Mario Mandżukić
- kdzr
- Juventino
Mandzukic wciąż może być realnym wzmocnieniem pierwszego składu 3/4 czołowych europejskich drużyn. Dlatego też wcale nie zdziwię się, jeśli odejdzie. Gość przychodząc tutaj miał obraz, jaki miał. Aktualnie wydaje mi się, nie można go nie szanować będąc kibicem Juve. Tytan pracy.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- panlider
- Juventino
Nie mniej jednak, są na tym forum użytkownicy, którzy uważają się za takowych, a cisną po Chorwacie przy każdej możliwej okazji, a często nawet bez okazjikdzr pisze:Mandzukic wciąż może być realnym wzmocnieniem pierwszego składu 3/4 czołowych europejskich drużyn. Dlatego też wcale nie zdziwię się, jeśli odejdzie. Gość przychodząc tutaj miał obraz, jaki miał. Aktualnie wydaje mi się, nie można go nie szanować będąc kibicem Juve. Tytan pracy.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
wymień te 3/4 klubów proszę...
Lewandowskiego nie posadzi
Aubameyanga nie posadzi
Suareza nie posadzi
Benzemy nie posadzi
Torresa nie posadzi (bo właśnie z nim przegrał bój o 1 skład)
Dzeko nie posadzi
Martensa/Milika nie posadzi
Cavaniego nie posadzi
Falcao nie posadzi
Zlatana nie posadzi
Costy nie posadzi
Aguero/Jesusa nie posadzi
Girouda może i by posadził na chwilę (dopóki by się nie okazało, że nie potrafi strzelać goli tak jak Francuz), może...
Kane nie posadzi
Firmino nie posadzi (nie ten typ zawodnika jaki preferuje Klopp)
o jakim realnym wzmocnieniu 3/4 czołowych drużyn mówisz? widzisz na tej liście drugiego takiego drewniaka (poza ew Giroudem)? jeśli nie to zastanów się dlaczego takiego nie widzisz zanim zaczniesz pisać, że to "hejterzy" Mario się nie znają ;]
Aubameyanga nie posadzi
Suareza nie posadzi
Benzemy nie posadzi
Dzeko nie posadzi
Cavaniego nie posadzi
Falcao nie posadzi
Zlatana nie posadzi
Costy nie posadzi
Girouda może i by posadził na chwilę (dopóki by się nie okazało, że nie potrafi strzelać goli tak jak Francuz), może...
Kane nie posadzi
o jakim realnym wzmocnieniu 3/4 czołowych drużyn mówisz? widzisz na tej liście drugiego takiego drewniaka (poza ew Giroudem)? jeśli nie to zastanów się dlaczego takiego nie widzisz zanim zaczniesz pisać, że to "hejterzy" Mario się nie znają ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Rozróżniasz pojęcia "realne wzmocnienie" od "napastnika pierwszego składu"? Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie.Maly pisze:wymień te 3/4 klubów proszę...
Aubameyanga nie posadzi
Suareza nie posadzi
Benzemy nie posadzi
Dzeko nie posadzi
Cavaniego nie posadzi
Falcao nie posadzi
Zlatana nie posadzi
Costy nie posadzi
Kane nie posadzi
Poza tym Torres nie jest obecnie pierwszym wyborem w Atletico, może być to wiedział, gdybyś się interesował czymś więcej, niż bezsensownym hejtem i wymyślaniem kosmicznych teorii, które mają uzasadniać Twoje oderwane od rzeczywistości twierdzenia.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Tyrion
- Juventino
Maly pisze:wymień te 3/4 klubów proszę...
Aubameyanga nie posadzi
Suareza nie posadzi
Benzemy nie posadzi
Dzeko nie posadzi
Cavaniego nie posadzi
Falcao nie posadzi
Zlatana nie posadzi
Costy nie posadzi
Kane nie posadzi
Ktoś ostatnio na forum często czepiał się innych użytkowników o czytanie ze zrozumieniem... Osobiście nie widziałem, żeby kolega wyżej napisał, że Mandżur z miejsca posadzi wymienionych przez Ciebie napastników na ławie. A teraz proszę popatrz jakich rezerwowych mają Ci napastnicy i pomyśl na spokojnie, czy Mandżur nie byłby wzmocnieniem dla zadnego zespołu. Wnioski możesz zachować dla siebie, bo gdy przeczytam, że Vincent Janssen dałby nam więcej to mogę się nie pozbierać
- Maly
- Juventino
otóż Mario na ławce nie byłby wzmocnieniem dla żadnego zespołu bo Mario na ławce to Mario niezadowolony, poza tym jak gra jako rezerwowy widzieliście na początku tego sezonu więc sorry ale po co komu taki rezerwowy?
jakby ktoś miał słabą pamięć jego oceny z whoscored gdy wchodził z ławki: 6.31, 6.55, 6.02, 6.08, 5.98, 6.13 (noty na poziomie Pjacy, czyli gościa co do którego chyba forum było zgodne, że jak wchodzi to gra słabo) słowem - nie dał ani jednej dobrej zmiany, nie dobił rywala ani na 4/5-0, ani na 4-1 (co zarzuca się innym napastnikom, których nazwisk nie wypada wymieniać), ani też nie odwrócił losów przegrywanych meczów, tak więc po co on komuś na ławkę?
poza tym było napisane "wzmocnieniem pierwszego składu", nie zaś pierwszej drużyny, kadry czy zespołu, więc nie wiem jakie niezrozumienie macie na myśli... pierwszy skład to pierwszy skład a wzmocnić go można grając lepiej niż inni którzy w nim są a nie siedząc na ławce
@panlider: masz rację, ale Gameiro tym bardziej by nie posadził
jakby ktoś miał słabą pamięć jego oceny z whoscored gdy wchodził z ławki: 6.31, 6.55, 6.02, 6.08, 5.98, 6.13 (noty na poziomie Pjacy, czyli gościa co do którego chyba forum było zgodne, że jak wchodzi to gra słabo) słowem - nie dał ani jednej dobrej zmiany, nie dobił rywala ani na 4/5-0, ani na 4-1 (co zarzuca się innym napastnikom, których nazwisk nie wypada wymieniać), ani też nie odwrócił losów przegrywanych meczów, tak więc po co on komuś na ławkę?
poza tym było napisane "wzmocnieniem pierwszego składu", nie zaś pierwszej drużyny, kadry czy zespołu, więc nie wiem jakie niezrozumienie macie na myśli... pierwszy skład to pierwszy skład a wzmocnić go można grając lepiej niż inni którzy w nim są a nie siedząc na ławce
@panlider: masz rację, ale Gameiro tym bardziej by nie posadził
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Makiavel
- Juventino
Pytanie: wzmocnieniem jakiej formacji
?
A tak na serio, w Bayernie go nie chcieli, w Juve gra tylko przez sympatię Maxa, w Napoli i Romie są lepsi ofensywni gracze, w Realu nie zmieściłby się na ławce, w Barcelonie pewnie też. PSG by nie wzmocnił bo ewidentnie nie stawiają tam na taki profil gracza (vide Krychowiak), Atletico się go pozbyło, ManU i ManCity też odpadają, CFC u Conte? No nie wiem...
Byłby wzmocnieniem czołowych klubów polskich, czeskich, austriackich, szkockich... to tak.

A tak na serio, w Bayernie go nie chcieli, w Juve gra tylko przez sympatię Maxa, w Napoli i Romie są lepsi ofensywni gracze, w Realu nie zmieściłby się na ławce, w Barcelonie pewnie też. PSG by nie wzmocnił bo ewidentnie nie stawiają tam na taki profil gracza (vide Krychowiak), Atletico się go pozbyło, ManU i ManCity też odpadają, CFC u Conte? No nie wiem...
Byłby wzmocnieniem czołowych klubów polskich, czeskich, austriackich, szkockich... to tak.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- pumex
- Juventino
Spotkałem się z informacją, że to nie tyle kontuzja co jakieś problemy z wirusówką, ale póki co nie mam czasu, żeby znaleźć tego potwierdzenie.Kicek7 pisze:Wiadomo coś więcej o tej kontuzji na rozgrzewce? Jakieś prognozy co do długości pauzy?

- Maly
- Juventino
a zdąży na 1/4 LM?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
podobnie jak nie chciałem rok temu, żeby zdążył na Bayern tak i teraz wolałbym go szczególnie w LM nie oglądać, w niczym nam się nie przyda
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- TheDreamer
- Juventino
Jestem okropny, ale chciałbym żeby Mario sobie trochę odpoczął od 1 składu, nie życzę mu źle, ale chce w pierwszym składzie Pjace, wczoraj pokazał się naprawdę z dobrej strony, gdyby nie ta fatalna skuteczność spokojnie powinien mieć te dwie bramki.
Jak na dłoni widać postęp w jego grze, powoli łapie o co w tym wszystkim chodzi, dochodzi do syt, sam też potrafi z łatwością coś stworzyć, tak jak mówię skuteczność do poprawy na już, ale nie ma co się dziwić, mało gra i brakuję mu tej precyzji, poprawi grę w defie i mamy skrzydłowego na lata. Mario w ostatnich meczach mnie mocno irytował i naprawdę nie trzeba być wyrocznią, żeby wiedzieć że gra tylko dlatego, że Max boi się jego fochów... dlatego tydzień odpoczynku i więcej szans dla Pjacy nikomu nie zaszkodzi.
Jak na dłoni widać postęp w jego grze, powoli łapie o co w tym wszystkim chodzi, dochodzi do syt, sam też potrafi z łatwością coś stworzyć, tak jak mówię skuteczność do poprawy na już, ale nie ma co się dziwić, mało gra i brakuję mu tej precyzji, poprawi grę w defie i mamy skrzydłowego na lata. Mario w ostatnich meczach mnie mocno irytował i naprawdę nie trzeba być wyrocznią, żeby wiedzieć że gra tylko dlatego, że Max boi się jego fochów... dlatego tydzień odpoczynku i więcej szans dla Pjacy nikomu nie zaszkodzi.
- panlider
- Juventino
O ile w rewanżu z Porto są jakieś szanse na występ Pjacy od pierwszej minuty, to w 1/4 LM mocno wątpię, że Max postawi na młodego Chorwata. Już prędzej będzie kombinował ze zmianą ustawienia albo wystawieniu tam jakiegoś środkowego pomocnika.TheDreamer pisze:Jestem okropny, ale chciałbym żeby Mario sobie trochę odpoczął od 1 składu, nie życzę mu źle, ale chce w pierwszym składzie Pjace, wczoraj pokazał się naprawdę z dobrej strony, gdyby nie ta fatalna skuteczność spokojnie powinien mieć te dwie bramki.