Premier League
- juvek
- Juventino
Co do ManU to nie wiele mnie to interesuje, ale wiem Ze Juve też przydała by sie gruntowna przebydowa co wcale nie znaczy że tzrba wyrzycać najlwpszych piłkarzy jak Nedved czy Del Piero
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- kouba
- Qualità Juventino
to On już jest 18 lat trenerem MU :shock: :shock: Nie wiedziałem :shock:Tomusmc pisze:Ferguson niezrażony komentarzami części mediów, że już czas, by po 18 latach pożegnał się z funkcją menedżera
zdecydowanie Abramovic za duzo na tego piłkarza wydał. Mozna kupić lepszych i za mniejsze pieniądze. Ale Rusem kupował Go jeszcze na początku, a wtedy nie patrzał na kase tylko żeby Go mieć 8)Tomusmc pisze:Ferguson ma zamiar rozpocząć negocjacje z londyńczykami w sprawie transferu... Damiena Duffa - najdroższego piłkarza kupionego za pieniądze Romana Abramowicza (prawie 30 mln euro)
nie sądze żeby Pavel od Nas odszedł. Jest narazie jedynym piłkarze, który cos jeszcze prezentuje w takiej formie Juventusu. Musiałoby cos strzelić do głowy Moggiemu zeby go sprzedałTomusmc pisze:Największym zaś hitem letniego okna transferowego mogłoby się okazać przejście do MU... Najlepszego Piłkarza Europy 2003 Pavla Nedveda.
dokładnie, ja też wątpie żeby taki piłkarz jak Giggs odszedł. To jest główny motor napedowy MU po odejściu Beksa. Podobnie jest z Keanem, to ejst najwaleczniiejszy piłkarz Mu i bez niego Mu straci ten polot o zawsze Ich cechowało...booyak pisze:Wątpie żeby ManU pozbył się takich piłkarzy jakim jest Giggs...
P.S forza Chimenti. Za gre z Lazio :-D
- Del Łukasz
- Juventino
Każdemu klubowi potrzebne są zmiany...Nie ma jajChris pisze:A moim zdaniem wszystkie problemy MU zaczęły się w momencie dyskwalifikacji Ferdinanda. Z drugiej jednak strony oni tak jak Juve mają wielu starych nieco juz wysłużopnych graczy i uważam że potrzebne im są dość rewolucyjne zmiany.
www.juvepage.hk.pl !!!!
- bartus
- Juventino
Dwaj bramkarze - Roy Carroll z Irlandii Płn. i Hiszpan Ricardo - zostali zwolnieni przez Manchester United. Decyzja władz angielskiego klubu jest pokłosiem trzeciego miejsca w rozgrywkach Premier League.
Man Utd przegrał rywalizację o tytuł ze stołecznymi zespołami - Chelsea i Arsenalem. Podobnie było rok temu, z tą różnicą, że mistrzostwo zdobyli "Kanonierzy", a za nimi uplasowała się Chelsea.
Oprócz Carrolla (był w kadrze na mecz el. MŚ z Polską, który dwa miesiące temu podopieczni Pawła Janasa wygrali 1:0) i Ricardo, z klubem żegnają się również zawodnicy rezerw: Ramon Calliste, Ben Collett, Daniel Nardiello, David Poole, Lee Lawrence i Paul Tierney.
Jedynym bramkarzem w drużynie "Czerwonych Diabłów" pozostał Amerykanin Tim Howard.
A jeszcze niedawno było głośno, że Man utd przedłuży kontrakt z Carolem. Pewnie Manchester szykuje sie na jakies wieksze zakupy, ostatni sezon pokazał, że potrzedbują jakichś lepszych piłkarzy, mimo potencjału jaki posiadają.
źródło
Man Utd przegrał rywalizację o tytuł ze stołecznymi zespołami - Chelsea i Arsenalem. Podobnie było rok temu, z tą różnicą, że mistrzostwo zdobyli "Kanonierzy", a za nimi uplasowała się Chelsea.
Oprócz Carrolla (był w kadrze na mecz el. MŚ z Polską, który dwa miesiące temu podopieczni Pawła Janasa wygrali 1:0) i Ricardo, z klubem żegnają się również zawodnicy rezerw: Ramon Calliste, Ben Collett, Daniel Nardiello, David Poole, Lee Lawrence i Paul Tierney.
Jedynym bramkarzem w drużynie "Czerwonych Diabłów" pozostał Amerykanin Tim Howard.
A jeszcze niedawno było głośno, że Man utd przedłuży kontrakt z Carolem. Pewnie Manchester szykuje sie na jakies wieksze zakupy, ostatni sezon pokazał, że potrzedbują jakichś lepszych piłkarzy, mimo potencjału jaki posiadają.
źródło
- rokfor
dobrze zrobili bo to same cieniasy były...począwszy od tych bramkarzy a skonczywszy na reszcie :lol: nie znam tych wszystkich ludzików ale chyba nie byli zadnymi rewelacjami bo nic o nich nie mowiono...i nie sądze ze to jest spowodowane trzecim miejscem w lidze, poprostu ci pilkarze sie pewnie nie rozwijali i postanowiono z nich zrezygnowac, nie pierwsza taka sytuacja w pilce i nie ostatnia... 

- gosciu_Muranista
- Juventino
a mnie to troche dziwi. Zwalniają zawodników którzy oprócz Carrolla wogóle nie grali w MU a władze twierdzą że zawodnicy zostają zwalniani z powodu zajęcia 3 miejsca!!! Rozumiem gdyby to byli zawodnicy pierwszego składu ale co rezerwy mają do tego. Bo nawet nie można mówić o cięciu kosztów gdyż z pewnością nie zarabiali kokosów i budżet klubu nawet tego nie odczuje. Więc nie wiem o co w tym chodzi. Może szukają kozłów ofiarnych?
- DHL
- Juventino
Wydaje mi się że jest to w jakiś sposób związane z przejęciem klubu przez Glazera...
A dla Sir Fergusona mam propozycje hehe - niech kupią z LFC naszego Jurka Dudka (od tego Howarda to i Boruc jest lepszy
) - w ten sposób Benitez opchnie niechcianego bramkarza a Man zyska bohatera finału CL 04/05 
A dla Sir Fergusona mam propozycje hehe - niech kupią z LFC naszego Jurka Dudka (od tego Howarda to i Boruc jest lepszy

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
- rokfor
łatwo powiedziec ale trudniej to zrobic, oni o tym doskonale wiedza i szukaja bramkarzy...sam nie wiem kogo mogliby kupic moze bramkarza Espanyolu co sie zwie Kameni...ponoc duzy talent a w dodatku ma hiszpanskie obywatelstwowyzuj pisze:No i dobrze że zwolnili Carrola,bo nie prezenował się on dobrze podczas kiedy stał w bramce.Moim zdaniem Man Utd. powinien znaleźc dobrego bramkarza , bo Howard również nie jest pewnym golkiperem.

- Ein
- Juventino
Ja się tym nie przejmuje 8) niech sobie zwalniają kogo chcą w końcu to nie Juve
.Ale na serio.Caroll został zwolniony tylko dla tego że nie chciał podpisać kontraktu...pewnie pomyślał gram w ManU to moge grać w Chelsi
i pewnie bendzie grał ale w Newcastlle(ciul z tym jak się pisze
).Co do Ricardo to nie mam zdania.Chłopak i tak niegrałby w pierwszym składzie :o więc i tak mu to było na rękę 8) .Mnie martwi tylko jeden fakt.ManU szukając bramkarza wskazało na Buffon i z tąd moje zmartwienie...robią nie potrzebne zamieszanie :? :?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."