Liga Mistrzów 2016/17
- pan Zambrotta
- Juventino
- Cabrini_idol
- Juventino
VERRATTI BLIŻEJ JUVE. Taki plus 

- juvemaroko
- Juventino
Z takim skladem, determinacja, fuks I pomoc sedziego to nie ma innej opcji!Dydux666 pisze:Proszę Cię, powiedz mi że to jest ironia...juvemaroko pisze:No I stalo sie
Brawo za walka I determinacja I juz wiadomo kto wygra LM w 2017 roku!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Owszem zła taktyka, PSG dało dupy, ale te 2 karne to wstyd dla tego sportu.pablo1503 pisze:Ciśnie mi się na usta najpopularniejsze polskie słowo.
Ależ mam ból dupy.
Emery powinien wylecieć na zbity ryj po tym meczu.

- jarmel
- Redaktor
PSG faworyt do końcowego tryumfu xD
Fakt sędziowie się nie popisali, ale Barcelona strzeliła PSG 6 (!) goli. Trzeba docenić te zaangażowanie, popatrzcie jak np zachowywała się Benfica przy 3-0, kompletnie oddali już mecz a tutaj wiara do samego końca.
Fakt sędziowie się nie popisali, ale Barcelona strzeliła PSG 6 (!) goli. Trzeba docenić te zaangażowanie, popatrzcie jak np zachowywała się Benfica przy 3-0, kompletnie oddali już mecz a tutaj wiara do samego końca.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2017, 22:52 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- juvemaroko
- Juventino
Ja bym wolal ich uniknac bo to by oznaczalo ze za kilka tygodnie pozegnamy sie s rozgrywkach!Hed pisze:PSG wyzolone bez wazeliny, fakt że zagrali dzisiaj słabo i zasrani. Chciałbym żebyśmy zagrali z Barcą w następnej rundzie.
Osobiscie wierzylem ze Barca moze to odrobic jesli PSG zagra z pelnymi majtasy I tak sie stalo.
- notquitemytempo
- Juventino
mzm pisze:
Strasznie bawi to robienie z PSG ogórków. Na mój gust to mają spore szanse łupnąć Katalończyków po raz kolejny, a niektórzy tu marzą o odrabianiu czterobramkowej straty. :lol: Nie ma szans, Paryżanie są za mocni w ofensywie. Mogą stracić i to nawet dużo bramek, ale przy tym i Barcelona będzie musiała się otworzyć i zostanie wypunktowana.
- pablo1503
- Juventino
100% zgody, ale PSG nie ma prawa szukać jakiejkolwiek wymówki. Po prostu nie można stracić takiej zaliczki. Wstyd i jeszcze raz wstyd.Sila Spokoju pisze:Owszem zła taktyka, PSG dało dupy, ale te 2 karne to wstyd dla tego sportu.pablo1503 pisze:Ciśnie mi się na usta najpopularniejsze polskie słowo.
Ależ mam ból dupy.
Emery powinien wylecieć na zbity ryj po tym meczu.
Alessandro, dalej uważasz, że PSG to nie ogór, któremu nie da się wpić 6 bramek? Jedynie zabrakło czerownej kartki, a moja przepowiednia spełniłaby się w 100%.