LM 16/17 (1/8): JUVENTUS 1-0 Porto (3-0)
- kdzr
- Juventino
Huh, myślałem, że mój "400" post na tym forum będzie bardziej wartościowy, ale niestety muszę się ograniczyć do żebrania o link do meczu, gdyż jestem w pracy i nie mam dostępu do n+...ktoś pomoże? Chodzi stricte o stream, nie mogę instalować na tym komputerze żadnych sopcastów etc.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Gandalf8
- Juventino
Dziwi trochę po raz kolejny brak Ruganiego w pierwszym składzie. Nie wiem też czy Lichy nie byłby lepszy za Daniego Alvesa. Środek Marchisio-Khedira raczej bardziej defensywny niż gdyby za Włocha grał Pjanić.Poprostu pisze:Juventus: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Benatia, Alex Sandro; Marchisio, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain
Rugani
Ten mecz to ma być tylko formalność i mam nadzieję, że nie będzie w nim emocji, tylko zostanie "zabity" w pierwszej połowie.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- LukaszJuve
- Juventino
Koledzy, macie jakiegoś sprawnego sopcasta? albo jakiś stabilny link który nie będzie zacinać, jeżeli tak, to proszę o podanie, niestety ostatnio jakiś ruski sop przestał działać po 10 minutach i później szukanie transmisji z których większość to były klatki na klatce...
Fino alla fine.
- Vincitore
- Juventino
Porto bardzo ofensywnie ustawione - 4132, ale bez Hectora Herrery i Jesusa Corony, a to zachowując wszelkie proporcje zawodnicy o takiej wartości dla Porto jak dla nas Marchisio i Cuadrado, tyle, że ich zmiennicy nie są aż tak wartościowi jak nasi. 

- kuba2424
- Juventino
http://livesport.ws/41595-juventus-porto-live.htmlLukaszJuve pisze:Koledzy, macie jakiegoś sprawnego sopcasta? albo jakiś stabilny link który nie będzie zacinać, jeżeli tak, to proszę o podanie, niestety ostatnio jakiś ruski sop przestał działać po 10 minutach i później szukanie transmisji z których większość to były klatki na klatce...
- Andryk
- Juventino
instaluj ace stream i działa jak w tvLukaszJuve pisze:Koledzy, macie jakiegoś sprawnego sopcasta? albo jakiś stabilny link który nie będzie zacinać, jeżeli tak, to proszę o podanie, niestety ostatnio jakiś ruski sop przestał działać po 10 minutach i później szukanie transmisji z których większość to były klatki na klatce...

http://freelive365.com/live_player.php? ... ame=Nsport+
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Nie podobał mi się nasz przesadny cynicyzm na początku spotkania czyt. pozwalanie by Porto cisnęło nas prawie w 16stce. Na szczęście postraszyliśmy ich mocno i spuścili z tonu.
Do momentu rzutu karnego wszystko co najgorsze i najlepsze dla Juve zaczynało się od duetu Alves-Cuadrado. Cudowna interwencja Dybali; na 5 metrze wyręczył obrońców i Casillasa
Mandzu dobrze w defensywie 
Wcisnęliśmy. Byle bez kartek i kontuzji do końcowego gwizdka.
@panlider wspomniał o bliżej nieznanym rumuńskim arbitrze. Pokaz perfekcyjnego prowadzenia meczu.
Do momentu rzutu karnego wszystko co najgorsze i najlepsze dla Juve zaczynało się od duetu Alves-Cuadrado. Cudowna interwencja Dybali; na 5 metrze wyręczył obrońców i Casillasa

Wcisnęliśmy. Byle bez kartek i kontuzji do końcowego gwizdka.
@panlider wspomniał o bliżej nieznanym rumuńskim arbitrze. Pokaz perfekcyjnego prowadzenia meczu.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2017, 21:33 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
Chyba Porto nie wierzyło, że tutaj jeszcze są szanse na awans ? 
co do Rumuna sędziego. Perfekcyjne sędziowanie w 1 połowie. Brawo.
edit : No i te ,,THE CHAMPIONS !!! ''

co do Rumuna sędziego. Perfekcyjne sędziowanie w 1 połowie. Brawo.
edit : No i te ,,THE CHAMPIONS !!! ''
Ostatnio zmieniony 14 marca 2017, 21:35 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Robaku
- Juventino
nudki niesamowite....
Dawać Sampę.
No i kogoś w UK w ćwierćfinale
Dawać Sampę.
No i kogoś w UK w ćwierćfinale

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Wojtek
- Juventino
Wow, prowadzimy mimo, że nie musimy. Piknik większy niż z Crotone czy Palermo. Niesamowite 
Nowe przepisy mówią, że nie karze się podwójnie czyli czerwo i karny więc chyba nie powinno być czerwa, jak myślicie?
Ciekawe czy będzie im się coś chciało w II połowie?

Nowe przepisy mówią, że nie karze się podwójnie czyli czerwo i karny więc chyba nie powinno być czerwa, jak myślicie?
Ciekawe czy będzie im się coś chciało w II połowie?

Ostatnio zmieniony 14 marca 2017, 21:35 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- LukaszJuve
- Juventino
Za taką rękę jest czerwo czy żółto? Pytam poważnie.
Fino alla fine.