LM 16/17 (1/4): JUVENTUS 3-0 Barcelona
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie porównujmy lewego obrońcy do bramkarza 
Po składach anonsowanych widać, że wszyscy co mają zagrać z Barca będą siedzieć na ławce poza Huguainem i Dybalą bo oni nie mają zmienników.

Po składach anonsowanych widać, że wszyscy co mają zagrać z Barca będą siedzieć na ławce poza Huguainem i Dybalą bo oni nie mają zmienników.

- wagner
- Juventino
1. Kto sędziuje we wtorek?
2. Jak wygląda zdrowie Mandzukica?
Info ktoś.
Info ktoś.
I poza Pjaniciem, poza Khedirą. I jeszcze poza Cuadrado. I inna poza. Kamasutra normalnie jakaś.Cabrini_idol pisze:poza Huguainem i Dybalą bo oni nie mają zmienników.
- koki90
- Juventino
Zgadzam się z Cabrinim w 100% - dzisiejszy występ Lichtsteinera zmniejsza jego szanse na występ przeciwko Barcelonie we wtorek, a zwiększa znacząco szanse Alvesa. Zwykła rotacja i nic więcej.
Pamiętam też jedną z wypowiedzi Brazylijczyka po przyjściu do nas, gdzie mówił, że kierownictwo Juve przekonując go do transferu mówiło o tym, że chcą by ten pomógł nam odnieść sukces w Lidze Mistrzów. Wiem, że tylko głupcy nie zmieniają zdania, ale ja mimo wszystko daje większe szansę Alvesowi.
W sumie to nie zdziwiłbym się gdyby zagrali obaj z Barcą: Lichtsteiner na obronie i Alves wyżej. Cuadrado na ławce w razie czego żeby miał kto dać kopa drużynie
Pamiętam też jedną z wypowiedzi Brazylijczyka po przyjściu do nas, gdzie mówił, że kierownictwo Juve przekonując go do transferu mówiło o tym, że chcą by ten pomógł nam odnieść sukces w Lidze Mistrzów. Wiem, że tylko głupcy nie zmieniają zdania, ale ja mimo wszystko daje większe szansę Alvesowi.
W sumie to nie zdziwiłbym się gdyby zagrali obaj z Barcą: Lichtsteiner na obronie i Alves wyżej. Cuadrado na ławce w razie czego żeby miał kto dać kopa drużynie

- Cabrini_idol
- Juventino
Jest Marchisio Lemina, Rincon, Asa . Oni mogą zagrac na pozycjach Khediry, Pjanicia czy Cuadrado. Na pozycji Dybali i Higuaina nie ma nawet kogos takiego jak ,, Lemina'' do rotacji. Nie udawaj głupiego.wagner pisze:1. Kto sędziuje we wtorek?
Info ktoś.I poza Pjaniciem, poza Khedirą. I jeszcze poza Cuadrado. I inna poza. Kamasutra normalnie jakaś.Cabrini_idol pisze:poza Huguainem i Dybalą bo oni nie mają zmienników.

- Forza
- Juventino
@Koki @cabrini
po co cos zmieniac skoro funkcjonuje?
W obu spotkaniach z Porto zagral Lichy i co Porto zrobilo? Nie pryklo , a sam Lichy byl bohaterem wykluczajac Tellesa... Wiem , wiem Porto to nie Barca , ale skoro do tej pory stracilismy tylko 2 gole w LM to po co kombinowac w formacji obronnej? Lichy to mistrz w prowokacji i jest duza szansa , ze wykluczy Neymara z rewanzu , a to by bylo potezne oslabienie Barcy , majac na uwadze brak Rafinhi ,ktory nie zagra juz do konca sezonu. Moim zdaniem wyjdzie jednak Lichy od poczatku
W obu spotkaniach z Porto zagral Lichy i co Porto zrobilo? Nie pryklo , a sam Lichy byl bohaterem wykluczajac Tellesa... Wiem , wiem Porto to nie Barca , ale skoro do tej pory stracilismy tylko 2 gole w LM to po co kombinowac w formacji obronnej? Lichy to mistrz w prowokacji i jest duza szansa , ze wykluczy Neymara z rewanzu , a to by bylo potezne oslabienie Barcy , majac na uwadze brak Rafinhi ,ktory nie zagra juz do konca sezonu. Moim zdaniem wyjdzie jednak Lichy od poczatku
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
You made my dayHajto pisze:,,truskawa na torcie''.

