Mecze Juve w TV
- zbysioJuve
- Juventino
Czasem czy nie chodzi o tą stronę, z której to korzystał dawniej pumex w tematach meczowych :http://liveonsat.com/quickindex.html?zagroo pisze:Kiedyś gdzieś tu się przewijała taka strona gdzie wybierałeś mecz i pokazywała Ci wszystkie kanały w tv na którym ten mecz będzie, z całego świata. Macie może link?
- joy
- Katalończyk
Ja stąd zawsze czerpię linki jak mnie przypili. Głównie ACEstream, ale Sop chyba też jest.
http://www.livefootballol.me/
http://www.livefootballol.me/
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Eleven pokazuje jakiś program o wielkich piłkarzach. Jest Maradona, Stoiczkov, Cassilas, Rivaldo i Del Piero. Trwa tylko pół godz. więc tyłka nie urywa, nie da się w takim czasie streścić kariery Alexa. Wczoraj oglądałem, dziś o 19.30 leci po raz kolejny. Zawsze warto obejrzeć, są wypowiedzi Del Piero, Lippiego, Buffona czy Ancelottiego.

- Szwarou
- Juventino
Panowie pomocy. Kumulacja. W Windzie zepsuł się wifi, a linux zaktualizował się na nową wersję i zostałem bez arenavision i sopcast.
Wiadomo jaki dziś jest mecz. Czy ktoś poratuje jakiś pewnym dobrym linkiem. Nie wiem jeszcze czy mój flashplayer uciągnie te strony... Jednym słowem dramat. Do meczu jeszcze trochę czasu ale za wczasu chcę poszukać działającego linku
Wiadomo jaki dziś jest mecz. Czy ktoś poratuje jakiś pewnym dobrym linkiem. Nie wiem jeszcze czy mój flashplayer uciągnie te strony... Jednym słowem dramat. Do meczu jeszcze trochę czasu ale za wczasu chcę poszukać działającego linku

- Bianconeri23
- Juventino
Wykupiłem subskrypcję na player.pl, niestety to badziewie nie działa na linuxach, support mnie olał nie odpisując nawet na maile. Chętnie udostępnię więc dane do konta dla pierwszych 5 osób, które napiszą na PW(taki jest limit urządzeń na stronie) co by się subskrypcja nie marnowała 

- Dragon
- Qualità Juventino
Czytać!
No ciekawe. Mecz Borussi i Bayernu bedzie transmitowany każdy. Mocno to uszczupli nam transmisje Serie A
Wiadomo jak gra Niemiecka. My 15 oni 15.30. Mam nadzieję, że na tym bardzo nie ucierpimy.
Co do Eleven, rozmawiałem ze znajomym z cyfry. Strasznie szaleją, wszystkie stację się ich boją.

No ciekawe. Mecz Borussi i Bayernu bedzie transmitowany każdy. Mocno to uszczupli nam transmisje Serie A

Co do Eleven, rozmawiałem ze znajomym z cyfry. Strasznie szaleją, wszystkie stację się ich boją.

- Dragon
- Qualità Juventino
NC + upada w zatrwazajacym tępie. Zostanie im polska kopanka, najbardziej przereklamowana liga świata i trochę żużla. Ogromny zawód... Umowa idzie do zerwania po następnym sezonie. Ponadto polsat ma też coppa italia i spw.
Ma też najgorszych komentatorów w polskiej TV, tylko Borek się nadaje reszta to poziom dna z wesołym romkiem na czele.
Zadziwiające jest jak szybko upada nc+. :facepalm2:
Ma też najgorszych komentatorów w polskiej TV, tylko Borek się nadaje reszta to poziom dna z wesołym romkiem na czele.
Zadziwiające jest jak szybko upada nc+. :facepalm2: