Viareggio
- bleblok
- Juventino
Z primavery najgłośniej jest o Onwuachim. Możliwe że uda mu się wskoczyć do pierwszego składu, jednak obecny sposób szkolenia młodzieży w Juve prędzej przyniesie nam kolejnego Miccoliego. Poza Benjaminem innych zawodników nawet z twarzy nie kojarzę więc ciężko mi powiedzieć. Sukces primavery w tym turnieju co grali może być dobrym znakiem na przyszłość.
- DeeJay
- Juventino
Co prawda, to prawda. Najgłośniej o Benjaminie. Ale przede wszystkim przez to, że dostał swoją szansę w dorosłej drużynie którą w pełni wykorzystał. Natomiast dla mnie absolutnym hitem Primavery jest Chiumiento! Ten człowiek jest super! Wyszkolenie techniczne, kondycja, umiejętność prowadzenia gry zespołu, umiejętność strzelania goli i wiele wiele innych superlatyw. Czy kogoś wam to nie przypomina? To jest nowy Del Piero!!! Już wyobrażam sobie jak za 10 lat będe opawiadał synowi, że ja tą wielką gwiazdę miałem okazję oglądać jak jeszcze grał w Primaverze
Poza nim cała Primavera ma perspektywy na przyszłość. Największe? Chyba Mirante, Benjamin, Palladino, Konko.
Poza nim cała Primavera ma perspektywy na przyszłość. Największe? Chyba Mirante, Benjamin, Palladino, Konko.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Nio tak macie racje Benjamin to jest wielki talent ktory w przyszłosci moze poprowadzic Juve.Ale jak wiadomo jest tam kilku innych bardzo utalentowanych zawodnikow i kto wie czy ta druzyna za pare sezonow nie bedzie grała jako 1 skład Juventusu seniorzy;)
- bblackk
- Juventino
A jak będziesz miał córkę ;) ?DJ Juventinho pisze:Już wyobrażam sobie jak za 10 lat będe opawiadał synowi, że ja tą wielką gwiazdę miałem okazję oglądać jak jeszcze grał w Primaverze :wink:
Potencjalnie każdy z Primavery ma szanse zabłysnąć i nie wiadomo kto lepiej sie "rozwinie" i "pokaże", ale narazie ponad przeciętnie (znaczy dobrze) grają: Benjamin, Mirante i Chiumento. Ale to jest teraz zobaczymy co będzie za pare lat...
- Sarsik
- Juventino
Wydaje się, że najszybciej do pierwszego składu wskoczy Chiumento. W związku z kontuzjami wielu graczy zaliczył już 20 minut w LM i 31 minut w lidze włoskiej w meczu z Anconą. W pierwszym finałowym meczu o Puchar Włoch wystąpili też dwaj inni zawodnicy Primavery. Palladino grał przez 14, a Bartolucci przez 7 ostatnich minut. Nic wielkiego nie pokazali, ale w debiucie, zwłaszcza w tak ważnym meczu, każdy byłby spięty. Do gry powrócił Trezeguet, więc teraz o występ będzie młodym jeszcze trudniej. Ale już w przyszłym sezonie co najmniej jeden z nich powinien być solidnym rezerwowym.
I need a girl that I can train.
- Batigol
- Juventino
Napewno Chiumanco osiagnie wielki sukces!! Jest jak narazie chyba najwiekszym talentem primawery :!: Obok niego mazna by wymienic Benjamina, Palladino i Boudianskiego. Reszcie zawodnikow troche jeszcze brakuje, choc mam nadzieje, ze wszyscy osiagna wielkie sukcesy. Zycze im jak najlepiej niekoniecznie w Juve, bo wystarczy ze zagrali w Primaverze i tym wzbudzili moja sympatie:D
- Alessandro
- Juventino
Ja uważam że największe talenty to Benjamin i Chiumento. Mam nadzieję że za kilka lat zobaczę ich w pierwszym składzie Juventusu.
- Hybryd
- Juventino
Każdy z tych młodych chłopaków ma szanse tylko powinno się nimi dobrze pokierować i wpuszczać więcej i w miare ważniejszych meczach, bo nie liczmy na to że będą grali cały czas w Primaverze i potem nagle zdziałają cuda w pierwszym składzie. Największe szanse mają Chimento, Onwuachi i niejaki Boudianski