LM 16/17 (1/2): JUVENTUS 2-1 Monaco (4-1)
- Wojtek
- Juventino
Glik...brak słów!!!!
Powinien za to zostać zawieszony na parę meczy europejskich.
Za łatwo straciliśmy gola
I się zaczęła nerwówka, ale dobrze się stało, że gola w końcu straciliśmy bo podejdziemy do finału bez zbędnej presji, że cały czas mamy czyste konto.
MAMY TO! ANDIAMO CARDIFF!! Teraz się musi udać.
FORZA JUVE :juve: !!!

Za łatwo straciliśmy gola

MAMY TO! ANDIAMO CARDIFF!! Teraz się musi udać.
FORZA JUVE :juve: !!!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Czego oni tak szarpią tego Poniedziałka?
Mały ból głowy na prawej stronie przed finałem. Alves robiący gole czy zatrzymujący Marcelo? Dzisiaj kiedy się cofnął a Dybala zszedł skończyła się zabawa. Technicy-magicy są bezcenni.
PS Mandzukić też zasłużył na czerwień, bardziej uwazny sędzia i byłaby jedenastka i wielka dziura po lewej stronie w Cardiff.

Mały ból głowy na prawej stronie przed finałem. Alves robiący gole czy zatrzymujący Marcelo? Dzisiaj kiedy się cofnął a Dybala zszedł skończyła się zabawa. Technicy-magicy są bezcenni.
PS Mandzukić też zasłużył na czerwień, bardziej uwazny sędzia i byłaby jedenastka i wielka dziura po lewej stronie w Cardiff.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2017, 22:43 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma
- Gandalf8
- Juventino
Gramy w finale :!
Trochę niepotrzebnie stracony gol, ale awans pewny.
Glik za faul na Higuainie powinien dostać czerwo i z 5 meczów zawieszenia a ten idiota jeszcze w końcówce Alexa Sandro kopie po Achillesach :mad2: . Nie dziwie się, że się Mandzukić wkurzył i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zasrańca, bo sam mam wielką ochotę obić mordę tej mendzie a i Chorwat taką ochotę miał, było widać
.

Trochę niepotrzebnie stracony gol, ale awans pewny.
Glik za faul na Higuainie powinien dostać czerwo i z 5 meczów zawieszenia a ten idiota jeszcze w końcówce Alexa Sandro kopie po Achillesach :mad2: . Nie dziwie się, że się Mandzukić wkurzył i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zasrańca, bo sam mam wielką ochotę obić mordę tej mendzie a i Chorwat taką ochotę miał, było widać
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- annihilator1988
- Juventino
glik zasługuje by pisać jego nazwisko z małej. Śmierdzi z buzi bo gówno ma w głowie.
Ja wątpię, by glik cokolwiek zrozumiał.Gandalf8 pisze:Nie dziwie się, że się Mandzukić wkurzył i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zasrańca, bo sam mam wielką ochotę obić mordę tej mendzie a i Chorwat taką ochotę miał, było widać.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2017, 22:45 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 3 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- deszczowy
- Juventino
- Cabrini_idol
- Juventino
ZGŁOŚ się to pumexa od Ci zrobi ustawkę z wieśniakiemGandalf8 pisze:bo sam mam wielką ochotę obić mordę tej mendzie a i Chorwat taką ochotę miał, było widać.

FRUSTRACJA tak można nazwać 2 połowę w wykonaniu Monaco. Mbappe to klasa zawodnik.

- Tom_my
- Juventino
"Panie"? Przecież to jest zwykły burak. Przed zmianą Benatii modliłem się, żeby Allegri wpuścił na boisko Rincona tylko po to, żeby wybił parę zębów temu przegrańcowi i dostał czerwoną kartkę, w finale i tak się nam nie przydaHed pisze:Glik to... szkoda kartki. Dno Panie Kamil...dno.

Generalnie było tak jak miało być. Na spokojnie, pewnie. Różnica klas.
- Bolek_1987
- Juventino
A dla mnie to piąty finał będzie po czterech przegranych...
JUVE JUVE JUVE
- Cabrini_idol
- Juventino
Alex oglądał mecz w sklepie RTV AGD?
Co z Khedira ?

Co z Khedira ?