Mercato (LATO 2017)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Momblano in TV: "arriva un grandissimo (Iniesta, Reus) e come profili medi Tolisso e Keita
Momblano twierdzi, że przyjdzie ktoś z pary Iniesta, Reus, także Tolisso oraz Keita. Info z VS.
Iniesta się już wypalił, więc takie info można włożyć między bajki, ale ci pozostali, wiadomo.
Momblano twierdzi, że przyjdzie ktoś z pary Iniesta, Reus, także Tolisso oraz Keita. Info z VS.
Iniesta się już wypalił, więc takie info można włożyć między bajki, ale ci pozostali, wiadomo.
- CzeczenCZN
- Juventino
Iniesta i Reus to są inne pozycje. Czy w takim razie według Momblano Keita jest zależny od Reusa czy nie?CavAllano pisze:Momblano twierdzi, że przyjdzie ktoś z pary Iniesta, Reus, także Tolisso oraz Keita. Info z VS.
Co do Iniesty, to może być podobna sytuacja co do Alvesa - rozwiążą kontrakt "za zasługi." No albo być może on ma taką możliwość sam zapisaną w kontrakcie.
Tyle że dziwi mnie zestawianie Reusa obook Iniesty - bo raz że inne pozycje, a dwa koszta też zapewne inne.
- mrozzi
- Juventino
Takie info się pojawiło, więc wrzuciłem. Może chodzi o to, że któryś z nich miałby być głównym wzmocnieniem w lecie, choć co do tego też mam wątpliwości.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Iniesta i Reus to są inne pozycje. Czy w takim razie według Momblano Keita jest zależny od Reusa czy nie?CavAllano pisze:Momblano twierdzi, że przyjdzie ktoś z pary Iniesta, Reus, także Tolisso oraz Keita. Info z VS.
Co do Iniesty, to może być podobna sytuacja co do Alvesa, rozwiążą kontrakt "za zasługi." No albo być może on ma taką możliwość sam zapisaną.
Tyle że dziwi mnie zestawianie Reusa obook Iniesty - bo raz że inne pozycje, a dwa koszta też zapewne inne.
Iniesta zanotował taki zjazd, że nie łapałby się u nas do pierwszego składu (zwłaszcza w tym ustawieniu), a na rezerwę by się nie godził.
- CzeczenCZN
- Juventino
Nawet jeżeli głównym wzmocnieniem to i tak i tak jeden nie wyklucza drugiego: Inna pozycja, inna kwota transferu - o ile za Reusa dalibyśmy - załóżmy około 30 iluś baniek - to za Inieste symboliczna opłata jakaś - bo Hiszpan ma już swoje lata...
To tak bohaterowie meczu z Monaco - obydwa świetne wzmocnienia - ale inne pozycje, inne kwoty transferu - no dobra Alves 0 €.
No chyba że o wynagrodzenia chodzi, że stać by nas było na pensje TYLKO! jednego z dwójki Reus - Iniesta - ale wątpię w to.
To tak bohaterowie meczu z Monaco - obydwa świetne wzmocnienia - ale inne pozycje, inne kwoty transferu - no dobra Alves 0 €.
No chyba że o wynagrodzenia chodzi, że stać by nas było na pensje TYLKO! jednego z dwójki Reus - Iniesta - ale wątpię w to.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Pirlo i Alves też byli wypaleniCavAllano pisze:Iniesta się już wypalił, więc takie info można włożyć między bajki

Nie zapominaj jak oddziałuje na zawodników środowisko Juve.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Uzdrowisko J-Medical, ciekawe co oni tam robią...alessandro1977 pisze:Nie zapominaj jak oddziałuje na zawodników środowisko Juve.

Kiedyś była historia o pracującym w Bayernie dr Mengele, szprycował czymś zawodników robiąc z nich roboty. Może u nas pija Vytautas?
- wagner
- Juventino
To jest naziwsko, które zawsze chciałem zobaczyć u nas, ale nigdy nie odważyłem się nawet rzucić tematu, gdyż wydawało się że jest to nieprawdopodobne żeby ten gracz przeszedł właśnie do Juve. Chłopak ma 27 lat. Gdy tylko gra to Borussia jest o 23% groźniejsza. Na pewno jego największą wadą są jego kontuzje, ale Khediry też były. Ciekawe ile wynosiłaby cena za NiemcaRICTOR pisze:Najnowsze nazwisko od Sebastianito: Marco Reus. Traktujcie jak chcecie.

