Serie A 16/17 (35): JUVENTUS 1-1 Torino
- Cabrini_idol
- Juventino
I frytki do tego .filippo pisze:Juve prawie przegrało ten mecz przez Bonucciego, bo ten zamiast wpakować piłke po rzucie rożnym do siatki, to zrobił sobie jaja i zabawił się w rugbystę. Założe sie, że gdyby grali finał CL to bardziej profesjonalnie by podszedł do tego zagrania. Pycha zgubiła jego jak i Juve dzisiaj
A Scudetto jeszcze można przegrać. Jeśli Roma wygra wszystko do końca a my przegramy za tydzień z Romą (jestem w stanie sobie to wyobrazić) i zaliczymy 2 remisy w ostatnich 2 meczach (też jestem w stanie sobie to wyobrazić) to będzie beka
Scudetto rozstrzygnięte od 2 tygodni. Proszę was.

- pablo1503
- Juventino
:lol:Cabrini_idol pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Dupa. Cycki. Makiavel to gej a jackop wali kucyka na myśl o mitycznej premier league. Higuain boss

Rincona bym się nie czepiał, fajny piłkarz. Siary nie robi, dużo biega, nogi nie odstawia, a piłka mu nie przeszkadza - wręcz przeciwnie, fajnie nią operuje.Pluto pisze:Można by się popastwić nad Sturaro i Rinconem oraz nad tym co się dzieje kiedy są razem na boisku.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Lepiej, żeby jutro było już po zawodach, bo jeśli nic jeszcze nie będzie pewne to Roma się podpali i urządzi nam piekło. A na zdrowiu graczy powinno nas teraz zależeć najbardziej. Już widzę Nainggolana wchodzącego w ten mecz "na pełnej". Niech Milan to jutro rozstrzygnie - jeśli wygra, mamy mistrza.Supersonic pisze:Znakomity wynik.
Jutro pierwszy raz w życiu będę trzymał kciuki za Romę. Nasza ekipa nie zasługuje na świętowanie mistrzostwa przed TV, stadion Romy za tydzień to miejsce wręcz wyśmienite.
In front of your eyes bi***
Dramat. Całe szczęście, że genialny Pipita ładuje kolejną bramę i zapewnia nam ten remis, bo porażki u siebie z tymi drwalami już bym nie zniósł. Mieliśmy cholernego pecha, oni furę szczęścia - jeden strzał życia z wolnego, a tak to nawet nie postraszyli Neto. A my? Ile mieliśmy setek? W drugiej połowie swoją "dołożył" Khedira. Torino miało jeden strzał i wywozi remis.

Piłkarze wyraźnie rozkojarzeni - oby to spotkanie wyczerpało zapas niewykorzystanych świetnych okazji. Tu się powinno było co najmniej 3-1 skończyć. Trudno. Jutro liczymy na Milan.
Nie mogę już patrzeć na Lichtsteinera.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Mimo wszystko jeśli gra obok Sturaro czy Leminy to srodek pola zamienia się w szarpaninę. Oby po letnim mercato taki układ nie był już możliwy.
calma calma
- Robaku
- Juventino
Forza, co ty gadasz,
jak cisnąć 1 składem...
Co ty opowiadasz. Dzisiaj własnie mielismy przykład smierci fizycznej Dybali w 60 minucie.. bo po co zmieniamy Dybale na Sandro ? bo Sandro jako jedyny na ławce cos umie wykreować.
Nie możemy cisnąć najlepsza jedenastką bo ich zajedziemy.
Wyjsc na ostro na MOnaco i młodzieżą na ROmę nawet jesli przegramy 3:0. Walic mecz z Romą. Są obecnie ważne tylko 3 mecze.
MOnaco, Lazio i finał CI.
Nawet jeśli jutro Roma nie przrgra z Milanem to my 3 punkty ukulamy albo z Crotone albo z Bolonią.
jak cisnąć 1 składem...
Co ty opowiadasz. Dzisiaj własnie mielismy przykład smierci fizycznej Dybali w 60 minucie.. bo po co zmieniamy Dybale na Sandro ? bo Sandro jako jedyny na ławce cos umie wykreować.
Nie możemy cisnąć najlepsza jedenastką bo ich zajedziemy.
Wyjsc na ostro na MOnaco i młodzieżą na ROmę nawet jesli przegramy 3:0. Walic mecz z Romą. Są obecnie ważne tylko 3 mecze.
MOnaco, Lazio i finał CI.
Nawet jeśli jutro Roma nie przrgra z Milanem to my 3 punkty ukulamy albo z Crotone albo z Bolonią.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Łukasz
- Juventino
Fakt, nie sprecyzowałem. Myślałem o tych bardziej współczesnych latach, które nasze pokolenia widziały na oczy.Wesoł pisze:Tak niefortunną datę na zadanie tego pytania wybrałeś że jako fan czarnego humoru aż się na głos zaśmiałem.Łukasz pisze:Ależ to jest killer!
Tak sobie myślę, że tak mocnego personalnie Torino to nie było od... Było w ogóle?![]()

