Liga Mistrzów 2016/17
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ale one pewnie nie są wprowadzane dlatego, by mieć kontrolę nad tą farsą. Kibice obiektywni są po tym meczu zdruzgotani, ale co zrobić. Do dziś pamiętam próbne losowania par w LM, gdy potem niczym w lotto się potwierdzały.Push3k pisze:Te powtórki muszą zostać wprowadzone.
Nie mieliście wrażenia, że PSG należał się karny po ręce Pique?
- mrozzi
- Juventino
Pytam, bo ludzie wspominają coś o ewidentnym karnym dla PSG, ale nie wiedziałem, o którą sytuację może chodzić.
Inni też wspominali o czerwie dla tego młodzieńca, ale w natłoku dziwnych decyzji poszło w niepamięć. :lol:Alex96 pisze:Warto wspomniec jak Neymar z premedytacją kopie obrońce od tylu w nogi.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2017, 23:55 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- RSelevan
- Juventino
Jeżeli weźmiemy na poprawkę jakie karne dostała Barcelona, to tak, za tą rękę powinien też być karny. Natomiast irytuje mnie najmocniej to maksymalnie chamskie zachowanie nejmara, który z frustracji najpeirw upadając chciał przewrócić przeciwnika, a potem z premedytacją kopnął go od tyłu. Jeżeli za to nie ma czerwonej, to za co jest? Jak go zastrzeli z gwintówki?CavAllano pisze:Pytam, bo ludzie wspominają coś o ewidentnym karnym dla PSG, ale nie wiedziałem, o którą sytuację może chodzić.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Czekaj, o tym piszesz?CavAllano pisze:Pytam, bo ludzie wspominają coś o ewidentnym karnym dla PSG, ale nie wiedziałem, o którą sytuację może chodzić.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mrozzi
- Juventino
Nie, tu kontrowersji nie mia. Przypominam sobie natomiast powtórkę bodaj dośrodkowania, gdy to Pique odbił piłkę ręką i nie wyglądało to na przypadek, ale widocznie się mylę.Push3k pisze:Czekaj, o tym piszesz?CavAllano pisze:Pytam, bo ludzie wspominają coś o ewidentnym karnym dla PSG, ale nie wiedziałem, o którą sytuację może chodzić.
- RSelevan
- Juventino
Czy ktoś z was ma może powtórkę jakąś, z tego kopnięcia neymara za które dostał tylko żółtko?
@up, pamiętam tamtą sytuacje, jednak tam też nie było karnego, też miał rękę przy ciele, i żadnego ruchu w momencie kiedy dostawał piłką.
@up, pamiętam tamtą sytuacje, jednak tam też nie było karnego, też miał rękę przy ciele, i żadnego ruchu w momencie kiedy dostawał piłką.
- daroo89
- Juventino
Jeśli komuś wpadnie w ręce kompilka wszystkich kontrowersyjnych sytuacji z tego meczu to bardzo proszę o podzielenie się linkiem. Po tym co widzę w skrótach naprawdę nie dowierzam... Barcwelona wincyj niż klub... :shock: :mad2: 

- Arcadio Morello
- Juventino
Więcejdaroo89 pisze:Jeśli komuś wpadnie w ręce kompilka wszystkich kontrowersyjnych sytuacji z tego meczu to bardzo proszę o podzielenie się linkiem. Po tym co widzę w skrótach naprawdę nie dowierzam... Barcwelona wincyj niż klub... :shock: :mad2:

Jak było z Nami w finale jak graliśmy z Barceloną?
Piłkarze Barcelony kopali naszych zawodników jak chcieli, a przy dotknięciu przez piłkarzy Juve, piłkarze Farcelony padali na murawę jak porażeni.
Brak słów...

Ostatnio zmieniony 09 marca 2017, 01:12 przez Arcadio Morello, łącznie zmieniany 1 raz.

- wagner
- Juventino
Czerwona dla Neymara i brak karnego na Suarezie ewidentne. Smutne jest to, że po raz tysięczny Barcelona, Bayern i Real dziwnym trafem na siebie nie wpadną na tym etapie.
Nie chodzi czasami o sytuacje 2 v 2 z sytuacją Di Marii? Nie było powtórek video podczas transmisji.CavAllano pisze:Pytam, bo ludzie wspominają coś o ewidentnym karnym dla PSG, ale nie wiedziałem, o którą sytuację może chodzić.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ktoś tam pisał, że chciałby trafić na Barcelonę. A ja dla odmiany nie chciałbym. Nie boje się ich gry, ich stylu i siły, bo z tym byśmy sobie poradzili. Mając jednak w pamięci kontrowersje w dwumeczu z Bayernem z ubiegłego sezonu i biorąc pod uwagę to co się stało wczoraj to obawiam się, że nas też by przekręcono.
Odnośnie PSG - frajerzy roku. Mieć 2 nawet nie stu, a dwustu procentowe sytuacje i nie wykorzystać żadnej w takich okolicznościach to wstyd.
Odnośnie PSG - frajerzy roku. Mieć 2 nawet nie stu, a dwustu procentowe sytuacje i nie wykorzystać żadnej w takich okolicznościach to wstyd.