Liga Mistrzów 2016/17
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Benzema podwórkowym dryblingiem ogrywa trzech graczy i wyjaśnia sprawę.
Atletico niepotrzebnie się zatrzymało, chcieli się zaczaić, przycwaniaczyć, stracili tempo i ośmieszyli się pod swoją bramką.
Chyba jednak lepiej będzie oglądac w Cardiff jak to my ciśniemy wysoko Real niż Atletico nas.
Atletico niepotrzebnie się zatrzymało, chcieli się zaczaić, przycwaniaczyć, stracili tempo i ośmieszyli się pod swoją bramką.
Chyba jednak lepiej będzie oglądac w Cardiff jak to my ciśniemy wysoko Real niż Atletico nas.
calma calma
Czy tylko ja mam wrażenie, że w tym roku Griezmann spuścił z tonu?
edit.
Tak z ciekawości zajrzałem w liczby i te go bronią. Kto w miarę regularnie ogląda Atleti?
edit.
Tak z ciekawości zajrzałem w liczby i te go bronią. Kto w miarę regularnie ogląda Atleti?
Ostatnio zmieniony 10 maja 2017, 21:46 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- juvemaroko
- Juventino
Jesli ma byc czerwona to raczej dla pilkarze Atleti bo nie sa juz w Stanislas kryc frustracje.
Real bedzie wymagajacym rywalem w finale i musimy zagrac z nimi jak z Barcelona bon ten gol zdobyli po chwile nieuwagi ktore wykorzystal Ronaldo i pozniej Benzema....
Tez nie bede w stanie zniejsc kolejna porazka w finale szczegolnie ze kibice Realu znow bede sie zachowywac arogansko!
Real bedzie wymagajacym rywalem w finale i musimy zagrac z nimi jak z Barcelona bon ten gol zdobyli po chwile nieuwagi ktore wykorzystal Ronaldo i pozniej Benzema....
Tez nie bede w stanie zniejsc kolejna porazka w finale szczegolnie ze kibice Realu znow bede sie zachowywac arogansko!
- Lucas87
- Juventino
Obojętnie, kto z Realu miałby dziś wylecieć z boiska, to do finału odwołaliby się po 10 razy gdzie trzeba, i byłoby po karze . Takiemu Ramosowi, jedynie urwanie nogi mogłoby uniemożliwić występ w finale. Atletico pogrzebało się w I meczu.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Generalnie futbol Realu powinien nam bardzo pasować. Atletico jest niewygodne - nawet, jeśli nie są już tym samym zespołem to potrafią grać cierpliwie z tyłu, a my nie lubimy bić głową w mur. Real pięknie dziś obnażony. To może być dobra lekcja poglądowa dla Allegriego. Właściwie to oceniłbym ten dwumecz podobnie do tego Barcelony-PSG, bo oba mecze pokazuję dwa kompletnie odmienne oblicza, w tym przypadku Realu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Oglądam na relacji w necie i w tym momencie przycięło mi. :lol: Miałem wrażenie, że facet wybił piłkę do przodu. Ale powtórzę - mogłem się pomylić.Alex96 pisze:A na czym on niby polegał?CavAllano pisze: Przy bramce dla Królewskich błąd bramkarza, dobrze widziałem?
- Tobor
- Juventino
Atletico wróciło do męczenia buły z pierwszego meczu, a Real nawet nie musi się spiąć. Nawet nic szczególnego nie muszą grać. Przycisnięty Real to słaby Real, a Krystyna wyłączony to prawie wyzerowana moc w ataku Realu. Max musi to widzieć. Modric, doktor środka pola, trochę jak Pirlo
- Cabrini_idol
- Juventino
Oblak obronił to fansastycznie, nie mógł zrobić tego lepiej. To obrońcy zaspali przed nim i nie ruszyli na dobitkę. Oblak odbił przed siebie, ale zrobił to intuicyjnie. Nie było tu błedu bramkarza, można powiedzieć, że uratował Atletico od straty bramki, która i tak padła, poniewaz Isco był szybszy od 2 obrońców, którzy się zderzyli.CavAllano pisze:Oglądam na relacji w necie i w tym momencie przycięło mi. :lol: Miałem wrażenie, że facet wybił piłkę do przodu. Ale powtórzę - mogłem się pomylić.Alex96 pisze:A na czym on niby polegał?CavAllano pisze: Przy bramce dla Królewskich błąd bramkarza, dobrze widziałem?

- juvemaroko
- Juventino
Nudna ta druga polowa Atleti odpadaja na wlasnym zyczenia zwlaszcza mentalnie. Real nie taki straszne pod warunkiem ze Allegri dobrze przegotuje psychicznie zespol na walka do konca.