Wszystko o AS Roma
- albertcamus
- Juventino
Rozbawił mnie komentator na Eleven, który powiedział, że Totti porównuje się do Federera
Roger wygrał 18 Wielkich Szlemów, a Totti jedno Scudetto.
To tak jakby porównywać Romę z Juventusem...

Roger wygrał 18 Wielkich Szlemów, a Totti jedno Scudetto.
To tak jakby porównywać Romę z Juventusem...
- panlider
- Juventino
Mnie rozbawiło, że na ławce Romy jest taka bieda, że podstarzały Totti wchodzi na boisko, żeby uratować wynik 

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Kibice Lazio urządzili Romie pogrzeb
Niezła akacja.
Beka z mocarnej Romy. Akcja działa się przed centrum treningowym Romy. Tłumaczyć raczej nie trzeba dla nieznających angielskiego zdjęcie w artykule powinno wystarczyć :C
Niezła akacja.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Strootman dostał za swoją symulkę 2 kolejki kary (Milan oraz Juventus), a rzymianie zamierzają się... odwoływać.
Co tam, przecież to nie była symulacja, za ostra ta kara. :hellyes:

- annihilator1988
- Juventino
W przypadku Holendra to jest recydywa dlatego zmniejszenie kary, przynajmniej dla mnie, jest niedopuszczalne.CavAllano pisze:Strootman dostał za swoją symulkę 2 kolejki kary (Milan oraz Juventus), a rzymianie zamierzają się... odwoływać.Co tam, przecież to nie była symulacja, za ostra ta kara. :hellyes:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- panlider
- Juventino
Ja tam się nie zdziwię jak mu obniżą tą karę do jednego meczu... ale to Juve jest faworyzowaneannihilator1988 pisze:W przypadku Holendra to jest recydywa dlatego zmniejszenie kary, przynajmniej dla mnie, jest niedopuszczalne.CavAllano pisze:Strootman dostał za swoją symulkę 2 kolejki kary (Milan oraz Juventus), a rzymianie zamierzają się... odwoływać.Co tam, przecież to nie była symulacja, za ostra ta kara. :hellyes:

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- wagner
- Juventino
Podoba mi się ten sposób karania w Serie A. Czy jakakolwiek inna liga piłkarska karze graczy w ten sposób?Poprostu pisze:Zawieszenie Strootmana podtrzymane.
Roma straci vice? W terminarzu teraz Milan potem Juve, straty kadrowe. Spalletti może skończyć nawet bez tytułu pocieszenia, a tak mocno się trzymali

- pablo1503
- Juventino
W Anglii też jest sporo kar za niesportowe zachowanie. Właściwie tylko w Hiszpanii panuje samowolka. Możesz kopać, walić w ryj, ćwiczyć nurkowanie, a i tak nie spotka nikogo żadna kara. (Pozdrawiam Ronaldo czy Ramosa)wagner pisze:Podoba mi się ten sposób karania w Serie A. Czy jakakolwiek inna liga piłkarska karze graczy w ten sposób?Poprostu pisze:Zawieszenie Strootmana podtrzymane.

- Piti
- Juventino

co tam sie odwala? :shock:Na fotografiach widać wiszące na sznurach manekiny w koszulkach piłkarzy Romy - Daniele De Rossiego, Radji Nainggolana i Mohameda Salaha. Nad nimi rozwieszono potężne białe płótno z wypisanym czarnymi literami ostrzeżeniem: "Taka rada, bez urazy. Śpijcie przy zapalonym świetle". Wszystko to kilkadziesiąt metrów przed Koloseum. (http://www.tvn24.pl)
- Akha72
- Laziale
Nasi z IRR zrobili to w ramach kontynuacji motywu z Derbów jakim był horror, koszmar, etc. - wszystko to jako przypomnienie 26 maja 2013 roku, kiedy puchar miał być ich, a wszyscy wiemy jak się naprawdę skończyło (krążyła również po tym taka grafika przedstawiająca smutnego kibica ASR na sznurze, był trochę huczniej fetowany ,,pogrzeb'' niż ten ostatnio, etc), tak jak i teraz, gdy od wakacji głośno zapowiadane było scudetto, później puchar, a niestety ostatecznie nie będzie niczego. Sam pomysł ciekawy i klimatyczny, ale po raz kolejny zabrakło myślenia o konsekwencjach, które są dramatyczne (bo raz, może być to odczytane jako groźba i będzie, dwa - piękny przykład dla młodego pokolenia, które jest niby jednym z powodów powrotu na stadion, trzy - poszło w świat i kolejny raz strzelamy sobie w stopę przez kolano i tylko pogarszamy naszą już stereotypowo szarganą reputację, no i cztery - IRR znowu pokazali, że mają resztę kibiców w dupie).
Naprawdę słabo, bo za x czasu nikt oprócz nas nie będzie pamiętał o dobrym meczu i pięknym zwycięstwie, tylko o tym popisie (bo w zasadzie brakuje mi tutaj przymiotników).
Naprawdę słabo, bo za x czasu nikt oprócz nas nie będzie pamiętał o dobrym meczu i pięknym zwycięstwie, tylko o tym popisie (bo w zasadzie brakuje mi tutaj przymiotników).
- Łukasz
- Juventino
W ogóle ten wyścig po króla jest w tym sezonie imponujacy: Dżeko, Igła, Mertens, Icardi i Belotti. Megakonkurencja.
- pablo1503
- Juventino
Nie wiem czy w jakiejkolwiek innej lidze jest aż tylu zawodników, którzy do samego końca biją się o koronę strzelca. 5 zawodników mających prawie 25 bramek? Szacunek.Łukasz pisze:W ogóle ten wyścig po króla jest w tym sezonie imponujacy: Dżeko, Igła, Mertens, Icardi i Belotti. Megakonkurencja.
Dlaczego ten przeciętny, żeby nie powiedzieć słaby, ostatnimi czasy, Milan potrafi grać taką kaszanę, a jak tylko przyjdzie mecz z Juve, to z miejsca dostają niesamowite kopa i grają na 150%?

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jak o tym mowa, to Serie A lideruje wśród najsilniejszych lig w statystyce średniej gola na mecz.pablo1503 pisze:Nie wiem czy w jakiejkolwiek innej lidze jest aż tylu zawodników, którzy do samego końca biją się o koronę strzelca. 5 zawodników mających prawie 25 bramek? Szacunek.Łukasz pisze:W ogóle ten wyścig po króla jest w tym sezonie imponujacy: Dżeko, Igła, Mertens, Icardi i Belotti. Megakonkurencja.
Dlaczego ten przeciętny, żeby nie powiedzieć słaby, ostatnimi czasy, Milan potrafi grać taką kaszanę, a jak tylko przyjdzie mecz z Juve, to z miejsca dostają niesamowite kopa i grają na 150%?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy