WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- blk01
- Juventino
Ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> 3 czerwca jadę na ślub z weselem

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Bez Fabia? Cicho będzie na tych meczach 
Jeśli nażresz się odpowiednio dużo bardzo ostrego żarcia to będzie cię czyściło, a możesz wmówić ludziom, że cię zaatakowała jakaś badziewna bakteria.

Jeśli nażresz się odpowiednio dużo bardzo ostrego żarcia to będzie cię czyściło, a możesz wmówić ludziom, że cię zaatakowała jakaś badziewna bakteria.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- blk01
- Juventino
- Gera91
- Juventino
Hehe Panowie, znam ten ból... ja 2 lata temu miałem podobną sytuację, ale byłem w o tyle lepszej pozycji, że byłem tylko osobą towarzyszącą, więc kulturalnie odmówiłem z podaniem prawdziwego powodu. Mina dziewczyny bezcenna
. W każdym razie powodzenia
.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
2 lata temu to ktoś tutaj miał własny ślub. I coś wymyślił.Gera91 pisze:Hehe Panowie, znam ten ból... ja 2 lata temu miałem podobną sytuację, ale byłem w o tyle lepszej pozycji, że byłem tylko osobą towarzyszącą...

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dragon się chyba dwa lata temu żenił. O niego chodzi?Vanquish pisze:2 lata temu to ktoś tutaj miał własny ślub. I coś wymyślił.Gera91 pisze:Hehe Panowie, znam ten ból... ja 2 lata temu miałem podobną sytuację, ale byłem w o tyle lepszej pozycji, że byłem tylko osobą towarzyszącą...
Wygląda to tak, że jest rezerwacja na większość stolików, ale w praktyce cała knajpa będzie pełna kibiców Juve. Jeśli chcesz mieć pewne miejsce przy stoliku to najpóźniej o 20:30 by trzeba przyjść. Potem zostają samodzielne krzesełka.casper_k pisze:takie pytanko, jak z miejscami na wtorek wygląda? nie jestem Wrocławia ale akurat będę w ten dzień i chciałbym po kibicować naszym:)
Na finał (bo nie uwierzę, że nie awansują) to pewnie trzeba będzie i szybciej przychodzić, a i może nie dla wszystkich miejsca starczyć, ale z drugiej strony taki mecz jak finał to można i na stojąco oglądać.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy