Liga Mistrzów 2016/17
- Poulinho
- Juventino
To jest śmieszne, Neymar i Suarez nurkują przy każdym kontakcie z piłką w polu karnym, a zostaje ukarany...sędzia. Skoro UEFA podejmuje decyzję, że faktycznie karnego nie było, a doszło do symulacji to także Suarez powinien dostać karę. Może w końcu przestalibyśmy oglądać zawody w nurkowaniu, a zaczęli piłkę nożną.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dokładnie, jednak UEFA nigdy nie karała zawodnika z zapisów video i za inne tego typu rzeczy, ciemnogród
ale nie ma się co "cieszyć", sędziego zawieszą na 2 miesiące, na półfinał wróci cały i zdrowy
@Dtmiu: 100% by było gdyby sędzia odgwizdał karnego na Pogbie a Barca mimo to wygrała by ten finał, to był decydujący moment meczu, zamiast gola na 2-2 padł na 1-3 więc jakim cudem możesz mówić o 100%? nikt wam tu nie odbiera, że ogólnie byliście lepszą drużyną ale mecz jest mecz, decydują szczegóły, forma w danym dniu etc... z takich szczegółów właśnie na waszą korzyść była ta błędna decyzja sędziego i tyle, a co do ogólnego pokrzywdzenia... przegraj tak jakiś mecz jak my z Bayernem i wtedy się możesz wypowiadać ;] zresztą jeśli chcesz dyskutować o tym czy Barcelonie pomagają sędziowie to nie musisz tego robić u takich pokrzywdzonych kibiców jak my, idź na każde inne forum poza Barceloną, powiedzą ci to samo co tu
ale nie ma się co "cieszyć", sędziego zawieszą na 2 miesiące, na półfinał wróci cały i zdrowy

@Dtmiu: 100% by było gdyby sędzia odgwizdał karnego na Pogbie a Barca mimo to wygrała by ten finał, to był decydujący moment meczu, zamiast gola na 2-2 padł na 1-3 więc jakim cudem możesz mówić o 100%? nikt wam tu nie odbiera, że ogólnie byliście lepszą drużyną ale mecz jest mecz, decydują szczegóły, forma w danym dniu etc... z takich szczegółów właśnie na waszą korzyść była ta błędna decyzja sędziego i tyle, a co do ogólnego pokrzywdzenia... przegraj tak jakiś mecz jak my z Bayernem i wtedy się możesz wypowiadać ;] zresztą jeśli chcesz dyskutować o tym czy Barcelonie pomagają sędziowie to nie musisz tego robić u takich pokrzywdzonych kibiców jak my, idź na każde inne forum poza Barceloną, powiedzą ci to samo co tu

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Będąc kibicem Barcelony naprawdę nie powinieneś się wypowiadać na takie tematyDtmiu pisze:Liga Mistrzów 2014/15 została wygrana przez Barcelonę 100% czysto. Musicie przyjąć do wiadomości, że nie jesteście wiecznie krzywdzeni i czasem przegrywacie po prostu przez bycie słabszym. Narzekacie na brak obiektywności ze strony kibiców Barcelony, a jednocześnie robicie z Juventusu męczennika, który brnie do przodu pomimo wiecznych przeciwności losu. Jak podjąć w takich okolicznościach jakąkolwiek racjonalną dyskusję? :roll:

Przecież wam sędziowie pomagają praktycznie w każdym meczu, inna sprawa, że część piłkarzy Blaugrany po zakończeniu kariery piłkarskiej śmiało będzie mogła spróbować swoich sił w Hollywood, jakiś tam warsztat już jest

Pomijam już fakt, że jak was sędzie okradł z prawidłowo strzelonej bramki w meczu ligowym (nie pamiętam z kim, Leganes albo Alaves?), to był tygodniowy lament, jaka to Barcelona jest pokrzywdzona, tymczasem jak po raz kolejny wygrywacie dzięki skandalicznej postawie swoich piłkarzy i skromnym udziale arbitra, to wszystko jest w porządku i sprawiedliwości stało się zadość

Co do zawieszenia sędziego, to też uważam, że to skandal. Karać powinno się winnych, czyli przede wszystkim Suareza i Neymara.
Jedyny plus może być taki, że może sędziowie się trochę przestraszą gwizdania pod tych symulantów. Nie do końca to sprawiedliwe, ale jak się przyzwala na takie zachowania, to trzeba ponieść konsekwencje.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Dtmiu
- Katalończyk
Tylko że według mnie karnego na Pogbie raczej być nie powinno i chyba stąd brak wzajemnego zrozumienia. Bo to zmienia całkowicie postać rzeczy. Aczkolwiek nie ukrywam, że znalazłem na youtube tylko jeden filmik z tej sytuacji i to nieco wątpliwej jakości, także jeśli ktoś ma coś lepszego to chętnie przygarnę.
Co do nieuznanej bramki, to był to Betis
Jestem świadom, że Barcelona była często przepychana przez sędziów w LM, tylko że przez to każde kolejne zdarzenie jest według mnie oceniane zbyt krytycznie. Dlatego kiedy widzę zwątpienie w uczciwość barcelońskiego zwycięstwa 2015, to jestem trochę poirytowany. Tak jakby Barcelona w uczciwy sposób w ogóle nie mogła wygrać.

Jestem świadom, że Barcelona była często przepychana przez sędziów w LM, tylko że przez to każde kolejne zdarzenie jest według mnie oceniane zbyt krytycznie. Dlatego kiedy widzę zwątpienie w uczciwość barcelońskiego zwycięstwa 2015, to jestem trochę poirytowany. Tak jakby Barcelona w uczciwy sposób w ogóle nie mogła wygrać.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a na dokładkę masz faul na 17 metrze
dlatego po prostu nie pisz o 100% bo 100% być może było ale tylko do finału
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To zdarzenie było przy wyniku 1:1.Maly pisze: @Dtmiu: 100% by było gdyby sędzia odgwizdał karnego na Pogbie a Barca mimo to wygrała by ten finał, to był decydujący moment meczu, zamiast gola na 2-2 padł na 1-3
A z tą wygraną w 2015r. to się nie zgodzę. Oddajmy co ich. Pokonali po drodze wszystkich mistrzów, po kolei: Anglii (City), Francji (PSG), Niemiec (Bayern) i nas... nie mieli w drabince jakiś pastuchów. Zagrali kapitalną edycję.

- panlider
- Juventino
Nikt nie mówi, że Barcelona nie była wtedy najlepsza na Starym Kontynencie, bo była, nie zmienia to jednak faktu, że turecki sędzia kiepsko poprowadził te zawody i w moim przekonaniu faul na Pogbie był. Z drugiej strony mógł wywalić z boiska Vidala, a tego nie zrobił, także jakoś tam szale się wyrównują.Dtmiu pisze:Tylko że według mnie karnego na Pogbie raczej być nie powinno i chyba stąd brak wzajemnego zrozumienia. Bo to zmienia całkowicie postać rzeczy. Aczkolwiek nie ukrywam, że znalazłem na youtube tylko jeden filmik z tej sytuacji i to nieco wątpliwej jakości, także jeśli ktoś ma coś lepszego to chętnie przygarnę.
Wiedziałem, że był to jakiś benaminek albo zespół, który niedawno wrócił do La Liga

Skoro może wygrywać uczciwie to czemu tego nie robi? Sorry, ale skoro Suarez odwala takie cyrki, to znaczy, że ma przyzwolenie trenera, kolegów i całego środowiska klubowego, co czyni ich takim samym oszustem jak on. Takie jest moje zdanie w tym temacie.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- juvemaroko
- Juventino
ja licze na spotkanie z Realem i przed wszystkim wolalbym uniknac Bayern i Barca fajnie gdyby na siebie trafili 

- Wojtek
- Juventino
Nie licz na to, wiadomo przecież, że Real,Barca i Bayern muszą jak co roku zameldować się w 1/2 więc oni na siebie na bank nie trafią.juvemaroko pisze:ja licze na spotkanie z Realem i przed wszystkim wolalbym uniknac Bayern i Barca fajnie gdyby na siebie trafili
- Cabrini_idol
- Juventino
Czuję wyjazd do Niemiec, tyle, że na Zagłębie Ruhry.

- Robaku
- Juventino
ja stawiam na City... zrewanżować się Pepowi, czemu nie...
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24