Co sprawiło że kochacie Juve, anie Inter, Milan, Lazio, Rome
- Juve1983
- Juventino
Ja zaczołem sie interesować Juve(wtedy tylko interesować,potem przemieniło sie to we wielka miłość) w 1995 roku wtedy tak naprawde zaczalem sie powaznie interesowac Futbolem.No a od finału z Ajaxem nadal jestem wierny bianco-neri!I tak już pozostanie!W mojej dzielnicy wszyscy doskonale wiedza ze jestem fanatykiem Juve,czasem sie z tego smieja,ale mnie to nie obchodzi.W moim domu wszystko jest bianco-neri(mnóstwo gadżetów) Forever JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!1
- hania
- Juventino
Milosc to milosc. Jej sie nie wybiera. Ale to zaczeło sie mniej wiecej w 96r., w tv bylo o ajaxe i juve. No i chyba w tedy to sie zaczelo.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Moja przygoda z pilka i z JUVE to bardzo zlozona sprawa. Bylem gdzies w 2 klasie podstawowkino i juz chlopaki sie interesowaly troche pilka. Wszytsco oczywisie na w koszulkach pilkarzy to i ja chcialem miec. I nie pamietam jak poznalem JUVE nie wiem jak tosie stalo wiem ze mama kupila mi koszuke Mollera ale juz gdy gral w Borussi lubilem go ale wtedy juz prosilem ja o koszulke w bialo-czarne pasy. pamietam ze wtedy plakalem. Pozniej pierwszy mecz jaki obejrzalem to liga mistrzow 98 po meczu bardzo plakalem. Pozniej babcia kupila mi choragiewke JUVE i wczesniej tez mialem 2 i obydwie od babci i chyba a pierwsza byla wyznacznia za ki mam byc ale nie oamietam jak bym byl za JUVE od zawsze. Ale nikt nie ogladal u mie meczow wiec powtorze ze nie pamietam jak to sie stalo.
Wracajac do tematu zaczolem grac jako bramkarz kupilem sobie koszulke Alexa niebieska, Bialo-czarna z podpisem, taka z dziorkami, pozniej koszulka Zidana, pozniej Van Der Sara i w konu Buffona w ktorej gram. Tylko nie juz jako bramkarz bo zlamalem sobie obojczyk w tamtym roku i mnie jescze troche boli i gram jako obronca(najleszy w miescie
)
JUVE nie wiem jak dla was to nie tylko druzyna ktorej kibicuje ale to cos wicej jakas wiez z ta druzyna. A dalej ciagfnac temat ja w rodzinie jestem wyjatkiem bo niekt nie oglada meczow tzn. gdy ja zaczolem ogadac zaczol moj brat o moj tata wczesniej jakos nie ogladali ale w dalszej rodzinie nikt. Teraz stalem sie wielkim fanem JUVE i calej pilki
jezeli o to chodzi to zawsze przychodza po mnie zeby stawaic w totomixie itd. Jestem jedynym kogo znam zeby nie zmienil klubu np boj bra byl juz za: Borussia, Bayern, Chaelsea, Lazio, Barca, teraz oczywicie real
A ja nigdy nie zmienie klubu w tym roku choc mam gdy mialem 16 lat plakalem po przegranej JUVE 2 dni i doszlo do rekoczyny z gosiem ktory sie smiel :twisted:
Wracajac do tematu zaczolem grac jako bramkarz kupilem sobie koszulke Alexa niebieska, Bialo-czarna z podpisem, taka z dziorkami, pozniej koszulka Zidana, pozniej Van Der Sara i w konu Buffona w ktorej gram. Tylko nie juz jako bramkarz bo zlamalem sobie obojczyk w tamtym roku i mnie jescze troche boli i gram jako obronca(najleszy w miescie

JUVE nie wiem jak dla was to nie tylko druzyna ktorej kibicuje ale to cos wicej jakas wiez z ta druzyna. A dalej ciagfnac temat ja w rodzinie jestem wyjatkiem bo niekt nie oglada meczow tzn. gdy ja zaczolem ogadac zaczol moj brat o moj tata wczesniej jakos nie ogladali ale w dalszej rodzinie nikt. Teraz stalem sie wielkim fanem JUVE i calej pilki
jezeli o to chodzi to zawsze przychodza po mnie zeby stawaic w totomixie itd. Jestem jedynym kogo znam zeby nie zmienil klubu np boj bra byl juz za: Borussia, Bayern, Chaelsea, Lazio, Barca, teraz oczywicie real
A ja nigdy nie zmienie klubu w tym roku choc mam gdy mialem 16 lat plakalem po przegranej JUVE 2 dni i doszlo do rekoczyny z gosiem ktory sie smiel :twisted:
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jeszcze jedno to co mowi JUVE 95 mam to samo czasem gdy JUVE przegra czy nawet zremisuje to sie smieja ale o tym ze ja jestem za JUVE wie cale miasto w tym dziewczyny.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS