Kosowski wróci do Wisły?!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 12:38

Kamil Kosowski dopiero zacznie pracować nad powrotem do formy po trwającym trzy tygodnie leczeniu zapalenia płuc. W ostatnich meczach na lewej pomocy FC Kaiserslautern występował Portugalczyk Jose Dominguez i prezentował się bardzo dobrze.

- Nie da się ukryć, że jest w niezłej formie. Nie będzie mi łatwo wrócić do wyjściowej jedenastki, chociaż oczywiście zrobię wszystko, aby przekonać do siebie trenera - twierdzi Kosowski.

Pobyt Polaka w drużynie Kaiserslautern jest na razie rozczarowaniem. Kosowski miał być gwiazdą tej drużyny, decydować o jej obliczu, a tymczasem nie wywalczył nawet pewnego miejsca w podstawowym składzie. Reprezentant Polski zaliczył kilka bardzo dobrych spotkań w Bundeslidze, ale nie zrobił tam takiej kariery, jaką mu prorokowano.

Nic więc dziwnego, że odżyły spekulacje o jego rychłym pożegnaniu z niemieckim klubem.

21-krotny reprezentant Polski spodziewa się, że zaraz po zakończeniu sezonu dojdzie do spotkania działaczy Kaiserslautern, Wisły Kraków, menedżera Adama Mandziary oraz samego piłkarza.

- Na razie nie wiem, czy Niemcy będą chcieli przedłużyć okres wypożyczenia, nie słyszałem jeszcze żadnej deklaracji z ich strony. Po zakończeniu sezonu na pewno rozważę wszystkie opcje i podejmę ostateczne decyzje - twierdzi Kosowski.

Piłkarz nie wyklucza zresztą, że wróci tam, gdzie do tej pory osiągnął najwięcej, czyli do Wisły.

- Powiem więcej. Prędzej, czy później na pewno znów zagram w Wiśle. Nie wiem, czy to nastąpi już w najbliższym sezonie, ale nie wykluczam takiego rozwiązania - zdradza Kosowski.

http://sport.onet.pl/889225,wiadomosci.html

jeśli sprawdziłoby sie to co sam Kamil powiedział, to Wisła miałaby juz niezłą pake :wink: na lewej stronie przecież nie maja żadnego dobrego zawodnika, więc Kosa przydałby sie :D jak przejdzie do Wisły to, nie boje sie powiedzieć, spokojnie awansuje do LM :) W dodatku jeszcze Czerwiński chce zeby Kamil zawitał do Krakowa i tworzył duet z Żurawskim

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 12:46

kouba pisze:

jeśli sprawdziłoby sie to co sam Kamil powiedział, to Wisła miałaby juz niezłą pake :wink: na lewej stronie przecież nie maja żadnego dobrego zawodnika, więc Kosa przydałby sie :D jak przejdzie do Wisły to, nie boje sie powiedzieć, spokojnie awansuje do LM :) W dodatku jeszcze Czerwiński chce zeby Kamil zawitał do Krakowa i tworzył duet z Żurawskim
przecież Wisła ma na lewej stronie niedawno nabytego Brazylijczyka Edno, który ma zastąpić Kosowskiego. Jeżeli Kosa wróci do Krakowa to będzie musiał z nim stoczyć "pojedynek" o miejsce w pierwszej jedenastce, choć znając Kasperczaka to właśnie Polak będzie grał w pierwszym składzie...

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 12:52

No z tym, ze nie maja nikogo na lewa strone sie nie zgodze 8) . Jest przecierz Piotr Brozek i Edno. Jeszcze nie mialem okazji zobaczyc jak gra ten drugi :wink: ale jest bardzo mlody i podobno bardzo utalentowany!! :D Kosowskiemu moze byc trudno po powrocie do Wisly grac w kazdym meczu, lecz jako dawny symbol Bialej Gwiazdy, napewno znajdzie sie w pierwszej jedenastce :!: :!:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 12:55

Nareszcie jakaś warygodniejsza wiadomość.

