Serie A 16/17 (30): Napoli 1-1 JUVENTUS
- PlanetJuve
- Juventino

Mało stron jak mecz tak "podwyższonego ryzyka". Lemina ma grać za Cuadrado.
Nie wiem jak komuś może wisieć ten mecz. Jak wolne wziąłem specjalnie.
Nie wiem jak komuś może wisieć ten mecz. Jak wolne wziąłem specjalnie.
- Cabrini_idol
- Juventino

Normalnie wisi nam ten mecz, bo nie jest najważniejszy. Możemy przegrać i dzisiaj z Napoli i później z Romą a i tak mistrzostwo zostaje w Turynie.
Sorry, ale to bydło nie zasługuje na atencję Juventusu i kibiców. Lekko mówiąc mamy to w du. pupie. Siądę, oglądnę z kolegą z piwkiem w ręku i tyle. Emocje zostawiam na Barcelonę. Napoli nie zasługuje na to. Tfuu.
Sorry, ale to bydło nie zasługuje na atencję Juventusu i kibiców. Lekko mówiąc mamy to w du. pupie. Siądę, oglądnę z kolegą z piwkiem w ręku i tyle. Emocje zostawiam na Barcelonę. Napoli nie zasługuje na to. Tfuu.

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Mam wrażenie, że dzisiaj tego nie wygramy, a zazwyczaj jak mam takie wrażenie to Juventus zdobywa 3 punkty, więc pewnie będzie dobrze :hellyes:

- PlanetJuve
- Juventino

Taa a jutro po meczu bedzie 50 stron "czemu to czemu tamto"...
To jest ważny mecz i nie ma tu nic umniejszać. To mecz bez Naszych kibiców przy pełnych trybunach dzików. Pokaz siły Serie A na swiat o czym mówi nawet Nasz trener w przedmeczowej wypowiedzi. Mecz ważny jak każdy inny do końca sezonu, tyle że ten smaczek jest dużo wiekszy.
Napoli (4-3-3): Rafael; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens.
To jest ważny mecz i nie ma tu nic umniejszać. To mecz bez Naszych kibiców przy pełnych trybunach dzików. Pokaz siły Serie A na swiat o czym mówi nawet Nasz trener w przedmeczowej wypowiedzi. Mecz ważny jak każdy inny do końca sezonu, tyle że ten smaczek jest dużo wiekszy.
Napoli (4-3-3): Rafael; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens.
- annihilator1988
- Juventino

On i Rincon to ci, których w ogóle nie powinno być w Juventusie. 20+ mln euro za gości, którzy nie mają pozytywnego wpływu na grę. Jeśli ma być 3-5-2 to z MarchisioPlanetJuve pisze:Mało stron jak mecz tak "podwyższonego ryzyka". Lemina ma grać za Cuadrado
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PlanetJuve
- Juventino

Po sezonie pewnie jednego pożegnamy. Stawiam na Leminę. Są chętni z Anglii (przynajmniej byli) i Niemec (Lipsk) albo on plus kasa i w drugą stronę Tolisso.annihilator1988 pisze:On i Rincon to ci, których w ogóle nie powinno być w Juventusie. 20+ mln euro za gości, którzy nie mają pozytywnego wpływu na grę. Jeśli ma być 3-5-2 to z MarchisioPlanetJuve pisze:Mało stron jak mecz tak "podwyższonego ryzyka". Lemina ma grać za Cuadrado
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Może i Reina do tuzów nie należy, ale jednak w meczach z nami się spinał i wiele wyciągał. Brak Ghoulama to z kolei cholerne osłabienie rywala.PlanetJuve pisze:Taa a jutro po meczu bedzie 50 stron "czemu to czemu tamto"...
Allegri dobrze powiedział przed meczem - dla nich to spotkanie sezonu, a my jesteśmy przyzwyczajeni do tego typu spotkań. Nie możemy się dać prowokować, a powinniśmy sobie poradzić. Oby nie dać się zepchnąć na samym początku, bo pewnie w swoim stylu, niesieni trybunami, się na nas rzucą.
- PlanetJuve
- Juventino

Juventus (4-2-3-1): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah; Khedira, Marchisio; Lemina, Pjanic, Mandukic; Higuain.
Moim zdaniem trochę zachowawczo. Może Max chce przetrzymać 1 połowę i w 2 uderzyć. Choć częściej robił na odwrót.
Moim zdaniem trochę zachowawczo. Może Max chce przetrzymać 1 połowę i w 2 uderzyć. Choć częściej robił na odwrót.
- mrozzi
- Juventino

Pozostaje liczyć na to, że Asamoah i przede wszystkim Lemina podołają. O tego pierwszego się jakoś nie obawiam, mam nadzieję, że drugi pokaże klasę.
Tuttojuve informuje, że na stadionie nie brakuje idiotów z laserami - już nękają Bonucciego.
Tuttojuve informuje, że na stadionie nie brakuje idiotów z laserami - już nękają Bonucciego.
- koki90
- Juventino

Teoretycznie nawet bez dokonania zmiany kadrowej moglibyśmy tym składem zagrać 3-5-2. Lemina już kiedyś wchodził na prawe wahadło (fakt, ze może tylko raz), Lichtsteiner grał już na półprawym, a Asamoah na wahadle to grywał więcej niż na lewej obronie.
Jestem jednak zdania, że grać będziemy jak na rozpisce. Taki gracz jak Lemina na skrzydle z pewnością będzie miał za zadanie nie tylko dużo pracować w defensywie, ale też możliwie często pomagać zagęszczać środek pola. Ewidentnie Allegri chce mieć jeszcze asa w rękawie i dlatego mamy kilku dobrych graczy na ławce.
Liczę na 3 pkt choćby z psychologicznych względów - podbudować się przed Barceloną zdecydowanie warto. Zresztą... ZAWSZE powinniśmy grać o 3 pkt.
Jestem jednak zdania, że grać będziemy jak na rozpisce. Taki gracz jak Lemina na skrzydle z pewnością będzie miał za zadanie nie tylko dużo pracować w defensywie, ale też możliwie często pomagać zagęszczać środek pola. Ewidentnie Allegri chce mieć jeszcze asa w rękawie i dlatego mamy kilku dobrych graczy na ławce.
Liczę na 3 pkt choćby z psychologicznych względów - podbudować się przed Barceloną zdecydowanie warto. Zresztą... ZAWSZE powinniśmy grać o 3 pkt.
- Kicek7
- Juventino

OrsatoPlanetJuve pisze:Kto sędziuje??
Dlaczego nie gra Cuadrado? Miał być obok Higuaina jedynym zdrowym ofensywnym zawodnikiem. Za późno wrócił z kadry?
Ten skład wygląda troche jak 4-3-1-2 z Pjaniciem na trequ.
- mrozzi
- Juventino

Nigdzie nie było o tym mowy, więc Allegri kierował się pewnie tym samym co w przypadku Sandro. Ewentualnie będzie chciał ich wrzucić na zmęczone Napoli, a wiemy dobrze, że w drugich połowach oni po prostu puchną.Kicek7 pisze:Dlaczego nie gra Cuadrado? Miał być obok Higuaina jedynym zdrowym ofensywnym zawodnikiem. Za późno wrócił z kadry
Nie zdziwi mnie gra z naszej strony na remis.