Wszystko o Interze
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
słąbiutki mecz INteru jak i Napoli.
Malo emocji. duzo kopaniny.
Ogolnie nie warto do tego spotkania wracac. Neapol robi krok w kierunku 2 pozycji, a inter do konca sezonu będzie walczyl o miejsce w top 8.
W interze pol skladu (poczawszy od Nagamoto) do wyrzucenia. ale im sie po prostu juz nie chce. taka mentalnosc.
Ogolnie nie warto do tego spotkania wracac. Neapol robi krok w kierunku 2 pozycji, a inter do konca sezonu będzie walczyl o miejsce w top 8.
W interze pol skladu (poczawszy od Nagamoto) do wyrzucenia. ale im sie po prostu juz nie chce. taka mentalnosc.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- panlider
- Juventino
No właśnie. Kolejna rzecz, która mnie niezmiernie irytowała w tym spotkaniu (poza beznadziejną grą Interu), to klasyczny fap nad grą Napoli. Któryś z komentatorów powiedział nawet, że to ich najlepszy mecz w sezonieRobaku pisze:słąbiutki mecz INteru jak i Napoli.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- annihilator1988
- Juventino
6 spotkań i 2 punkty, dodatkowo -27 do Juve, a kibice Interu wciąż w domach. Nawet nie manifestują pod siedzibą . Icardi latem pewnie odejdzie...pięknie będzie. Chińszczyzna pełną gębą 
Całej sytuacji dodaje trenejro gorszych, który mówi: "Jesteśmy na początku nowej drogi. Uważam, że jest to dobry fundament, by zbudować coś wspaniałego.". Dla mnie czymś pięknym byłoby oglądanie tego klubiku na stałe w środku tabeli.
TS podaje, że szanse, wiadomo czego, na Conte wyglądają na 50/50, czyli rozumieć to należy jako: inter chce, Conte nie

Całej sytuacji dodaje trenejro gorszych, który mówi: "Jesteśmy na początku nowej drogi. Uważam, że jest to dobry fundament, by zbudować coś wspaniałego.". Dla mnie czymś pięknym byłoby oglądanie tego klubiku na stałe w środku tabeli.
TS podaje, że szanse, wiadomo czego, na Conte wyglądają na 50/50, czyli rozumieć to należy jako: inter chce, Conte nie

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pumex
- Juventino
Zapomniał wół jak cielęciem byłCavAllano pisze:To jest stan umysłu. Ja rozumiem, że grają beznadziejnie, ale wygwizdywać własnych piłkarzy w trakcie meczu?

Wczoraj oglądając mecz Interu z Napoli byłem w szoku, bo choć wiem, że mediolańczycy to obecnie przeciętna drużyna, to różnica między zespołami była kosmiczna. Wyglądało to jakby drużyna z topu grała z desperacko broniącym się spadkowiczem. Napoli rozbiło Inter w pył. Żeby końcowy wynik oddawał przebieg meczu, na tablicy powinno widnieć 0:4 a nie 0:1

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Nasz kolega jackop podpadł na stronie Interu za świętowanie scudetto, żałosny człowiek, że tam to robi.
A te odgrażanie się jest miodem na moje serce :
Pango1987
"no ale po co ta spina? tak bardzo dupa boli? wracaj na te swoje juvepoland i niech cie nie interesuje Inter, my wrocimy na szczyt predzej czy pozniej a wy spadniecie z tego szczytu gdy swiat dowie sie znow ze ten zezowany marotta mieszal palce w kupowaniu sedziow z sezonu 2013/2014 2014/2015 2015/106 i 2016/2017 także"
A te odgrażanie się jest miodem na moje serce :

Pango1987
"no ale po co ta spina? tak bardzo dupa boli? wracaj na te swoje juvepoland i niech cie nie interesuje Inter, my wrocimy na szczyt predzej czy pozniej a wy spadniecie z tego szczytu gdy swiat dowie sie znow ze ten zezowany marotta mieszal palce w kupowaniu sedziow z sezonu 2013/2014 2014/2015 2015/106 i 2016/2017 także"

- Cabrini_idol
- Juventino
O jakim oni szczycie mówią ?
Chyba, że chodzi o szczyt chamsta i buractwa to tak, już niewiele im brakuje
Ludzie mówią, że Inter ma kadrę obecnie na miarę walki o top3. :rotfl: No chyba nie. Tam tylko dobrze gra Handa, Icardi i Gagliardini. Reszta to przeciętniaki. Kibice Interu i nie tylko, uważają, że przy lepszym trenerze, zarządzaniu byliby z obecną kadrą w stanie walczyć o scudetto lub przynajmniej o top3. Nie. Nie byliby.
Juventus ostatnio poza 7-ką był w 1961/62. Inter z tego co pamiętam 2 sezonu temu był 8. Cztery sezony temu 9. W '98 czy w '99 też był 8 czy 9.
W tym sezonie znowu szykuję miejsce poza top7. Z czym to ludzi. Przecież to przeciętniaki od wielu lat. Tutaj nawet Chiny nie pomogą.

Ludzie mówią, że Inter ma kadrę obecnie na miarę walki o top3. :rotfl: No chyba nie. Tam tylko dobrze gra Handa, Icardi i Gagliardini. Reszta to przeciętniaki. Kibice Interu i nie tylko, uważają, że przy lepszym trenerze, zarządzaniu byliby z obecną kadrą w stanie walczyć o scudetto lub przynajmniej o top3. Nie. Nie byliby.
Juventus ostatnio poza 7-ką był w 1961/62. Inter z tego co pamiętam 2 sezonu temu był 8. Cztery sezony temu 9. W '98 czy w '99 też był 8 czy 9.
W tym sezonie znowu szykuję miejsce poza top7. Z czym to ludzi. Przecież to przeciętniaki od wielu lat. Tutaj nawet Chiny nie pomogą.