Trzeba go ściągnąć, bo jak widać bez Kosowskiego ani rusz.Jeżeli by powrócił do Wisły to jak wspomniał kouba, awans mamy zagwarantowany, bo ta Wisła z tym Kosowaskim byłaby nie do zatrzymania.

Znając Niemców napewno go oddadzą i potem napewno pożałują, ze go nam oddali, ale to już będzie ich problem.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 13:15

fajnie by bylo jak by wrucil !!! wisla by miala fajny sklad ! i mogli by sie dostac wreszcie do tej LM i zagrac z Juve bo bym sobie pojechal na mecz !

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 15:30

Myślę, że dobrze by było jak by wrócił... Wtedy tylko dobre losowanie i już jesteśmy w LM!!!

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 15:46

Lepiej dla Wisły by było aby przedluzyli wypożyuczenei i troche kasy dostali albo sprzedali definitywnie Lazio albo jakiemus innemu klubowi 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 16:40

Napewno przydałby nam sie taki zawodnik jak K.Kosowski.Dobrze rozumie sie z Żurawskim sa swietna parą :!: I napewno jakby Kosa trafił do Wisły to by ja porządnie wzmocnił :wink:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 17:14

Liga niemiecka jest bardzo nieprzyjazna dla Polaków. Byłem wręcz pewien, że nie zrobi w niej kariery. Ale mimo wszystko brak goli dziwi. Martwi mnie, że marzeniem Niedzielana jest gra w tej lidze. Wydaje mi się, że się w niej zmarnuje. A wracając do Kosy, chciałbym by wrócił do Krakowa. Może w końcu doczekałbym się spotkania Juventusu z polskim zespołem w Lidze Mistrzów.

I need a girl that I can train.
Nedved_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 17:26

niech kosa wróci. Widać to bardzo, że w wisle nie ma żadnego dobrego lewego pomocnika. Jak grał tam kosowski. to Wisła większość ataków właśnie lewą stroną zaczynała...

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:19

No cóż...wielkiej kariery w K'lautern nie zrobił.... teraz przymusowa "ława" więc na pewno dla niego lepiej by było jakby wrócił. No dla Wisły też, bo jakoś w eliminacjach CL rzucał się w oczy brak Kamila. Ale wiadomo - większość zależy od kasy, więc i tak sprawy finansowe zadecydują, a nie sentymenty Kosy czy działaczy z Reymonta... :? Na pewno byłoby to duże wzmocnienie dla krakowian.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:41

Takich co w Niemczech grzeja lawe w Polsce zawsze sie chce :? Niech wraca mnie to nie interesuje!!!Nie lubie go!!!Moze w pilke umie grac ale zachowac to juz nie!!!(napis podczas ostatniego meczu kolejki z Legia kiedy Wisla zdobywala mistrzostwo :evil: :evil: :evil: )Zachowal sie jak... Moze zmadrzal!!!Na meczu z Wlochami (na ktorym bylem :D )ZYLETA bila mu bravo i dziekowala za gre :shock: :shock: :shock: Niesamowite, pokazalo to kulture kibicow z Lazienkowsiej (najwiecej bylo sympatykow Legii).

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:52

Bardzo fajnie by było gdyby Kosowski wrócił do Wisły !!! Pamiętam jego szybkie wypady do przodu w meczach Pucharu Uefa !!! Aż miło było patrzeć !!! w Wiśle grał znakomicie i mysle ze gdy powróci to bedzie miał równie dobrą formę !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2004, 08:13

kosowski jeśli miałby zasilać drużyne to niech lepiej on popracuje nad swoją formą bo inaczej to nieźle osłabi wisłe. A minie bardzo nie obchodzi czy pójdzie czy zostanie, stracił forme jak większość weimgrowanych

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2004, 10:33

No tak jest zawsze. Gra ktoś w Polsce w miare dobrze, odchodzi na zachód a potem płacz bo nic nie gra. Chciałbym żeby Kosa wrócił do Wisły, wciąż licze że moze wtym roku zakwalifikują sie do LM

ODPOWIEDZ