Sezon 2016/2017
- Il Fenomeno
- Juventino
Nowy prezydent Palermo, 'amerykowłoch' Paul Baccaglini.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Udało się, niedługo pojawi się artykuł z tytułem ,,nadchodzą miszczowie" i zaraz po tym stracą kilka razy punkty 

- Il Fenomeno
- Juventino
Porównanie Icardiego z Belottim:

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Zgaduję, że pojawiło się nieprzypadkowo. Być może skuszę się by dziś obejrzeć pojedynek GorszejCzęściTurynu z GorsząCzęściąMediolanu 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wczoraj było rozdanie nagród dla najlepszego trenera minionego sezonu. Wygrał... Sarri (25 głosów na 61), drugi Allegri z 22 i trzeci Di Francesco -7. Rozumiecie co się dzieje, że nagrodę dostaje trener za zajęcie 2 miejsca i odpadniecie w 1/4 PW, a nie ten co zgarnął dublet po historycznym powrocie
Ital anty Juve w gazie
Z tego co też pamiętam, palacz 2 czy 3 razy lądował na trybunach za naganne zachowanie

Ital anty Juve w gazie

Z tego co też pamiętam, palacz 2 czy 3 razy lądował na trybunach za naganne zachowanie

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Normalka. Podobno nagrodzili "najpiekniej grajaca ekipe".
Sam Sarri i tak od razu zaznaczyl, ze jestesmy najlepsi w Italii, a w przyszlym sezonie moga co najwyzej liczyc na to, ze odpuscimy. :lol:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Oglądałem fragment meczu Romy i... jestem zniesmaczony. Rzymianie prowadzą, ale w 7. minucie meczu jeden z piłkarzy przyjezdnych znalazł się sam na sam z bramkarzem, wpadł w pole karne, a Szczęsny go w nim bezpardonowo obalił (ewidentny karny + kartka dla Polaka). A co robi sędzia? Odgwizduje spalonego.
Gdyby podobna sytuacja miała miejsce na korzyść Juve to każdy wie, jaką nagonką by się to skończyło.
Nie mogę się doczekać dnia, w którym analiza video zagości w ligach, przede wszystkim Serie A.

Nie mogę się doczekać dnia, w którym analiza video zagości w ligach, przede wszystkim Serie A.