LM - 1/4 finału
- Qazik
- Juventino
Polega to na tym że jedynka oznacza że wygrają gospodarze, a dwójka że goscie. X oznacza remisPavciooo pisze:Nie wiem jak się typuje tym sposobem o którym piszecie (może ktoś mi wytłumaczy?), więc mogę tylko tak typować:
Chelsea-Arsenal 1:2
Porto-Lyon 3:1
Real-Monaco 2:0
Milan-Deportivo 1:0
Moje typy:
Porto-Lyon 1
Real-Monaco 1
Milan-Deportivo X
Chelsea-Arsenal X
tylko żeby cos wygrać trzeba postawic wiecej kasy 8)
Black & White
- Fighterinho
- Juventino
Porto-Lyon 1-0
Real-Monaco 3-1
Chelsea-Arsenal 0-2
Milan-Deportivo 2-1
Jakoś tak myślę że awansują Porto,Real,Arsenal,Deportivo
Real-Monaco 3-1
Chelsea-Arsenal 0-2
Milan-Deportivo 2-1
Jakoś tak myślę że awansują Porto,Real,Arsenal,Deportivo
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- fighter_juve
- Juventino
wogole te pare wygladaja jak w fazie grupowej, anie jedna druzyna nie jest dobra poza arsenalem.
Milan - Depor 2
Monaco - Real 1
Milan - Depor 2
Monaco - Real 1
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Lypsky
- Juventino
Depo umie grac z Wloskimi druzynami 0:1 Depo jedzie z Milanem!!!Ci wszyscy kibice Milanu ktorzy sie smiali z Juve niech zobacz ze Depo jest naprawde dobre!!!Narazie 0:1!! 

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- gollop
- Juventino
Jezeli nie ma JUVE w tym gronie to wygrga tylko Arsenal bo #### z Madrytu są za slabe :lol:
ten post został zmieniony, post o Milanie wykasowany a Ty dostajesz ostrzeżenie. Radze poczytać regulamin bo długo na tym forum nie popiszesz.
Medi
ten post został zmieniony, post o Milanie wykasowany a Ty dostajesz ostrzeżenie. Radze poczytać regulamin bo długo na tym forum nie popiszesz.
Medi
- Lypsky
- Juventino
Nie ma sie co cieszyc bo Milan rozgryzl Depo.Depo dwa razy sie zagapilo i dwie bramki stracili jakby nie mogli takich bledow w meczu z nami popelnic
2:1 i zapewne Milan wygra jeszcze wyzej
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Nunez
- Juventino
Milan to potega......i nie mowcie ze nie!!!!!!!!
spujzcie co Deportivo zrobilo z juve...a co MILAN Z ROBIL Z DEPORTIVO! to juz mowi samo za siebie!!,i nie mowcie ze to przypadekk bo milan od dwoch sezonow wymiata mozna powiedziec,do tego jeszcze ten KAKA gracz ktory robi furore i juz zrobil w milanie....szkoda tylko ze to brazilyjczym
(, i nie zagra w reprezentacji wlochhh
((,teraz widac jak milan dobze sobie radzii,sciaga graczy np.KAKA nie slyszalem o nim,ale przeszedl do milanu i juz jest o nim glosno,juve tez sciaga takich graczy mlode gwiazdy....ale cos i nich nie slychacc :roll:
spujzcie co Deportivo zrobilo z juve...a co MILAN Z ROBIL Z DEPORTIVO! to juz mowi samo za siebie!!,i nie mowcie ze to przypadekk bo milan od dwoch sezonow wymiata mozna powiedziec,do tego jeszcze ten KAKA gracz ktory robi furore i juz zrobil w milanie....szkoda tylko ze to brazilyjczym

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- kouba
- Qualità Juventino
Nunez --> że potęga to nie powiem. Powiedziałbym jakby grali cały mecz tak jak na początku I połowy
Fakt, że są teraz dobrze i trudni ich będzie zatrzymać, ale nie sądze żeby obronili LM :?
DJJuve --> widzisz jakim zawodem sie kończy przedwczesne cieszenie sie z cudzego nieszczęscia
póki piłka w grze wszystko jest możliwe...
Cóż Milan zagrał dobrze. Miał troche szczescia, ale cóż liczy sie to co jest w bramce.
A Porto zagrało tak jak zatypowałem. Na stronce z dokładnym typowaniem dałem 2-0 i tak było :-D
DJJuve --> widzisz jakim zawodem sie kończy przedwczesne cieszenie sie z cudzego nieszczęscia
Cóż Milan zagrał dobrze. Miał troche szczescia, ale cóż liczy sie to co jest w bramce.
A Porto zagrało tak jak zatypowałem. Na stronce z dokładnym typowaniem dałem 2-0 i tak było :-D
- Mike Milanista
- Juventino
Mielismy troszke szczescia ale tez mamy zawodnikow ktorzy temu szczesciu potrafia dopomoc. Godnie pomscilismy Juve choc przyznam szczerze ze jak Pandiani to pomyslalem ze Depor ma patent na Wlochow. Ale skonczylo sie niezle.
- FORZA MILAN
- Milanista
Milan pokazal kilku niedowiarkom co to znaczy byc MILANEM!!! Pavciooo czy jak Ci tam moglbys nieprzesadzac z tymi okrzykami radosci po bramce dla Deportivo.Chlopak tak sie ucieszyl ze od razu po bramce zalozyl temat na naszym forum o nazwie " przegrywacie
".Nastepnym razem bedziesz miec nauczke zeby sie nie cieszyc z czyjegos nieszczescia
.Mecz trwa 90 minut a nie 11
.Ciekawe co powiesz po meczu?? Ze Milan mial fuksa ??
.Pozdro

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No cóż Milan imponuje mi formą.A ten KAKA, to moim zdaniem strzał w dziesiątke działaczy Milanu.Grał cały mecz i grał bardzo dovrze i jeszcze do tego dwie bramki :shock: :shock: :shock: :shock: Coś czuje, że Milan przejdzie do 1/2, ale potem będzie o wiele trudnie, zresztą im dalej tym ciemniej.Porto potwerdziło także, że umie grać w piłke.Jutro czekam na mecz Chelsea - Arsenal.To będzie dppiero widowisko.I licze, ze Arsenal spotka sie z Milanem w 1/2.