LaLiga
- petrarka
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No, nie pograliby. Z pewnością Barcelona w przepotężnej SerieA walczyłaby o utrzymanie.Hed pisze:Wojtek pisze:Włączyłem na ostatnią minutę i GOL. To jest dramat. Barca strzela na Bernabeu 3 gole a Real mają 2:2 i grając w 10tkę chciał to jeszcze wygrać? W obronie tam już nikogo nie było...A gol Messiego na 1:1? Wjechał jak w masło. Nie dziwie się że strzela tyle goli jeśli tak to wygląda w Hiszpanii...z Juve ani razu tak nie wjechał
Podpisuję się. Real gra w 10, ostania minuta a barca wychodzi 6 na 3 czy 4. Masakra, nie pograliby sobie w serie A. SPoko że Barca wygrała, niech Real się spina do końca.
- Kruczenzo
- Juventino
Dzis przede wszystkim popis Zizou, wyszedl niezaleczony Bale i nie dotrwal nawet do konca pierwszej polowy, gdzie na lawce ma od groma Jamesow czy Iscow. Czemu nie gra Morata za Benzeme to juz jest tez wyzszy poziom wtajemniczenia. No i puenta, chyba tylko Real by wpadl przy korzystnym dla nich w ukladzie tabeli remisie w 10 ruszać w ostatnich minutach do generalnego szturmu. W momencie, gdy Barca ruszala z ta kontra to bylem pewien, ze to sie skonczy bramka.
Szkoda wielka, ze nie mamy ich jednak w polfinale
Szkoda wielka, ze nie mamy ich jednak w polfinale
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2017, 00:10 przez Kruczenzo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Kiedy Real szukał gola grając w dziesiątkę przy 2:2 pomyślałem - remis im wystarcza, my pewnie byśmy się murowali a ci chcą wygrać dla kibiców, ale fajnie... Potem poszła ostatnia akcja Barcy i skończyło mi się nagranie...
Szanuj synu calcio, szanuj.
Szanuj synu calcio, szanuj.

calma calma
- Machnes
- Juventino
Pomijając wynik meczu to uderzyła mnie jedna rzecz w kontekście LM.
Real ma niesamowity potencjał w ofensywie zarówno w podstawie jak i na ławce. My po zmianie ustawienia na 4321 praktycznie pozbawilismy sie asów w rekawie w przypadku niekorzystego wyniku.
Morata, Asensio, Isco, James - robi wrażenie.
Messi dał radę dzisiaj, należało mu sie.
Real ma niesamowity potencjał w ofensywie zarówno w podstawie jak i na ławce. My po zmianie ustawienia na 4321 praktycznie pozbawilismy sie asów w rekawie w przypadku niekorzystego wyniku.
Morata, Asensio, Isco, James - robi wrażenie.
Messi dał radę dzisiaj, należało mu sie.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
co by nie mówić siła rażenia Realu wielka, też mnie zdziwiło, że grają w 10. i walczą o trzecią bramkę, gdzie przecież remis praktycznie dawał im spokojną przewagę w drodze po tytuł. pod kątem LM sam już nie wiem czy ten Real nie byłby lepszy niż Monaco, ale przecież nie mieliśmy wyboru, los dał co dał i tak trzeba zrobić, żeby przejść Monaco i jakoś w finale pokonać Real, choć kto wie czy dadzą radę do niego awansować, po dzisiejszym meczu nie byłbym taki pewien
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
na 20 minutowym skrócie nie widziałem żadnego ale za to widziałem, że karny w 3 minucie im się należał ale pewnie jak zwykle skróty kłamiąCabrini_idol pisze:Real był ciągnięty przez sędziów dzisiaj. Tylu spalonych nie zauważyli. Szok.

gol na 2-3 to ewidentna wina Marcelo - powinien skasować akcje na połowie przeciwnika i dostać nic nie znaczącą żółta
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Makiavel
- Juventino
Niestety mecz meczowi nie równy i nie można wyciągać wniosków. Wydaje się, że w tym momencie jesteśmy murowanymi faworytami do wygranej w LM. Barcelona nie była ani przez minutę blisko wygrania z nami dwumeczu a wczoraj, z tego co słyszałem, nadawała ton meczowi. Jednak ewentualny finał z Realem to będzie zupełnie inny mecz więc nie ma co się za bardzo podniecać.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- joy
- Katalończyk
Ramos bardzo często ma duży wpływ na wynik meczu, tylko ciężko przewidzieć w którą stronę. Nie ma chyba drugiego piłkarza, który gwarantowałby taką sinusoidę swoim kibicom.koki90 pisze:. Ramos miał większy wpływ na wynik meczu niż Zidane i jego decyzje
Bardzo ładny mecz Messiego, po starciu z Marcelo zachował zimną krew. Kibice chyba nie mogli sobie wymarzyć lepszych okoliczności na gola nr 500 w barwach klubu. Miło, że liga jeszcze się nie skończyła dla Barcelony po tym spotkaniu.
- Cabrini_idol
- Juventino
:rotfl:
Jeśli komuś link nie działa, należy usunąć "m." z początku linku. /Vanquish

- Cabrini_idol
- Juventino
sorko, wklejałem z telefonu.
Ogólnie, to dużo pisze się o tym, że Real na wiele wiele więcej pozwolił Messiemu niż nasz zespół, w szczególności nasi obrońcy i środkowi pomocnicy zamknęli wszystkie drzwi.
Ogólnie, to dużo pisze się o tym, że Real na wiele wiele więcej pozwolił Messiemu niż nasz zespół, w szczególności nasi obrońcy i środkowi pomocnicy zamknęli wszystkie drzwi.

- Gaiu
- Juventino
Mogę przysiąc, że już to pisałem, ale jakimś cudem zniknęło. 
A może tylko miałem napisać?
Miałem napisać, że tyle ostatnio chwaliłem Ramosa, a on wczoraj takie coś odwalił. Wjechał radośnie sankami, a przecież zaraz mamy maj.
Pisałem też, że drugi gol Messiego bardzo podobny do drugiego trafienia Dybali w meczu z Barcą. Ładnie siadło.

A może tylko miałem napisać?
Miałem napisać, że tyle ostatnio chwaliłem Ramosa, a on wczoraj takie coś odwalił. Wjechał radośnie sankami, a przecież zaraz mamy maj.
Pisałem też, że drugi gol Messiego bardzo podobny do drugiego trafienia Dybali w meczu z Barcą. Ładnie siadło.