Zebyscie sie nie zdziwili, jak ten "nie taki juz mocny Iniesta" nagra komus asyste na gola z nami. Zreszta, a kogo takiego mocarnego my mamy w pomocy? Gosci typu Sturaro, Lemina czy Rincon w ogole pomijam... Markiz bez formy. Grajacy/czlapiacy w kratke Pjanic. Dobrze ustawiajacy sie Khedira, ale troche wolny i malo zwrotny, przez co bez problemu do objechania przez Hiszpanow.
Z Katalonczykami dwumeczu nie trzeba wygrac, a i tak mozna awansowac dalej. Na to wlasnie licze, ze w Turynie bedzie 0:0, a na wyjezdzie moze ugramy te 1:1/2:2

ED. @Forza
Bodaj po 1.46
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2017, 10:33 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- koki90
- Juventino
Forza pisze:@Koki @cabrini
Dla mnie obojętne, który z nich zagra. Widzę argumenty dla jednego jak i drugiego i ktokolwiek wyjdzie na mecz z Barcą to nie będę rozpaczał. Zwyczajnie dzisiejszy występ Lichtsteinera (już potwierdzony) zmniejsza jego szanse na występ we wtorek. Allegri niemal od zawsze rotował przede wszystkim bocznymi obrońcami. Co ciekawe z Chievo gra też Sandro więc wedle tej teorii aż posmutniałem. Nie wyobrażam sobie żeby Sandro miał grzać ławę z Katalończykami. Zobaczymy co wymyśli Max. Ja mu ufam i ocenię jego poczynania dopiero po rewanżu na Camp Nou.
- Cabrini_idol
- Juventino
Sandro dużo odpoczywał, nie jechał na kadrę to raz i zagrał jeden tylko mecz z Napoli, więc wydaje mi się, że fizycznie jest przygotowany na dzisiaj jak i na wtorek. Nie ma opcji aby wybiegł Asa zamiast Sandro na Barcę. To byłoby samobójstwo.

- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Buffon
Alves Bonu Chielon Sandro
Khedira Marchisio(Pjanic)
Cuadrado Dybala Mandzukic
Igla
Alves Bonu Chielon Sandro
Khedira Marchisio(Pjanic)
Cuadrado Dybala Mandzukic
Igla
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie. Jakis czas temu Allegri poinformowal w wywiadzie, ze Alves nie zagra z Barcelona (co wywolalo spore zaskoczenie). Dlaczego nie wiem, ale w razie potrzeby mozesz odkopac ten wywiad. Moze wlasnie ze wzgledu na predyspozycje do gry typowo obronnej, moze ze wzgledu na fakt, ze pilkarze Barcy dobrze go znaja. Czy Allegri bedzie sie tego trzymal nie wiem, ale dobrze pamietam ten wywiad.Cabrini_idol pisze:Nie, po prostu przewertowałem wszystkie media z dzisiaj i to Szwajcar ma dzisiaj wybiec z Chievo, co logicznie myśląc zwiększa szanse, że we wtorek zobaczymy Alvesa z Barca. I tak właśnie myślę, że będzie bo to Alves dzisiaj jest podstawowym prawym obrońcą a Lichy jego zmiennikiem, niestety.
- koki90
- Juventino
CavAllano pisze:Nie. Jakis czas temu Allegri poinformowal w wywiadzie, ze Alves nie zagra z Barcelona (co wywolalo spore zaskoczenie). Dlaczego nie wiem, ale w razie potrzeby mozesz odkopac ten wywiad. Moze wlasnie ze wzgledu na predyspozycje do gry typowo obronnej, moze ze wzgledu na fakt, ze pilkarze Barcy dobrze go znaja. Czy Allegri bedzie sie tego trzymal nie wiem, ale dobrze pamietam ten wywiad.Cabrini_idol pisze:Nie, po prostu przewertowałem wszystkie media z dzisiaj i to Szwajcar ma dzisiaj wybiec z Chievo, co logicznie myśląc zwiększa szanse, że we wtorek zobaczymy Alvesa z Barca. I tak właśnie myślę, że będzie bo to Alves dzisiaj jest podstawowym prawym obrońcą a Lichy jego zmiennikiem, niestety.
Jeśli myślimy o tym samym to ta wypowiedź Allegriego nie była jakąś deklaracją, tylko lekko tajemniczą odpowiedzią na pytanie tuż po losowaniu i Daniego Alvesa. Nie brałbym tego tak 100% na serio, ale żadna decyzja Maxa mnie nie zdziwi.
Co ciekawe Malaga dziś grała 4-2-3-1, więc mamy niezły kolejny materiał poglądowy co do wyjściowego ustawienia i zadań poszczególnych zawodników.
Ciekawostka zaczerpnięta z komentarzy ze strony Barcelony pisze: na koniec statystyka. na 15 meczów ze straconymi punktami w tym sezonie, Gomes grał od początku w 14.
kurtyna