Coppa Italia 16/17 (1/2): Napoli 3-2 JUVENTUS (4-5)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wiele osób ewidentnie zapomina o okolicznościach niedzielnego meczu. Otóż Napoli wrzuciło na murawę to co najlepsze, biegało pełne 90 minut. W przeciwieństwie do nas (końcówka Cuadrado i Dybali, brak Sandro), do tego 0 zaangażowania. Nie wiem czy naszym się będzie chciało, ale na pewno będą mieli więcej sił, więc akurat tym razem nie ma żadnych wymówek.
Nie zagramy drugiego tak słabego meczu z rzędu. Awans mam nadzieję ani przez moment nie będzie zagrożony. Miło by było kolejny raz zgarnąć ten puchar, to oczywiste, ale i tak myślę już tylko o potyczkach z cyrkowcami z Katalonii.
Nie zagramy drugiego tak słabego meczu z rzędu. Awans mam nadzieję ani przez moment nie będzie zagrożony. Miło by było kolejny raz zgarnąć ten puchar, to oczywiste, ale i tak myślę już tylko o potyczkach z cyrkowcami z Katalonii.
- wagner
- Juventino
I jest to pointa tego tygodnia, nie tylko Twoja, ale całego środowiska Juve, od sztabu, piłkarzy na kibicach kończąc. Jestem zaskoczony, że osoby inteligentne na tym forum oczekują meczu, zaangażowania, nastawienia jakie będzie nam towarzyszyć podczas meczu z FC Barceloną.CavAllano pisze:ale i tak myślę już tylko o potyczkach z cyrkowcami z Katalonii.
- johny55552
- Juventino
Będę potrzebował linka do meczu ,bo muszę w robocie zerknąć ,macie coś pewnego już ??? na czym oglądacie przez telefon???
- arturjuve
- Juventino
Dzisiaj na platformie nc+ nie transmitują, ale na przyszlość jeśli posiadasz NC+, możesz ściągnąć aplikację na telefon/tablet nc+go lub po prostu zalogować się na kompie w pracy i normalnie oglądać - poślizg jest jakies 30-40sek - więc warto wyłączyć powiadomienia z flashscorejohny55552 pisze:Będę potrzebował linka do meczu ,bo muszę w robocie zerknąć ,macie coś pewnego już ??? na czym oglądacie przez telefon???

Olek1987 pisze: Wam do reszty odbiło z Pogbą. Jak odejdzie to możecie mnie obrażać i nazywać katolikiem....
- albertcamus
- Juventino
Kotki, jak tam powołania Napoli? Jest sama młodzieżówka czy jednak nie? :rotfl:
- Cabrini_idol
- Juventino
No tak, będą podawać piłki wokół boiskaalbertcamus pisze:Kotki, jak tam powołania Napoli? Jest sama młodzieżówka czy jednak nie? :rotfl:

- pablo1503
- Juventino
Tuttosport awizuje dwóch polaków od pierwszej minuty. My też mamy zagrać pierwszym garniturem.
Ten mecz będzie próbą generalną przed spotkaniem z Barceloną. Pressing, szybka gra i niscy, aczkolwiek cholernie zwinnie skrzydłowi. Bardzo podobny styl do podopiecznych Enrique. Co prawda między ekipami jest spora przepaść, ale styl sam w sobie bardzo porównywalny.
Mam nadzieję, że Max właśnie potraktuje ten mecz, jako przetarcie przed LM. Nie oszukujmy się, prócz Napoli, nie ma drużyny w Serie A, na której moglibyśmy ćwiczyć taki europejski sposób grania.
Pewnie awansujemy, ale drugiej takiej kichy nie zniosę.
Ten mecz będzie próbą generalną przed spotkaniem z Barceloną. Pressing, szybka gra i niscy, aczkolwiek cholernie zwinnie skrzydłowi. Bardzo podobny styl do podopiecznych Enrique. Co prawda między ekipami jest spora przepaść, ale styl sam w sobie bardzo porównywalny.
Mam nadzieję, że Max właśnie potraktuje ten mecz, jako przetarcie przed LM. Nie oszukujmy się, prócz Napoli, nie ma drużyny w Serie A, na której moglibyśmy ćwiczyć taki europejski sposób grania.

- Cabrini_idol
- Juventino
Pablo zniesiesz zniesiesz i kolejne 20 lat będziesz oglądał Juve. Miłość nie wybierapablo1503 pisze:

Jeśli awizują Polaków tzn, że nie wychodzą najmocniejszym składem bo i Milik i przede wszystkim Zieliński od jakiegoś już czasu nie są postrzegani jako podstawowi gracze a jako rezerwowi. Tyle, ze oni muszą porotować bo spuchliby po 20 minutach. My za to pierwszy garnitur podobno poza Mandzurem.

- Mateuszello
- Juventino
Mecz bedzie mozna obejrzec w ipli za 5 zł przelewem (abonenci Plusa - 4zł) razem ze studiem od 20:00 (nie wiem czy po tez cos jest). Opcja SMS to chyba 10 zł. Sam skorzystalem/skorzystam z tej opcji na ten mecz I raz, takze nie powiem Wam, czy np. eksperci, komentatorzy sa w porzadku.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2017, 16:55 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- samson89
- Juventino
Ja ze strony http://livetv.sx/enx/ wybieram najbardziej polecany link. Może to być odnośnik do Sopa lub Ace Strema i aby móc obejrzeć musisz zainstalować odpowiednią aplikacje.johny55552 pisze:Będę potrzebował linka do meczu ,bo muszę w robocie zerknąć ,macie coś pewnego już ??? na czym oglądacie przez telefon???
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ta jedenastka jest całkiem fajna.Poprostu pisze:Najświeższa 11 z Tutto.
Juventus (4-2-3-1): Neto; Dani Alves, Bonucci, Benatia, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Sturaro; Higuain
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- PlanetJuve
- Juventino