Po prostu Del Piero.
- Hiob
- Juventino
Czy czytał już ktoś autobiografię Alexa? Jeszcze nie ma jej w polskiej wersji językowej, ale po angielsku już można jakoś kupić. Zna ktoś termin wydania polskiej wersji? A tak przy okazji kto czytał biografię Lippiego „Mój futbol, mój Juventus”. Mam ochotę ją przeczytać, ale nie wiem gdzie kupić
. Za to mogę wam polecić autobiografię Platiniego „Moje życie jak mecz”. Świetna książka. Oprócz opisów meczów jest tam wiele jego ciekawych przemyśleń. Naprawdę warto.

Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
www.worldfootball.w.pl
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wlasnie gdzie mozna kupic(w jakim sklepie) takie ksiazki ja tam czytac nie bardzo lubie ale to co innego.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Juverulez!
- Juventino
- Sarsik
- Juventino
Skoro możesz polecić to powiedz jak i gdzie ją zdobyć. Czytałem już "Futbol na tak", Engela i doszedłem do wniosku, że tego typu książki są bardzo interesujące.Hiob pisze: Za to mogę wam polecić autobiografię Platiniego „Moje życie jak mecz”. Świetna książka. Oprócz opisów meczów jest tam wiele jego ciekawych przemyśleń. Naprawdę warto.
I need a girl that I can train.
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Ja również polecam ksiażki o piłce mnożnej, sam przeczytałem "Prawda o Reprezentacji-Mundial 2002" Romana Kołtonia i musze stwierdzić że bardzo chętnie bym przeczytał zarówno książke Lippi'ego jak i Alexa.

I Love Queen and Sting!!!
- Wojtom
- Juventino
ja chciałem kupić tą książkę !! i szukałem jej nawet na internecie za granicą !!! znalazłem po 25 euro ale trzeba płacić kartą kredytową i dlatego jej nie kupiłem !! jesli pojawi sie w Polsce to od razu ją kupię !!!
8)a może ktos wie gdzie ją zdobyć ??

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Lypsky
- Juventino
Czlowieku czy ty czytales wszystkie posty :? :? :? Przeciez nikt nie wie gdzie mozna kupic ta ksiazke a ty wyskakujesz czy mozna ja kupic w Empikach :? :? :?Szymeq pisze:Nio to supcio, ale czy można ją kupić w Empikach??
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- wErOn
- Juventino
A ja czytałem ksiązke Bońka "Prosto z Juventusu" i sie ciesze
A co do tamtych ksiązek to moze na allegro ?? :shock:

A co do tamtych ksiązek to moze na allegro ?? :shock:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Wojtom
- Juventino
na allegro niestety nie ma bo już szukałemWajron pisze: A co do tamtych ksiązek to moze na allegro ?? :shock:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Pavciooo
- Juventino
Ja czytałem na http://www.newcastle.prv.pl/ biografię Alana Shearera. Fajna była tylko trochę za dużo o kontuzji...