. Trudno sobie wyobrazić sytuację, w której Sandro i Mandzukic mają kłopoty z zatrzymaniem Walijczyka. Jak dla mnie najważniejsze dla Madrytu będzie postawa lini pomocy, przede wszystkim Modricia i Toniego i to w nich upatruje największe zagrożenie, te ich inteligentne podania. Kwestia postawy Casemiro tez bedzie bardzo waznym elementem, o ile rok temu rozplywalem się nad jego gra o tyle teraz rozczarowuje mnie swoją postawą, mecze które widzialem z jego udziałem w tym sezonie zawsze pozostawialy u mnie wrażenie przeciętnej gry, 2 świetne zagrania i 3 wtopy. O dziwo Ronaldo czy Benzemy się nie obawiam. Mocno wierzę w to, ze nasi obrońcy skutecznie ich zneutralizuja. Ale proszę traktować te słowa z dystansem bo tak naprawdę skupiam się na grze tylko naszej drużyny. Mam świadomość, ze jeśli zagramy swój football to finał wygramy i to nie dlatego, ze Real zagra słaby mecz, tylko my az tak dobrze. Bardzo odpowiada mi i bardzo bym chciał by to na Realu została skupiona cała presja. Dla Juve taka przerwa jaką ma Madryt po zakończeniu rozgrywek byłaby klopotem, ciekawe jak wpłynie na Królewskich.Wolf05 pisze:Tu nawet nie chodzi o to, że Bale z jaką taką (nie mówiąc o dobrej) formą widział się w listopadzie, tu chodzi system gry. Z Bale'm wyjdziemy BBC czyli 433 a bez niego prawdopodobnie 442, który to system lepiej nam sluzy.
Przypomnę, że w tym sezonie wspomniany arbiter prowadził mecz z naszym udziałem (Porto - Juve 0:2) i zanotował dobre zawodyPoprostu pisze:Uefa podała, że Felix Brych poprowadzi finał.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2017, 13:14 przez wagner, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wolf05
Z tego co czytałem Real nigdy nie przegrał meczu sędziowanego przez tego arbitra 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
:rotfl:szczypek pisze:Z tego co wiem Real nigdy nie wygrał z Juventusem meczu sędziowanego przez tego arbitraWolf05 pisze:Z tego co czytałem Real nigdy nie przegrał meczu sędziowanego przez tego arbitra
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- joy
- Katalończyk
Tak się zastanawiam i ciężko mi sobie przypomnieć drużynę z taką jakością na ławce rezerwowych co Real. Macie jakieś typy? Swoją drogą w finale zagra i tak maksymalnie 14. Te półfinały były najnudniejsze i najbardziej jednostronne odkąd pamiętam, ale za to finał zapowiada się niesamowicie ciekawie bo spotykają się faktycznie 2 najlepsze ekipy w Europie na tę chwilę.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja tak patrzę na poprzednie finały Juve i w sumie powinienem napisać o tym gdzieś w tematach historycznych. To, że Juve przegrało w 98' roku po golu ze spalonego to widziałem. Dzisiaj widziałem po wielu latach mecz z BVB, bo 20 lat temu jak widziałem to w ogóle go nie pamiętam. Brak karnego, nieuznany prawidłowy gol... Nie wiedziałem, że Juventus został tak ostro wyruchany przez sędziów. Szalenie będę się bał o błędy sędziowskie, szczególnie, że baboli nie brakuje i w tym sezonie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
właśnie obejrzełam skrót tego meczu, nie wiedziałem, że wówczas był prawdopodbnie spalony. jescze szansa Davidsa w końcówce. jak widać to był pechowy finał, zresztą jak widać Juventus ogólnie nie ma szczęscia do finałów. Liczę, że teraz się to odwróci i los sprawi, że nawet z naszej strony przypadkowy gol i my wzniesiemy ten Puchar! Zasłużlismy na toPush3k pisze:Ja tak patrzę na poprzednie finały Juve i w sumie powinienem napisać o tym gdzieś w tematach historycznych. To, że Juve przegrało w 98' roku po golu ze spalonego to widziałem