- Vimes
- Juventino
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
CavAllano pisze:Z matematycznego punktu widzenia nawet przy porażce Romy z Milanem nie będziemy mogli już w tej kolejce świętować mistrzostwa, bo Napoli traci do nas 8 pkt na 3 rundy do końca sezonu.Supersonic pisze:Znakomity wynik.
Lepiej, żeby jutro było już po zawodach, bo jeśli nic jeszcze nie będzie pewne to Roma się podpali i urządzi nam piekło. A na zdrowiu graczy powinno nas teraz zależeć najbardziej. Już widzę Nainggolana wchodzącego w ten mecz "na pełnej". Niech Milan to jutro rozstrzygnie - jeśli wygra, mamy mistrza.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Dunio333
- Juventino
Amen. Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Nie ma bata, że nie zdobędziemy 3 punktów w trzech meczach. To jest po prostu nie możliwe.Vimes pisze:Tak, wiem, że to były derby i w ogóle, ale wynik tego spotkania mam głęboko w rzopie, niczym Biedroń prącie swojego partnera. Od ponad 20 lat fapię do Ligi Mistrzów. Juventusie wygraj wymarzone uszate trofeum, a wszystkie potknięcia pójdą w niepamięć.
- wojczech7
- Juventino
Liczącym jutro na Milan pragnę uzmysłowić, że nawet jutrzejsza porażka Romy nie pozwoli otwierać szampanów. Zajrzyjcie w tabelę 

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Robaku
- Juventino
Vimes, mam nadzieje, ze kartkę za to dostaniesz. Słabe homofobiczne teksty.
nie jest fajnie bo Traviani pisze o nieznacznym stłuczeniu srodstopia Dybali.
Wojciech mamy 10 pkt przewagi i 3 mecze do KOńca.
Jutrzejsza przegrana Romy robi nam mistrza.
Co do remisu ROmy to nie wiem bo nie wiem co dalej decyduje.
nie jest fajnie bo Traviani pisze o nieznacznym stłuczeniu srodstopia Dybali.
Wojciech mamy 10 pkt przewagi i 3 mecze do KOńca.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@Robaku
Nie robi nam mistrza (przynajmniej matematycznie), bo teraz Napoli jest na 2 miejscu z 8 pkt straty do nas.
Nie robi nam mistrza (przynajmniej matematycznie), bo teraz Napoli jest na 2 miejscu z 8 pkt straty do nas.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- wojczech7
- Juventino
Zrobiłeś o co prosiłem i spojrzałeś w tabelę?Robaku pisze:Wojciech mamy 10 pkt przewagi i 3 mecze do KOńca.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- kovalainen10
- Juventino
Jak czytam komentarze co niektórych to mam wrażenie że oglądałem inny mecz :lol: :lol: Duża nieskuteczność to fakt, przez to ten remis, ale żeby pisać że drużyna się wypala i wielka krytyka to ostra przesada. Jak graliśmy piach i oddawaliśmy jeden strzał na bramkę to co niektórzy wpadali w zachwyt. Już w pierwszej połowie mogliśmy zakończyć spotkanie mimo że grał Rincon, Lichy i Mandzor na szpicy, brakło po prostu szczęścia, ,mecz bardzo fajny dla oka wreszcie coś się działo, szkoda tylko że Max był zmuszony do zmian i nie dał całkowicie odpocząć podstawowym zawodnikom. Wypadek przy pracy,jest dobrze !
JUVE