LaLiga
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
bo ma dopiero 40 lat a emerytura po 43 czy cośPluto pisze:Jakim cudem Antonio Mateu nadal jest zawodowym arbitrem?! :co?:

ale też nie wiem jak można było Navasowi nie pokazać czerwonej... wyobrażacie sobie co by było gdyby Buffon tak zrobił i sędzia nic?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Atletico wygrywa super ważny dla układu tabeli mecz z Sevillą o 6 pkt.
Na koniec pozostało rozgrywane o 20:45 spotkanie Barcelony z Sevillą. Cabrini, alessandro1977 jesteście ze mną?
Na koniec pozostało rozgrywane o 20:45 spotkanie Barcelony z Sevillą. Cabrini, alessandro1977 jesteście ze mną?

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Wojtek
- Juventino
To Sevilla ma dwa mecze w jeden dzień? Mają końskie zdrowie chłopakijackop pisze:Atletico wygrywa super ważny dla układu tabeli mecz z Sevillą o 6 pkt.

- Cabrini_idol
- Juventino
Zostaw go, za dużo się nawciągał dzisiaj
A z braku laku obejrzę dzisiaj Barce i DZADZĘ.
edit: Dzadza ława.

A z braku laku obejrzę dzisiaj Barce i DZADZĘ.
edit: Dzadza ława.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2017, 20:48 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- jackop
- Juventino
Wypraszam sobie, nic nie wciągałem
Oczywiście chodziło o spotkanie przeciwko Valencii. Trzeba podejrzeć rywala, a notatki wysłać do Maksa.
Zaza na ławce :confused2:
Wystarczyło 25 min. by Neymar zagrał pod kolejnego Oscara. Piłkarze Barcy tacy wolni, czy Nietoperze takie szybkie?
Interesujący pusty przelot (w sumie to chyba przetrucht?) Pique przy golu Mangali. Tylko 3 metry od miejsca gdzie kierowana była piłka

Zaza na ławce :confused2:
Wystarczyło 25 min. by Neymar zagrał pod kolejnego Oscara. Piłkarze Barcy tacy wolni, czy Nietoperze takie szybkie?

Interesujący pusty przelot (w sumie to chyba przetrucht?) Pique przy golu Mangali. Tylko 3 metry od miejsca gdzie kierowana była piłka

Ostatnio zmieniony 19 marca 2017, 21:17 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

- CzeczenCZN
- Juventino
No fajne połączenie - zwłaszcza jak się zjazd zacznie wraz z regresem w grze Juventusu.jackop pisze:Wypraszam sobie, nic nie wciągałem
BTW: Nie wiem, nie znam się - spekuluję tylko. :C
O czyli jednak będą wyrównane szanse - Barcelona też zjazd (sic!) - formy.

- Cabrini_idol
- Juventino
Cały Suarez, fakt faktem był faul, ale Suarez już z rękoma do góry upadał i już krzyczał KARNY KARNY. A mógł spokojnie to wykończyć pomimo pociągnięcia.
Trzeba będzie uważać na tego pseudopiłkarza. Mam cichą nadzieję, że Cheillini tak umiejętnie będzie go prowokował, że znowu go ugryzie. Serio
Trzeba będzie uważać na tego pseudopiłkarza. Mam cichą nadzieję, że Cheillini tak umiejętnie będzie go prowokował, że znowu go ugryzie. Serio

Ostatnio zmieniony 19 marca 2017, 21:36 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- jackop
- Juventino
Co ja pacze
Gol po wyrzucie z autu, głupota Mangali, który stał się antybohaterem i frajerstwo ekipy z Camp Nou tuż przed gwizdkiem kończącym pierwszą część gry.
Suarez o jeden raz za dużo obejrzał Titanica

Suarez o jeden raz za dużo obejrzał Titanica

- Cabrini_idol
- Juventino
Tam co chwilę ktoś nurkuje. No bez kitu....

- Cabrini_idol
- Juventino
Wiem, że są tu osobniki sadzące aby z Barca grac ofensywnie. Radzę włączyć mecz Barca Sevilla i zobaczyć co sie dzieje gdy grasz ofenswynie z Barca
Z Barca wygrywa się przede wszystkim dobra organizacją w obronie i nie zapędzanie się za bardzo do przodu tak jak robiło to Atletico. Na Barcę gra się z kontry. TYLKO.

Z Barca wygrywa się przede wszystkim dobra organizacją w obronie i nie zapędzanie się za bardzo do przodu tak jak robiło to Atletico. Na Barcę gra się z kontry. TYLKO.

- juvemaroko
- Juventino
Polgodzinie gry i juz 3-0 bedzie to kolejne dobry material mode tytulem jak nie grac przeciwko Barcelonie dla naszego sztabu.Cabrini_idol pisze:Wiem, że są tu osobniki sadzące aby z Barca grac ofensywnie. Radzę włączyć mecz Barca Sevilla i zobaczyć co sie dzieje gdy grasz ofenswynie z Barca![]()