Juventus nie chce Savioli,Trezeguet w Barcelonie?.
- matej
- Juventino
w całości się z toba zgadzam a zwłaszcza jeśli chodzi o Puyola bo ani Saviola ani Xavi ani Motta nie są nam potrzebni !!! Aha i jedną prośbę mam ludzie zastanówcie się z tym Ibrahimovicem trochę on jest za słąby dla Juve i nie dorasta Treze do pięt :!: :!:UlTrAs pisze:Najlepszy byłby Puyol, albo Ronaldinho

- booyak
- Juventino
Jeśli miałbym wybrać jakiegoś piłkarza Barcy który miałby przyjść do nas za Treza to wybrałbym tylko i wyłącznie Puyola :!: Saviola jakoś ostatnio nie błyszczy a Motta to raczej niezbyt dobry pomysł...
★ ★ ★
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ja sie wcale nie dziwie!!!!!!Nawet niech bnie mysla zeby sprowadzic Saviole do Juve za Trezegueta!!!!!!!! :evil:
- Jasiek-x
- Juventino
Po co Saviola jak i tak nie jest już tak dobrym graczem jak kiedyś. A czy Treze odejdzie to sprawa Moggiego. Napewno przydałyby się zmiany, więc wszystko teraz zależy od zarządu klubu i prezydenta. Zobaczymy co Moggi i spólka zrobią do następnego sezonu...
- kouba
- Qualità Juventino
Barca proponuje 27 mln. euro za Trezegueta!
Johan Laporta zaproponował Juventusowi 27 mln. euro za Davida Trezegueta, z którym Juventus do dnia dzisiejszego nie podpisał nowego kontraktu.
Pieniądze pozaskane ze sprzedaży Francuza będą przeznaczone na kupno dwóch napastników - Alberto Gilardino i Zlatan Ibrahimomovic.
Jeśli jednak piłkarz Ajaxu odmówi Juventusowi, wówczas Moggi zacznie rozmawiać z Lazio w sprawie Corradiego.
http://abc.globtel.pl/juve/news/aktualn ... newsid=479
jeśli pieniądze za Treze będą zainwestowane w dwóch dosc silnych napastników to ja bym chciał takiego czegoś. Tylko obawam sie tego, ze jak Juve sprzeda Francuza to potem może nic nie wyjsć z tymi transferami i zostaniemy na lodzie :?
Johan Laporta zaproponował Juventusowi 27 mln. euro za Davida Trezegueta, z którym Juventus do dnia dzisiejszego nie podpisał nowego kontraktu.
Pieniądze pozaskane ze sprzedaży Francuza będą przeznaczone na kupno dwóch napastników - Alberto Gilardino i Zlatan Ibrahimomovic.
Jeśli jednak piłkarz Ajaxu odmówi Juventusowi, wówczas Moggi zacznie rozmawiać z Lazio w sprawie Corradiego.
http://abc.globtel.pl/juve/news/aktualn ... newsid=479
jeśli pieniądze za Treze będą zainwestowane w dwóch dosc silnych napastników to ja bym chciał takiego czegoś. Tylko obawam sie tego, ze jak Juve sprzeda Francuza to potem może nic nie wyjsć z tymi transferami i zostaniemy na lodzie :?
- Andryk
- Juventino
dla juve jak i dla nas lepiej będzie jak zostanie treze.kouba pisze:jeśli pieniądze za Treze będą zainwestowane w dwóch dosc silnych napastników to ja bym chciał takiego czegoś. Tylko obawam sie tego, ze jak Juve sprzeda Francuza to potem może nic nie wyjsć z tymi transferami i zostaniemy na lodzie
Bo nie chce widzieć zlatana w juve bo on nie pasuję do czarno białych kolorów