Serie A 16/17 (30): Napoli 1-1 JUVENTUS
- pablo1503
- Juventino
Przedsmak meczu z Barceloną.
Znając:
Mentalność Barcelony i Juve
Styl
Nastawienie.
Trener, a raczej styl prowadzenia drużyny.
Murowanie będzie jeszcze większe, a tam będą, mimo wszystko, ciut lepsi zawodnicy.
Chociaż nie chce wyjść na hipokrytę, bo przed meczem brałem remis w ciemno. To jest najważniejsze. Oby moje mroczne wizje się nie sprawdziły.
Znając:
Mentalność Barcelony i Juve
Styl
Nastawienie.
Trener, a raczej styl prowadzenia drużyny.
Murowanie będzie jeszcze większe, a tam będą, mimo wszystko, ciut lepsi zawodnicy.
Chociaż nie chce wyjść na hipokrytę, bo przed meczem brałem remis w ciemno. To jest najważniejsze. Oby moje mroczne wizje się nie sprawdziły.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
O ile pierwsza połowa była kwintesencją naszego stylu, tak druga była po prostu słaba i mogliśmy nawet przegrać, dlatego zdobyty punkt mnie cieszy.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- pumex
- Juventino
Kwiecień, za oknem 20-kilka stopni, ale obrońcy teorii o mitycznej wiośnie będą jej zaciekle bronić pieprząc, że jeszcze mamy zimę :lol:
90 minut meczu, obrońcy tytułu i pretendenci do następnego oddają pożal się Boże 4 strzały na bramkę: 1 celny, 1 bezsensowny, bo przyblokowany ułamek sekundy po jego oddaniu, 2 hiperkiksy. Miejscowi z każdej strony plują im w ryj, a ci przez 85 minut meczu potulnie człapią po boisku, zero chęci odegrania się. Wstyd. Higuaina nie ma na murawie kolejny miesiąc z rzędu, Lemina pomylił kluby, Asamoah to tykająca bomba, Pjanić bezproduktywny, podobnie jak Cuadrado i Dybala po wejściu.
Piękny trening przed Barcą. Mamy nieco ponad tydzień na dalsze uskutecznianie tego psia mać kunktatorstwa. Wdrożmy je 11-go, to zbierzemy oklep podobny do PSG :hellyes:
90 minut meczu, obrońcy tytułu i pretendenci do następnego oddają pożal się Boże 4 strzały na bramkę: 1 celny, 1 bezsensowny, bo przyblokowany ułamek sekundy po jego oddaniu, 2 hiperkiksy. Miejscowi z każdej strony plują im w ryj, a ci przez 85 minut meczu potulnie człapią po boisku, zero chęci odegrania się. Wstyd. Higuaina nie ma na murawie kolejny miesiąc z rzędu, Lemina pomylił kluby, Asamoah to tykająca bomba, Pjanić bezproduktywny, podobnie jak Cuadrado i Dybala po wejściu.
Piękny trening przed Barcą. Mamy nieco ponad tydzień na dalsze uskutecznianie tego psia mać kunktatorstwa. Wdrożmy je 11-go, to zbierzemy oklep podobny do PSG :hellyes:

- Gandalf8
- Juventino
Obraz nędzy i prostaty - tak wyglądała nasza gra w tym meczu (szczególnie w 2 połowie). Powinniśmy się cieszyć z tego remisu, bo Napoli spokojnie powinno ten mecz wygrać biorąc pod uwagę liczbę stworzonych sytuacji.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dziś mieliśmy zestawienie zaangażowania i determinacji z olewatorstwem i lenistwem. Dziwne, że skończyło się remisem i nie można z tego meczu wyciągnąć morału dla młodszych pokoleń.
Miałem nadzieję, że zerwą się w drugiej połowie i jest to usypianie pzeciwnika a to był po prostu kac.
Żałosny mecz.
Miałem nadzieję, że zerwą się w drugiej połowie i jest to usypianie pzeciwnika a to był po prostu kac.
Żałosny mecz.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Calma, calma, calma! Stefen nie spiesz się tak, mamy remis! 
Jak trzeba sobie nagrabić w poprzednim wcieleniu, ile kotków i piesków utopić w rzece żeby potem zostać napastnikiem Juventusu? Juz lepiej dac sobie całą wiecznośc wyjadac wątrobe przez sępa niż czekać na piłki i ataki w takim meczu.
Asamoah... temu panu już podziękujemy. Gdyby w pojedynkę załatwił porazki z Interem i Neapolem to byłaby jakaś #$T%$& komedia.
Mandzukić walczący w środku pola jest świetny ale kiedy przychodzi do głebokiego bronienia przed prostopadłymi piłkami... oops, Houston, mamy problem. Ważne info przed Barca.
Z pozytywów powrót do formy Samiego.
PS Niech mi ktoś wyjaśni manewr z środkowym obrońca wyskakującym do przodu, wczoraj Glik zawalił tak wszystkie bramki, dzisiaj popis dał Leo :doh:

Jak trzeba sobie nagrabić w poprzednim wcieleniu, ile kotków i piesków utopić w rzece żeby potem zostać napastnikiem Juventusu? Juz lepiej dac sobie całą wiecznośc wyjadac wątrobe przez sępa niż czekać na piłki i ataki w takim meczu.
Asamoah... temu panu już podziękujemy. Gdyby w pojedynkę załatwił porazki z Interem i Neapolem to byłaby jakaś #$T%$& komedia.
Mandzukić walczący w środku pola jest świetny ale kiedy przychodzi do głebokiego bronienia przed prostopadłymi piłkami... oops, Houston, mamy problem. Ważne info przed Barca.
Z pozytywów powrót do formy Samiego.
PS Niech mi ktoś wyjaśni manewr z środkowym obrońca wyskakującym do przodu, wczoraj Glik zawalił tak wszystkie bramki, dzisiaj popis dał Leo :doh:
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2017, 22:50 przez Pluto, łącznie zmieniany 2 razy.
calma calma
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 55 razy
Nie przesadzajcie. Juventus nie miał ciśnienia żeby wygrywać ten mecz. Strzelili gola na 1:0 i po prostu więcej im się nie chciało. W tej lidze nie ma przeciwnika. Możemy tracić co jakiś czas punkty, a koniec końców i tak będziemy mistrzem z +/- 10 punktową przewagą.
Testem będzie Barcelona, a nie Napoli, Roma, czy inne włoskie kluby, dla których mecz z Juventusem to najważniejszy mecz sezonu, a dla Juventusu to po prostu jeden z wielu, które trzeba rozegrać w trybie stojanowa.
Testem będzie Barcelona, a nie Napoli, Roma, czy inne włoskie kluby, dla których mecz z Juventusem to najważniejszy mecz sezonu, a dla Juventusu to po prostu jeden z wielu, które trzeba rozegrać w trybie stojanowa.

- Lypsky
- Juventino
skąd biorą sie tacy mądrzy ludzie?Sila Spokoju pisze:Nie przesadzajcie. Juventus nie miał ciśnienia żeby wygrywać ten mecz. Strzelili gola na 1:0 i po prostu więcej im się nie chciało. W tej lidze nie ma przeciwnika. Możemy tracić co jakiś czas punkty, a koniec końców i tak będziemy mistrzem z +/- 10 punktową przewagą.
Mamy swoje. Z Barcelona zagramy podobnie tylko 10 razy lepiej. Jestem spokojny.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Cabrini_idol
- Juventino
Świetny mecz.
Mistrzostwo klepnięte.
Mistrzostwo klepnięte.

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Główny pozytyw z tego meczu jest taki, że bardzo chcące Napoli było w stanie ugrać jedynie remis z mającym wszystko gdzieś Juventusem. Żałosne. Naprawdę świetna akcja na 1:0, po której nasi tradycyjnie uznali, że są już w domu. Poza tą bramkową akcją, nie było chyba ani jednego uruchamiającego prostopadłego podania, czy to środkiem, czy nawet na skrzydle. Nic. Od 7 minuty okrągłe zero gry do przodu. Brak jakiejkolwiek organizacji środka pola i kilka tradycyjnych pokazów głupoty ze strony naszej obrony. To co miał Asamoah na myśli podając do Buffona, to tylko on sam chyba wie, a Kielon nawet mecz życia może sobie zawalić jednym wyprowadzeniem piłki. Prosiliśmy się o skarcenie i nie miało to nic wspólnego z zimnym wyrachowaniem.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mi na głupim orliku radość sprawia walka o każdą piłkę z jakimiś mariuszkami, a oni, powiadasz, chcieli tylko dożyć do końca? Smutne musi być życie piłkarza.Sila Spokoju pisze:Nie przesadzajcie. Juventus nie miał ciśnienia żeby wygrywać ten mecz. Strzelili gola na 1:0 i po prostu więcej im się nie chciało. W tej lidze nie ma przeciwnika. Możemy tracić co jakiś czas punkty, a koniec końców i tak będziemy mistrzem z +/- 10 punktową przewaga
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- koki90
- Juventino
Ludzie zaskoczę Was. W środę będziemy grać prawie to samo, bo mamy wynik z pierwszego meczu. Napoli musiało, my nie. Smutne trochę jest to ze strony kibica, który czekał na ten mecz bardzo długo podczas przerwy reprezentacyjnej, a dostał jakiś sparing zamiast meczu na szczycie.
Wstrzymuję się z oceną tego sezonu i naszego stylu do meczów Ligi Mistrzów. Każdy wie, że stać nas na dużo, dużo więcej.
Nazwijcie mnie naiwnym kibicem, ale wciąż mam wrażenie, że trzymamy jakieś asy w rękawie na najważniejsze mecze w Lidze Mistrzów.
Wstrzymuję się z oceną tego sezonu i naszego stylu do meczów Ligi Mistrzów. Każdy wie, że stać nas na dużo, dużo więcej.
Nazwijcie mnie naiwnym kibicem, ale wciąż mam wrażenie, że trzymamy jakieś asy w rękawie na najważniejsze mecze w Lidze Mistrzów.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 55 razy
Spoko loko, Juve w tym sezonie wygra LM'a krytykowanym tutaj stylemkoki90 pisze:Nazwijcie mnie naiwnym kibicem, ale wciąż mam wrażenie, że trzymamy jakieś asy w rękawie na najważniejsze mecze w Lidze Mistrzów.