LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2017, 15:22

Bale znowu kontuzja, wróci za 3 lub 4 tygodnie...nie cieszy mnie jego krzywda ale cieszą mnie problemy Realu :D

Obrazek
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2017, 15:55

alessandro1977 pisze:Bale znowu kontuzja, wróci za 3 lub 4 tygodnie...nie cieszy mnie jego krzywda ale cieszą mnie problemy Realu :D
Problem jest taki, że strata tego przeciętniaka to tak na prawdę bardzo dobre nowiny dla Realu. Asensio, James czy Isco nakrywają Walijczyka czapką ale ZZ jest albo strasznie betonowy albo od góry ma rozkaz grania BBC.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 21:31

Barcelona gromi po raz kolejny.

Nie chce wyjść na gościa, który krytykuje ligę hiszpańską, zwłaszcza, że sam jestem fanem Serie A, ale coś tutaj nie gra.

Na szybko rzuciłem okiem na wyniki Blaugrany w tym sezonie i to co zobaczyłem mnie zszokowało. Odliczając LM, Messi i spółka aż w 11 meczach (jeden w te czy tamte. Na szybko przeglądałem) zdobywali co najmniej 5 bramek. Mowa tutaj o pucharze Hiszpanii i La lidze, wiec spotkanie tylko przeciwko hiszpańskim drużynom. Liczyłem przynajmniej pięć bramek, bo gdybym się wziął za te, w których pakowali 4, to wyszłoby co najmniej 5 meczów więcej. Weźmy też poprawkę na to, że mówimy o Barcelonie, która gra strasznie nierówno, nudno i ogólnie dość przeciętnie, jak na swoje możliwości.

Ja wiem, że mniejsze drużyny mają często wliczoną już stratę punktów przed takimi meczami, a na murawę wychodzą, bo trzeba, ale naprawdę aż bije w oczy, że staję oni na murawie, rozkładają nogi i proszą o najniższy wymiar kary.

E: Właśnie przełączyłem na mecz Realu i od razu dostałem plaskaczem w twarz. :smile: Co robił gościu z 14 na plecach? Przecież to jest żart. Kolejny mecz, w którym mała ekipa dostanie co najmniej 5 bramek? W dodatku od drużyny, która gra całkowitą rezerwą. :facepalm:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 21:35

Barcelona taka słaba. ;)

Bardzo ładna bramka Moraty, choć klasowy bramkarz by tego nie wpuścił.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 21:37

Taka liga. 6-7 mocnych drużyn . 12-13 słabeuszy na poziomie 2 bundesligi.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 21:37

Morata w dwumeczu z Bayernem i klasyku z Barcą nie zagrał nawet minuty, to teraz będzie sobie odbijał na Deportivach i innych Sportingach. Tyle wygrać.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 21:41

Szkoda Alvaro. Życzę mu, by znalazł sobie klub, w którym będzie miał pewny plac gry.

Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 21:44

Ouh_yeah pisze:Morata w dwumeczu z Bayernem i klasyku z Barcą nie zagrał nawet minuty, to teraz będzie sobie odbijał na Deportivach i innych Sportingach. Tyle wygrać.

No i w minute zrobil wiecej, niż Benzema w tych wszystkich meczach xD

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 21:46

W jakim celu Deportivo wyszło na murawę? Stoją i się na siebie patrzą. Żadnego zacięcia, walki, woli gry.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 22:24

w Hiszpanii połowa takich meczów jest sprzedana a buki grają na wysokiego hendikapa

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 22:47

CavAllano pisze:Szkoda Alvaro. Życzę mu, by znalazł sobie klub, w którym będzie miał pewny plac gry.
Milan?

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 22:51

Alex96 pisze:
CavAllano pisze:Szkoda Alvaro. Życzę mu, by znalazł sobie klub, w którym będzie miał pewny plac gry.
Milan?
Albo United, tam też pewnie miałby szansę. Coś mi się nie wydaje, by Ibrahimović miał szybko wrócić do formy - swoje lata ma, a w lecie bodaj kończy mu się kontrakt. Zapowiada się ponoć 9 miesięcy rozbratu z piłką.

Nieważne gdzie - ten chłopak zasługuje na równe traktowanie. Patrzę na takiego Benzemę i nie pojmuję jakim cudem gra w składzie kosztem Hiszpana. A takie były szumne zapowiedzi, zanim aktywowali klauzulę kontrwykupu.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2017, 23:17

Maly pisze:w Hiszpanii połowa takich meczów jest sprzedana a buki grają na wysokiego hendikapa
Czyli pewnie bogaty jesteś , bo co którąś tam kolejkę obstawiasz hendi -4,-5 na Barcę, Real. Powiedz kiedy maly. Mówię serio. Zobacz Real 6 dzisiaj Barca 7. Przypadek ? Nie sądzę.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2017, 10:25

ja mówię to co czytałem, nie mam dojść do tego który mecz jest ustawiony a jak się domyślasz nawet wysoki hendikap na Barcę czy Real z ogórkami nie przekracza 2.0 więc obstawiając wszystko jak leci nic nie wygrasz ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2017, 10:31

CavAllano pisze:
Alex96 pisze:
Milan?
Albo United, tam też pewnie miałby szansę. Coś mi się nie wydaje, by Ibrahimović miał szybko wrócić do formy - swoje lata ma, a w lecie bodaj kończy mu się kontrakt. Zapowiada się ponoć 9 miesięcy rozbratu z piłką.

Nieważne gdzie - ten chłopak zasługuje na równe traktowanie. Patrzę na takiego Benzemę i nie pojmuję jakim cudem gra w składzie kosztem Hiszpana. A takie były szumne zapowiedzi, zanim aktywowali klauzulę kontrwykupu.
Ciesze się, że napisał to ktoś inny niż Maly czy ja. Facet ma fenomenalną skuteczność w tym sezonie, wykorzystuje niemal każdą szansę, jaką dostaje. Robi świetny użytek ze swojej szybkości, do tego bardzo dobrze gra w powietrzu co w Realu, w tym sezonie, świetnie jest wykorzystywane. Myślę, że gdyby grał zamiast Benzemy to miałby już co najmniej 20 bramek w lidze i około 30 we wszystkich rozgrywkach.

ODPOWIEDZ