LM 16/17 (1/2): Monaco 0-2 JUVENTUS
- Kiss
- Juventino
Wloski minimalizm wzial gore. Bez przesady z ta slaba kondycja, przebiegliśmy chyba 108km, więcej niz Real, więcej niz Monaco. Zreszta uważam, ze to wloskie DNA sprawilo, ze do akcji od 60min nie było komu biegac, bo po co skoro wynik jest fajny. Troche się martwię czy tam Pipita jest caly, trzymal się za kolano, a zmiana Juan za Higuaina nie jest typowa.
Konkretnych eskeprtow mamy w TV
To tak na rozluźnienie zwieraczy.
Konkretnych eskeprtow mamy w TV

To tak na rozluźnienie zwieraczy.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2017, 23:40 przez Kiss, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Piękny wynik. Brawo! Wreszcie wielki Higuain!
Teraz zagrać na zero z tyłu, d;a mnie może być nawet 0:0 w Turynie. Kunszt naszej gry obronnej to coś pięknego, niech świat to podziwia!
Teraz zagrać na zero z tyłu, d;a mnie może być nawet 0:0 w Turynie. Kunszt naszej gry obronnej to coś pięknego, niech świat to podziwia!
FORZA JUVE!!!
- baron
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Cóż raczej Juve ma finał. W nim pewnie będą czekać chyba na to aż się zmęczą i ławka Realu ich załatwi.
Dzisiaj trochę nie wyraźnie w obronie to wyglądało, za dużo prostych błędów.
Leci dośrodkowanie , a Kielon na drugim trzecim metrze przepuszcza piłkę pod nogą i w zasadzie robi komuś nie wykorzystaną setkę.
Leci dośrodkowanie , a Kielon na drugim trzecim metrze przepuszcza piłkę pod nogą i w zasadzie robi komuś nie wykorzystaną setkę.
- pumex
- Juventino
Nie doczekałem tych liczb podczas transmisji. Jeśli są one prawdziwe, to w takim wypadku zwracam honor - to bardziej moje błędne wrażenie wynikające z ilości zrobionych kilometrów dużo większej niż rywal.Adrian27th pisze:Przebiegliśmy o 7km więcej niż Real wczoraj z Atletico i 7 więcej od Monaco. Jak można mówić że wyglądamy słabo kondycyjnie?

- wagner
- Juventino
A dlaczego koledzy mieliby zmyślać?pumex pisze:Nie doczekałem tych liczb podczas transmisji. Jeśli są one prawdziwe, to w takim wypadku zwracam honorAdrian27th pisze:Przebiegliśmy o 7km więcej niż Real wczoraj z Atletico i 7 więcej od Monaco. Jak można mówić że wyglądamy słabo kondycyjnie?
Za stroną UEFA:
Juventus: 109 (km)
Monaco: 104,2
Real: 102,9
Atletico: 110,5
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
- Kamex22
- Juventino
Widzę, że Lypsky pijesz do mnie. Czy pisanie, że w kilku akcjach mogliśmy zachować się lepiej to krytyka? Taka jest prawda. Jak ktoś obraża Beppe lub Maxa bez powodu to ich bronię. Ale w tym konkretnym meczu niektórzy zawodnicy podjęli w niektórych sytuacjach złe decyzje i nie wmowisz mi, że tak nie było.
Poza tym mecz w naszym wykonaniu bardzo dobry.
Pora nauczyć się rozróżniać jeczydupstwo od konstruktywnego zauważenia błędów.
Poza tym mecz w naszym wykonaniu bardzo dobry.
Pora nauczyć się rozróżniać jeczydupstwo od konstruktywnego zauważenia błędów.
- dawid1897
- Juventino
I to jest właśnie Chiellini. W spotkaniach z wielkimi rywalami jest nie do przejścia, a z potencjalnie słabszymi zdarzają mu się babole. Tam jednak na szczęście trącił piłkę podeszwą i dzięki temu Monaco nie strzeliło gola, gdyby jej nie dotknął raczej stracilibyśmy bramę.baron pisze:Cóż raczej Juve ma finał. W nim pewnie będą czekać chyba na to aż się zmęczą i ławka Realu ich załatwi.
Pjanic i Marchisio zaliczyli straszne wtopy przy przerzucie, które mogły skończyć się bardzo źle. Marchisio też kilka razy mnie zirytował niepotrzebnym podnoszeniem piłki przy odegraniu do tyłu. Ogólnie to jeszcze (już?) nie jest ten Marchisio co kiedyś, szkoda.
Alex Sandro moim zdaniem dzisiaj jeden ze słabszych występów w Juve. Nie wygrywał pojedynków, kilka przegral, kiepskie dośrodkowania. Dani Alves nakrył go czapką.
Kartki kasują się przed finałem, jedynie czerwona wykluczadp10 pisze:Żółta dla Leo i Gorgio w rewanżu wykluczy ich z ewentualnego finału więc w Turynie powinni zagrać Benatia i Barzagli.
FORZA JUVE!!!
- pumex
- Juventino
Nie, nie, spoko. Nie ma tematu, my badwagner pisze:A dlaczego koledzy mieliby zmyślać?