- Klorel
- Juventino
To już wiemy dlaczego jesteśmy tacy mocni - dzięki Interowi.Może tak, może nie. Jude cały czas żyje przeszłością, karmi się nienawiścią wobec nas. Dopisuje sobie nielegalnie zdobyte mistrzostwa, żąda odszkodowania za calciopoli. To właśnie daje im siłę, a gniew przeradza się w sportową złość. Można nawet powiedzieć, że to Inter stworzył potwora, który obecnie dominuje. Jeśli mamy ich pokonać, musimy szukać siły w dobrych chwilach, pamiętać i wierzyć, że byliśmy i będziemy silniejsi.
http://fcinter.pl/forum/viewtopic.php?f=14&p=208655
http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=25767
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam

- PlanetJuve
- Juventino
alessandro1977 pisze:Nasz kolega jackop podpadł na stronie Interu za świętowanie scudetto, żałosny człowiek, że tam to robi.
Piszesz o kimś, że jest żałosny, bo coś tam robi na forum Interu, a co chwile wrzucasz cytaty z tegoż forumalessandro1977 pisze:Pango1987 03.05.2017, 21:28
"ide w tym momencie na forum juvepoland"
To ten pacan co się odgrażał

Hipokryzja.
Jakiś ukryty fetysz czy coś... Ja nigdy w życiu sam od siebie bym tam nie wszedł.
Trochę samokrytyki.
- Pango1987
- Interista
Mam takie pytanko niedyskretne moglibyście swoich kolegów trzymać troche bliżej waszego grona? bo pewni uzytkownicy wbijaja i karzą sobie gratulować triplety czy tam coś na naszym własnym forum
/
Prosiłbym też o przyznanie odpowiedniej rangi na tej stronie, gdyż nie jestem Juventino
/
Prosiłbym też o przyznanie odpowiedniej rangi na tej stronie, gdyż nie jestem Juventino
pozdro allesandro1977 i złodziej pieniędzy kabryni_idol
- pablo1503
- Juventino
Wolny kraj, więc raczej nie jest możliwe, żeby komuś zabronić robienie takich najazdów. Aczkolwiek sam tego nie pochwalam. Dominacja w lidze, drugi, prawie, finał LM w ciągu trzech lat, puchary Włoch, okazja na tryplet. Po cholerę jeszcze wchodzić na stronę rywala i robić z siebie idiotę. Boisko wszystko weryfikuje, ale niektórym to mało. Szkoda, bo to właśnie fani Realu i Barcelony są źle kojarzeni w internetach i z tego też oto powodu uczulony jestem na takie migracje między stronami i robienie szamba.Pango1987 pisze:Mam takie pytanko niedyskretne moglibyście swoich kolegów trzymać troche bliżej waszego grona? bo pewni uzytkownicy wbijaja i karzą sobie gratulować triplety czy tam coś na naszym własnym forum
Spokojnie, każdy dostaje.Pango1987 pisze:Prosiłbym też o przyznanie odpowiedniej rangi na tej stronie, gdyż nie jestem Juventino

- pumex
- Juventino
Krótko i na temat, bo wałkowane to było już tysiąc razy. Każde prowokacyjne posty (nieważne czy ze strony Juventino czy Interisty) będą bezwzględnie karane. A Ty alessandro1977 dopuść do siebie myśl, że swoimi bezsensownymi postami w tym temacie tylko zachęcasz tych, których tak nie lubisz, do pojawienia się tutaj.

PlanetJuve pisze:Piszesz o kimś, że jest żałosny, bo coś tam robi na forum Interu, a co chwile wrzucasz cytaty z tegoż forum![]()
Hipokryzja.

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 43 razy
Podejmę się zadania, jeżeli tylko powstrzymasz koleszkufff, co wchodzą tutaj bo kilku dobry meczach Interu i się puszą.Pango1987 pisze:Mam takie pytanko niedyskretne moglibyście swoich kolegów trzymać troche bliżej waszego grona? bo pewni uzytkownicy wbijaja i karzą sobie gratulować triplety czy tam coś na naszym własnym forum
A do kolegów, co wrzucają tutaj wysoce merytoryczne posty ze strony Interu: jeżeli lubicie wchodzić do szamba, to wasza sprawa, ale po wyjściu nie wchodźcie od razu do perfumerii i nie otrzepujcie się z ekskrementów.
- panlider
- Juventino
Chciałbym zawuażyć, że też jesteś tam popularny:alessandro1977 pisze:Nasz kolega jackop podpadł na stronie Interu za świętowanie scudetto, żałosny człowiek, że tam to robi.
A te odgrażanie się jest miodem na moje serce :![]()
Pango1987
Chcę też zastrzec, że na post ten trafiłem po jakichś 30 sekundach, w pierwszym lepszym temacie na forum Interu, gdyż nie znajduję uciechy w odwiedzaniu tego miejscaspokojnie chłopaki! w finale i tak real dojedzie rubentus i będą łzy buffona oraz mam nadzieję, jeszcze większe tych buraków z judepoland z niejakim alessandro na czele...

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"