# - Marko Pjaca
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Wydaje mi się czy rok temu przed meczem z Bayernem też mieliśmy plagę kontuzji? W tym roku to jeszcze nie plaga i oby dało się powtórki uniknąć. Szkoda młodego chorwata, potencjał ma i wierzę że wróci silniejszy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Czuję 352 w powietrzu 

- Robaku
- Juventino
nie to norma:)pablo1503 pisze:Czyli mam rozumieć, że od (prawie)kwietnia zostajemy bez jakiegokolwiek zmiennika dla naszego ofensywnego kwartetu?
Toż to jakiś ewenement.
jakoś kilka dni temu Jackop wyśmiał mnie,za moje zeszłoroczne żądania:
Candreva, Bernardeschi, Bruno Peres...
obecnie nie pogardziłbym żadnym skrzydłowym.
NIe mamy w zasadzie zmienników.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2017, 22:29 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Cabrini_idol pisze:Najlepsze (najgorsze) , że sam to sobie zrobił
Nie mam pytan.Vincitore pisze:W meczu towarzyskim z Estonią. Trzymajcie mnie.
Coz, przykro mi ze to pisze, ale trzeba go poskladac, zrehabilitowac i sprzedac w celu odzyskania chociaz czesci srodkow.
W Turynie 352, co by sobie nie dac nic strzelic, a w Barcelonie 4-3-1-2 i moze nareszcie ten mniej przydatny, niz Padoin Rincon na cos sie przyda.Hed pisze:Wolałbym 4-3-1-2 z Pjanicem za napastnikami i Rinconem w środku, jednak kinol podpowiada 3-5-2Cabrini_idol pisze:Czuję 352 w powietrzu
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- daroo89
- Juventino
Makiavel pisze:Ubolewacie nad Pjacą? Wolne żarty.
alessandro1977 pisze:Co za paralityk, ja pitolę. Co to w ogóle ma być ?
Dno, koledzy "kibice", po prostu dno... Jeśli was bawi kontuzja któregokolwiek piłkarza JUVENTUSU czy też daje ona pretekst do nazwania go paralitykiem, to ja nie mam pytań...Cabrini_idol pisze:Najlepsze (najgorsze) , że sam to sobie zrobił prochno
Szkoda chłopaka, tak po ludzku. Trzymam za niego kciuki w przeciwieństwie do niektórych...
- koki90
- Juventino
Pjaca może nie odgrywa jakiejś super znaczącej roli w naszej drużynie, ale w aktualnej taktyce jest pierwszym do wejścia. Jeśli mamy grać takie maratony co 3 dni jak teraz w kwietniu to kto nam się przyda jak nie on?
Liczycie na Keana?
Max nas uraczy Sturaro, więc jeszcze zatęsknicie za Chorwatem
Szkoda chłopa, tyle. Ktokolwiek dostanie więcej minut niech pokaże, że trzeba było już wczesniej na niego stawiać.
Liczycie na Keana?
Max nas uraczy Sturaro, więc jeszcze zatęsknicie za Chorwatem

- Robaku
- Juventino
Myślę, że Asa dostanie większy wymiar i dostanie to skrzydełko np. w meczu przeciwko Neapolwi w Coppa czy też przeciwko Chievo no i oczywiście Pescara. ALe jeśli przesuwamy tak Kwadwo to nie mamy zastępstwa dla Sandro. No zrobiło się nieciekawie.
Kean pewnie nie dostanie wiecej szans, ale zwnou końcówki w meczach Chievo, Pescara itp.
Kean pewnie nie dostanie wiecej szans, ale zwnou końcówki w meczach Chievo, Pescara itp.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- DelWójciko
- Juventino
Szkoda chłopaka. Co do składu to w razie zmiany w napadzie, Sandro zostanie przesunięty na skrzydło a w jego miejsce Asa. Na drugim skrzydle będzie podobnie, Alves za Cuadrado i Lichy w obronie. Tylko co ze zmiennikiem dla Dybali?
- Sorek21
- Juventino
Bez Pjacy też damy radę grać 4-2-3-1 i mieć różne opcje.Można dać Pjanicia wyżej a Dybala schodzi na jedno ze skrzydeł.Po prawej z powodzeniem grał już Dani Alves a po lewej można zastosować duet Alex +Asa a jakby któryś z nich miał odpocząć to na lo zagrać może Chiellini.Z ligowymi ogórkami takie kombinacje są jaj najbardziej możliwe.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Fatalna informacja i dramatyczny sezon Pjacy
Może sobie przybić ,,piątkę'' z Florenzim. Tak się śmialiśmy z tego Gabigola, a tak patrząc na spokojnie, nie wiem kto bardziej wtopił
Nie chcę być zbyt pesymistyczny, ale nie wiem czy ten uraz nie skreśla kariery Chorwata w Juventusie.

Nie chcę być zbyt pesymistyczny, ale nie wiem czy ten uraz nie skreśla kariery Chorwata w Juventusie.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
szkoda go bo lepszy niż Mandzukic
ale jeśli ktoś się boi maratonu co 3 dni... przecież i tak Maksio nie zmienia Igły i Mario, za Cuadrado może grać Dani Alves a za Dybalę Pjanic, wszystko to ogarnięcia dalej męcząc bułę 451 z Super Mario na lewej, zresztą za niego w razie co może grać Sturaro więc Allegri pewnie się nawet tą kontuzją zbytnio nie przejmie i cieszy się, że on a nie kto inny
ale jeśli ktoś się boi maratonu co 3 dni... przecież i tak Maksio nie zmienia Igły i Mario, za Cuadrado może grać Dani Alves a za Dybalę Pjanic, wszystko to ogarnięcia dalej męcząc bułę 451 z Super Mario na lewej, zresztą za niego w razie co może grać Sturaro więc Allegri pewnie się nawet tą kontuzją zbytnio nie przejmie i cieszy się, że on a nie kto inny
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie nie jest lepszy od Mandzukicia na dzień dzisiejszy. Poza techniką i dryblingiem nie prezentował w tym sezonie nic. Mandzukic jest lepszym piłkarzem od Pjacy DZISIAJ.Maly pisze:szkoda go bo lepszy niż Mandzukic
Szkoda chłopaka ale chyba jego kariera w Juve właśnie się skończyła. Tzn powiem tak, jeśli to więzadła to koniec. Będzie się leczył 4-5 miesięcy. Pewnie pójdzie na wypożyczenie po czym spróbujemy odzyskać część pieniędzy.
Niestety taki jest futbol, nie każdy transfer będzie dobry. Ważne, żeby tych błędnych transferów było jak najmniej.

- mateo369
- Juventino
Szacun, że chce Ci się w ogóle odpowiadać na takie rzeczy. Przecież wypowiedzi Malego i docenta na temat Mandzukicia są totalnie oderwane od rzeczywistości i z prawdą mają mniej wspólnego niż Antoni M. z dobrą zmianą w MON.Cabrini_idol pisze:Nie nie jest lepszy od Mandzukicia na dzień dzisiejszy. Poza techniką i dryblingiem nie prezentował w tym sezonie nic. Mandzukic jest lepszym piłkarzem od Pjacy DZISIAJ.Maly pisze:szkoda go bo lepszy niż Mandzukic
Szkoda Pjacy, na najważniejszą część sezonu zostajemy bez zmiennika

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood