Wszystko o Interze
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Cabrini_idol: no i co z tego, że klepali w poprzek i grali w dziadka na własnej połowie jak nie potrafili akcji stworzyć a sami byli kilka razy bliscy straty gola? może taka była taktyka, żeby oddać pole i grać z kontry? niedawno chyba nawet ty wysnuwałeś w innym temacie taki wniosek, że warto się czasami cofnąć a nie ciągle napierać do przodu 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
Tak warto. Ale gdy ma się umiejętności bronienia jak Juve, a nie to co wczoraj zaprezentowali gracze Interu, po 60 minucie były takie dziury między obroną-pomocą a atakiem, że czułem się jakbym oglądał PL a nie Serie A. Nie widziałem takiego czegoś w Juve od 6 latMaly pisze:@Cabrini_idol: no i co z tego, że klepali w poprzek i grali w dziadka na własnej połowie jak nie potrafili akcji stworzyć a sami byli kilka razy bliscy straty gola? może taka była taktyka, żeby oddać pole i grać z kontry? niedawno chyba nawet ty wysnuwałeś w innym temacie taki wniosek, że warto się czasami cofnąć a nie ciągle napierać do przodu

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
wtedy pisałeś to w kontekście Man CityCabrini_idol pisze:Tak warto. Ale gdy ma się umiejętności bronienia jak JuveMaly pisze:niedawno chyba nawet ty wysnuwałeś w innym temacie taki wniosek, że warto się czasami cofnąć a nie ciągle napierać do przodu

ja meczu nie oglądałem a jedynie długi skrót i jeśli nie był zmanipulowany to mimo tych twoich dużych dziur Sampdoria nie miała nic z gry, pół akcji której nie udało się nawet skończyć strzałem a w tym samym czasie Inter miał kilka także nie bardzo rozumiem skąd krytyka, my niby wyglądaliśmy solidnie z Bayernem a załadowali nam 4 gole Z AKCJI (nie stałego fragmentu gry jak tu)
@up: było stronę wcześniej o tym
EDIT:
@down: słupek jeden widziałem ale wychodzi, że skrót był zmanipulowany

Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2017, 14:33 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
2 słupki w 1 połowie. W 2 połowie z 3-4 sytuacje bramkowe.

- Il Fenomeno
- Juventino
Włoskie media donoszą, że Inter już klepnął 2 transfery na lato. Manolas za 45 milionów na obronę i Berardi za około 40, ale kwota ta ma zostać zbita Caprarim (aktualnie Pescara).

- pumex
- Juventino
To akurat prawda. Niejednokrotnie broniłem tutaj gości zza barykady, ale żenadą jest, że ochota na dyskusję nachodzi ich, jakich drużyna trochę obrośnie w piórka, a gdy ją ktoś bezlitośnie oskubie, to głowy w piasek i cichosza :lol:CavAllano pisze:Gdzie vujki i inne trole? Chetnie bym podyskutowal. Co roku ten sam scenariusz - pojawiaja sie, szczekaja i zapadaja sie pod ziemie.
Dobrze byłoby, jakby jednak na koniec Inter dostał się do tej Ligi Europy. Fajnie czasem pooglądać ich tułaczkę po Tel Awiwach czy Kazaniach, a skoro planują w następnym sezonie być tak silnymi jak zapewniają, to z pewnością nie zaszkodziłaby im walka na kolejnym froncie

- Cabrini_idol
- Juventino
W sumie racja pumex. Wycieczki krajoznawcze po wschodzie Europy. To na pewno zabrałoby im kilka pkt w Serie A. Pomimo tego, że zdaje sobie sprawę, że Inter włączy się do walki o scudetto za rok to raczej nie sądzę aby zagrozili nam na poważnie, u nich mentalność jest teraz podobna do Neapolu. I nie pomogą w tym nawet hektolitry dolarów z komunistycznych Chin. Po prostu dna frajerów Serie A nie da się wyplewic. Moratti cos os o tym wie , bo gdyby nie Calciapoli to Inter do dzisiaj czekalby na scudetto od 80 tych lat.
LM i Inter :rotfl:
A Vvujka zobaczymy, na początku przyszłego sezonu, kiedy wygrają 3-4 mecze i mu stanie.
LM i Inter :rotfl:
A Vvujka zobaczymy, na początku przyszłego sezonu, kiedy wygrają 3-4 mecze i mu stanie.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
A wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze ?
Że
Że
Sila Spokoju pisze:to jeszcze nie koniec strat punktów przez Inter w tym sezonie

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja bym na ich miejscu tak się nie ekscytował tymi nowymi zakupami. Będę obstawał przy swoim - do wielu graczy, mimo najszczerszych chęci, nie będą mieli bez LM startu. A Berardi? Nie żartujmy. Ten gość nie chciał odejść z obecnego klubu, bo obawiał się konkurencji/bał się aklimatyzacji. To nie świadczy zbyt dobrze, ale w sumie ze swoim nastawieniem pasowałby do ekipy Interu idealnie. W przeszłości Moratti pompował cholernie dużo pieniędzy w ten klub, ale dopiero Calciopoli pozwoliło im przejąć stery. Teraz dostają w papę od największych wafli, więc wszystko wróciło do normy. Efekt miotły minął i już tak wesoło tam nie jest, a do zmiany na stanowisku trenera raczej w lecie nie dojdzie.
Oglądałem skrót - gdyby nie Handa przyjęliby od nich z 4.
Oglądałem skrót - gdyby nie Handa przyjęliby od nich z 4.
- Vincitore
- Juventino
Jeżeli mistrzowie z Mediolanu zajmą 6 miejsce w tabeli, a Lazio nie wyleci poza miejsca 4-5, na co jest duże prawdopodobieństwo, to istnieje szansa, że sami wręczymy bilet do Azerbejdżanu i Kazachstanu Interowi, wygrywając Coppa Italia - wówczas jedna drużyna dostanie dodatkowe miejsce w LE.