Akurat Iniesta stracił na motoryce i zwinności, technikę dalej ma bajeczną, ale nie jest już tym samym zawodnikiem co kiedyś. Wielki piłkarz po którym jednak zostało nazwisko bo obecnie prezentuje się źle i to właśnie pod względem motorycznym. Myślę jednak, że środowisko Barcelony, mimo wad, nie pozwoli na odejście tego gracza, wydaje się to niemożliwe.alessandro1977 pisze:Pirlo i Alves też byli wypaleniCavAllano pisze:Iniesta się już wypalił, więc takie info można włożyć między bajki
Ostatnio zmieniony 06 maja 2017, 20:12 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Iniesta odpada, bo wypalony, a Reus też odpada, bo 3/4 sezonu siedzi na L4 więc po co nam on??CavAllano pisze:Momblano in TV: "arriva un grandissimo (Iniesta, Reus) e come profili medi Tolisso e Keita
@down To dobrze

Ostatnio zmieniony 06 maja 2017, 20:16 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
ok Marotta zanotował i szuka dalej.Wojtek pisze:Iniesta odpada, bo wypalony, a Reus też odpada, bo 3/4 sezonu siedzi na L4 więc po co nam on??CavAllano pisze:Momblano in TV: "arriva un grandissimo (Iniesta, Reus) e come profili medi Tolisso e Keita
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- mrozzi
- Juventino
:lol:Robaku pisze:ok Marotta zanotował i szuka dalej.

Khedira był za darmo, więc takie ryzyko można było podjąć. Ale Reus? I co, przykładowo przed 1/2 LM trzeba będzie kombinować, bo się chłopina zaś połamie?
Iniesta stracił na motoryce, dokładnie. Może faktycznie potrzebuje zmiany środowiska, ale na chwilę obecną nie widzę szans, by miał wejść z buta do pomocy złożonej z... 2 graczy. A pewnie od tego ustawienia nie odejdziemy, bo po co, skoro wymiata.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Zdrowy Reus to był by mega transfer. No ale właśnie zdrowy
Ostatnio czytałem na stronie BVB, że Marco ma dostać opaskę kapitańską na przyszły sezon. Także ciekawe które media mają rację.

Ostatnio czytałem na stronie BVB, że Marco ma dostać opaskę kapitańską na przyszły sezon. Także ciekawe które media mają rację.

- CzeczenCZN
- Juventino
Ja to się zastanawiam czemu w ogóle nas Felipe Anderson nie interesuje? Przecież to też kawał piłkarza.
Tak szczerze moje wymarzone skrzydła to na wzór Bayernu - 2 odwróconych skrzydłowych i 2 skrzydłowych klasycznych.
Tak szczerze moje wymarzone skrzydła to na wzór Bayernu - 2 odwróconych skrzydłowych i 2 skrzydłowych klasycznych.
- szymken
- Juventino
Mandzur ogarnieCavAllano pisze: Ale Reus? I co, przykładowo przed 1/2 LM trzeba będzie kombinować, bo się chłopina zaś połamie?

A skąd wiesz, że nie ? Bo przecieków nie ma ? Na przykładzie zeszłorocznego mercato ja się na nic nie nastawiam, bo Beppe może zaskoczyć.Ja to się zastanawiam czemu w ogóle nas Felipe Anderson nie interesuje? Przecież to też kawał piłkarza.
- CzeczenCZN
- Juventino
Według TuttoJuve garść newsów:
Oferujemy Lazio Pjace za Keite. To już było chyba kiedyś coś podobnego.
Vinicius równieśnik Keana, którym się interesujemy wybrał Real Madryt.
Conte bardzo poważnie zainteresowany Berardim.
No i do walki o Schicka włącza się Borussia Dortmund.
Oferujemy Lazio Pjace za Keite. To już było chyba kiedyś coś podobnego.
Vinicius równieśnik Keana, którym się interesujemy wybrał Real Madryt.
Conte bardzo poważnie zainteresowany Berardim.
No i do walki o Schicka włącza się Borussia Dortmund.
- Łukasz
- Juventino
Swoją drogą, bardzo podobnym zawodnikiem do Reusa jest Ljajić, jeśli szukamy kogoś na lewe skrzydło w tym stylu