Wszystko o AS Roma
- Tassano
- Juventino
Eh, jeden jedyny raz wolałem, aby wygrała Roma i oczywiście piłkarze Spalettiego musieli to spierdzielić... a nawet remisy na kuponie wchodziły.
Moim zdaniem Laziale nie wypuszczą już tego z rąk i to z nimi Juventus zagra w finale (tak, wiem, że jest rewanż, ale skoro De Laurentiis zapowiada wyjście primavery na boisko...). Zwiększa to nasze szanse na trzeci puchar z rzędu, jednakże w takich meczach nie ma co lekceważyć żadnego z rywali, a już na pewno Lazio, co pokazały męczarnie w finale 2015.
Moim zdaniem Laziale nie wypuszczą już tego z rąk i to z nimi Juventus zagra w finale (tak, wiem, że jest rewanż, ale skoro De Laurentiis zapowiada wyjście primavery na boisko...). Zwiększa to nasze szanse na trzeci puchar z rzędu, jednakże w takich meczach nie ma co lekceważyć żadnego z rywali, a już na pewno Lazio, co pokazały męczarnie w finale 2015.
- jarmel
- Redaktor
Widzieliście, że niejaki Monchi ma przejść do Romy?
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... ybral-rome
Ciekawe czy uporządkuje trochę te ich transfery w przyszłości

#AllegriOut
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Już jest, oficjalnie. Kawał dobrego dyrektora, ma nosa. Roma może mieć z niego wielki pożytek.jarmel pisze:Widzieliście, że niejaki Monchi ma przejść do Romy?
W tym okienku jeszcze raczej nie poszaleje, bo musi sprzątać po poprzednikach. Ma zacząć od sprzedaży (tu mówi się o Manolasie i Emersonie), żeby wyrównać FFP. Roma jest pod kreską.
Inna sprawa. Na stadion po półtorarocznej przerwie wracając ultrasi Romy. Na derbach we wtorek ma być bardzo gorąco. Ostatecznie bariery na Sud zniknęły całkowicie.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Podobno nie jest oficjalnie. Oficjalne jest tylko to, że odchodzi z Sevilli ale niczego jeszcze nie podpisał. Ani z Romą ani innym żadnym klubem choć przyznał, że Roma najbardziej o niego zabiega.

- Mateuszello
- Juventino
Ale Sabatini, ktory od niedawna (umknęło mi kiedy) nie jest juz Dyrektorem Sportowym Romy (zastapil go, najwyrazniej tymczasowo, Massara) publicznie mowil o Monchim:
zrodloNazwisko przyszłego dyrektora sportowego wyszło prawie oficjalnie, brakuje oficjalnego potwierdzenia, ale wydaje się, że Roma pozyskała profesjonalistę wysokiej klasy. Klub dokonał niesamowitego wyboru, to człowiek, którego bardzo szanuję, zawsze robić w piłce nożnej dobrze to, co musi dawać dyrektor sportowy.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Cabrini_idol
- Juventino
Widać ewidentnie, że Radja jest wypompowany. Niedokładne podania, strzały, jakiś taki ociężały.
Fajnie, że Roma gra ofensywnie i Napoli, nie jeden forumowicz chciałby żeby Juve tak grało :lol: tylko jakoś tak tytułów, mistrzostw brak :C'
edit:
sorry Radja ale nic nie wygrasz w tym sezonie ani w następnym, ani za 2 lata. Buziak.
Także o to takim sposobem w finale czeka na nas najlepszy z możliwych rywali
Fajnie, że Roma gra ofensywnie i Napoli, nie jeden forumowicz chciałby żeby Juve tak grało :lol: tylko jakoś tak tytułów, mistrzostw brak :C'
edit:
sorry Radja ale nic nie wygrasz w tym sezonie ani w następnym, ani za 2 lata. Buziak.
Także o to takim sposobem w finale czeka na nas najlepszy z możliwych rywali

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tak, filmik wczorajszy a Pjanic wpadł gościnnie z nimi pośpiewać...pablo1503 pisze:Nie rozumiem, to jest wczorajszy filmik? Jak cieszą się z odpadnięcia z CI?
Łał, ta mentalność.
Serio?
- pablo1503
- Juventino
Dopiero teraz zauważyłem, że z tyłu stoi Pjanić.szczypek pisze:Tak, filmik wczorajszy a Pjanic wpadł gościnnie z nimi pośpiewać...pablo1503 pisze:Nie rozumiem, to jest wczorajszy filmik? Jak cieszą się z odpadnięcia z CI?
Łał, ta mentalność.
Serio?

:redface:

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Któryś z zawodników Lazio powiedział dziś, że chcieliby trafić na Napoli, bo z Juve prawie zawsze dostają baty.
Coś w tym jest, też bym chciał Lazio (choćby ze względu na dość zdrową rywalizację, a nie pompowanie balona ze strony Mongoła i jego kolegów).
Roma gra jeszcze z Lazio w lidze i coś mi podpowiada, że nie zdobędą kompletu.
Roma gra jeszcze z Lazio w lidze i coś mi podpowiada, że nie zdobędą kompletu.
- Cabrini_idol
- Juventino
Monchi oficjalnie w Romie. Najlepszy transfer od czasów Batistuty

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Zastanawiam się czy współczuć czy jednak się śmiać. Spaletti jest szykowany na Juve? :co?:Cabrini_idol pisze:
Monchi oficjalnie w Romie. Najlepszy transfer od czasów Batistuty
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy