Serie A 16/17 (33): JUVENTUS 4-0 Genoa
- CzeczenCZN
- Juventino

No teraz to można sobie pograć... Pięknie jest - szkoda że znów samobój zamiast normalnego gola, znów z Genoą... Mandzukic Golasssssssssssssssssssssssssoooooooooooooo! Oj chyba to będzie jeden z kandydatów do bramki kwietnia. Fajnie że naszym się chce, myślałem że będzie - męczarnia dla oczu - po 2-0, a to proszę jest ładnie. Liczę że Pipita coś strzeli. Dawać Keana po przerwie. W ogóle świetnie grają Benatia i Asamoah, szczególnie imponuje mi Marokańczyk pewnością siebie. 
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2017, 21:38 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
No i zagraliSila Spokoju | 23.04.2017 | 14:23:19 pisze: No ten niech Juventus da popis Panu Andrzejowi. Liczę na okazały zwycięstwo.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Ein
- Juventino

- Podziekował: 43 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Konia z rzędem za niezacinającą się transmisję 
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Cabrini_idol
- Juventino

Co za świeżość. PRESSING. Szczególnie Dybala wygląda świeżo jak krewetki w Tajlandii.
Idealny mecz dla Marchisio na nabranie pewności siebie przed meczem z Monaco. I wygląda dzisiaj dobrze, w końcu wbiega w pole karne tak jak kiedyś, dobrze posyła prostopadłe piłki. Brawo.
Fizycznie wyglądamy extra. No tak ale pumex i inni powiedzą, że to przypadek a nie zbudowanie formy na koniec sezonu aka mityczna wiosna Maxa.
No i gol Mandzura. WORLD CLASS.
Idealny mecz dla Marchisio na nabranie pewności siebie przed meczem z Monaco. I wygląda dzisiaj dobrze, w końcu wbiega w pole karne tak jak kiedyś, dobrze posyła prostopadłe piłki. Brawo.
Fizycznie wyglądamy extra. No tak ale pumex i inni powiedzą, że to przypadek a nie zbudowanie formy na koniec sezonu aka mityczna wiosna Maxa.
No i gol Mandzura. WORLD CLASS.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2017, 21:41 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- CzeczenCZN
- Juventino

http://live9.co/live2.htmlEin pisze:Konia z rzędem za niezacinającą się transmisję
Keana nie ma na ławce? Oooo czyżby uraz?
W ogóle to chciałbym by Asamoah bramkę strzelił, od lat nic nie trafił. No a kiedyś strzelał całkiem sporo.
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
3 do koła i to w pierwszej polowie - co za rozpusta... Niestety widzialem tylko bramke Mandzura. Zastanawiam sie, czy jest sens sie go pozbywac, bo facet fajnie sie odnajduje na tej nowej pozycji.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sorry, nie zwróciłem uwagi.Poprostu pisze:Soccerstand.com podaje, że Keana nie ma ławce.CavAllano pisze:
Dawać Keana oraz Leminę na boisko.
Jeszcze jakiś czas temu Juventus po strzeleniu jednej bramki dałby sobie spokój. A ten? Ten chce dobić rywala, szuka kolejnych okazji, nawet jeśli wysiłek podobny do tego ze sparingów przedsezonowych. Póki co gwałt na rywalach i to w sporym stopniu rezerwowym składem. Brawo, potwór w Turynie.
- deszczowy
- Juventino

Całkiem przyjemne dla oka widowisko. Choć jak znam życie, to druga połowa będzie strasznym męczeniem buły 
- Shadow Marshall
- Juventino

Link do sopcasta - sop://broker.sopcast.com:3912/139689Ein pisze:Konia z rzędem za niezacinającą się transmisję
Nie ma za co.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Polecam Eleven. 15,90 za msc to żaden pieniądz, a mecze wszystkie Juve sąEin pisze:Konia z rzędem za niezacinającą się transmisję
Wyśmiewana mityczna wiosnaCabrini_idol pisze:Fizycznie wyglądamy extra. No tak ale pumex i inni powiedzą, że to przypadek a nie zbudowanie formy na koniec sezonu aka mityczna wiosna Maxa.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2017, 21:46 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Bruce Badura
- Juventino

Sila Spokoju pisze:Polecam Eleven. 15,90 za msc to żaden pieniądz, a mecze wszystkie Juve sąEin pisze:Konia z rzędem za niezacinającą się transmisję. Nic nie zacina i jakość świetna!
Dotyczy to wszystkich kanałow od Eleven?
- CzeczenCZN
- Juventino

Mógłby Mandragorę i Mattiello wpuścić na drugą połowę, lub chociaż jednego z nich - w końcu musza jakieś minuty łapać.