Jeszcze się nie nauczyłeś, że tutaj wszelkie krytyczne wtrącenia są niedopuszczalne, nawet jeśli się człowiek szczerze cieszy się z wyniku bądź prosto z mostu wtrąca, że jego niektóre spostrzeżenia mogą być mylne?Kamex22 pisze:Widzę, że Lypsky pijesz do mnie. Czy pisanie, że w kilku akcjach mogliśmy zachować się lepiej to krytyka?
Zagrał słabo = jest słaby to klasyka forumowego gatunku.

- pablo1503
- Juventino
Kurde, ileż razy ten temat był poruszany. Po ćwierćfinałach kartki się skasowały. Potrzeba 3 zółtek, żeby zostać zawieszonym, a w/w zawodnicy mają po jednym kartoniku. Jedyną możliwością, żeby Bonus czy Chiellini nie zagrali w finale, jest kontuzja lub bezpośrednia czerwona kartka.dp10 pisze:Żółta dla Leo i Gorgio w rewanżu wykluczy ich z ewentualnego finału więc w Turynie powinni zagrać Benatia i Barzagli.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
PlanetJuve pisze:Brawo! Występ żenada i to skład na LM. Dybala do wymiany bo co dotknie to zepsuje. Frajerzymy!!!
Przeżyjmy to jeszcze raz, geneza nastrojów przedmeczowych jest bardzo długa :lol:PlanetJuve pisze:Przy takim stylu gry Monaco Nas zabije. Od kiedy to tracimy takie frajerskie bramki...
Mam nadzieję, że ten koleżka darował sobie zachwyty bo jeszcze nie zdążyłem przelecieć stron

Piękny mecz i pokazaliśmy tym co mieli nas zabić lekcje futbolu

- Robaku
- Juventino
chłopcy są neisamowici. Barza jedno zdanie o meczu przeciwko Monaco na tt, ale kończy że teraz czas na derby.
Juve opuścił już Monte Carlo i wracaja do Turynu, bo w sobote Toro.
Są tak sfokusowani na sukces w tym roku, że szkoda gadac.
Wygrać derby nie stracić za tydzień bramki i szykujemy sie na finał CI.
Juve opuścił już Monte Carlo i wracaja do Turynu, bo w sobote Toro.
Są tak sfokusowani na sukces w tym roku, że szkoda gadac.
Wygrać derby nie stracić za tydzień bramki i szykujemy sie na finał CI.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Pluto
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Nie karm trolli, przecież oni nie przychodzą tu z powodu Juventusu czy piłki nożnej ale żeby poszukać spiny i przedłuzyć e-penisa.Kamex22 pisze:Widzę, że Lypsky pijesz do mnie. Czy pisanie, że w kilku akcjach mogliśmy zachować się lepiej to krytyka?
Allegri - geniusz!
Kibic analizujący grę i widzący błędy nawet w wygranych meczach - baran!

No ale jak mówię, po co zwracac uwagę na podanie Pjanicia do Silvy na dwudziestym metrze, po co przypominac, że to kolejny raz w tym sezonie.
Po co zawracać sobie głowę takimi duperelami, futbol nie jest aż tak ważny - jest wynik i temat zamknięty.

calma calma
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Cóż, postrzegam to inaczej.pumex pisze:Nie zrzucaj tego defektu na karb założeń, bo to brzmi kuriozalnie. Jeśli Cię nie przekonałem to trudno, nie zdejmuj różowych okularów![]()

To jest w ogóle absurd. Pisać o czymś, co się nie podoba i to po łatwym i przyjemnym zwycięstwie, praktycznie dającym nam 90% szans na awans do wielkiego finału. Nawołuję - opamiętajcie się!
Nic nikogo nie wykluczy. Tylko czerwona kartka może wykluczyć zawodnika z gry w finale - tak to wygląda po zmianie przepisów.dp10 pisze:Żółta dla Leo i Gorgio w rewanżu wykluczy ich z ewentualnego finału więc w Turynie powinni zagrać Benatia i Barzagli.
A do tego, że w TV nas deprecjonują i spuszczają się nad Realem (przy tak fatalnym Atletico - dawno nie widziałem tak fatalnego występu w ich wykonaniu, a oglądam ich dość regularnie), zdążyłem się już przyzwyczaić. Trzeba to wygrać i tyle.