Serie A 16/17 (27): Udinese 1-1 JUVENTUS
- gregor_g4
- Juventino
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Karny nas nie tłumaczy, ale był ewidentny. Zabramkowy bez reakcji, główny bez reakcji, a gra w koszykówkę widoczna na pierwszy rzut oka.
Żeby było jasne. Gdybyśmy grali swoje, nic by nas to nie interesowało. A gramy kakę. 0 pomysłów, zaangażowania, bramka na konto Bonucciego do spółki z Buffonem, który puścił szmatę między nogami.
Mam nadzieję, że w drugiej połowie zmienimy oblicze jak z Napoli, bo w przeciwnym razie będzie buba. Nic nam póki co nie wychodzi.
Żeby było jasne. Gdybyśmy grali swoje, nic by nas to nie interesowało. A gramy kakę. 0 pomysłów, zaangażowania, bramka na konto Bonucciego do spółki z Buffonem, który puścił szmatę między nogami.
Mam nadzieję, że w drugiej połowie zmienimy oblicze jak z Napoli, bo w przeciwnym razie będzie buba. Nic nam póki co nie wychodzi.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Brak jakiegokolwiek strzału w światło bramki z akcji, mówi w zasadzie wszystko.
Skoro i tak nikomu się nie chciało, to Allegri mógł od początku wystawić głębokie rezerwy.
Pjaca z kolejną Złotą Piłką za dzisiejszy występ
Skoro i tak nikomu się nie chciało, to Allegri mógł od początku wystawić głębokie rezerwy.
Pjaca z kolejną Złotą Piłką za dzisiejszy występ

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pablo1503
- Juventino
Ciąć się z powodu utraty punktów nie mam zamiarów. Zwłaszcza, że za tydzień czeka nas prestiżowy mecz z Milanem, a raptem kilka dni później bardzo ważny mecz w LM. Dochodzi do tego jeszcze duża przewaga w lidze. Postawa natomiast była haniebna. Końcówka to żart. Niesamowita ilość niedokładnych podań i odbiorów przez piłkarzy Udinese.
Z gry nie nie mięliśmy ani jednej okazji do zdobycia bramki. Swoją drogą ciężko o to skoro grali tak wolno. Sorry, ale gospodarze nie zostawią autostrady do bramki tylko dlatego, że przyjechało wielkie Juve.
Z gry nie nie mięliśmy ani jednej okazji do zdobycia bramki. Swoją drogą ciężko o to skoro grali tak wolno. Sorry, ale gospodarze nie zostawią autostrady do bramki tylko dlatego, że przyjechało wielkie Juve.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No nic, i takie mecze czasami się zdarzają. Zbyt dużo ostatnio spotkań, w krótkim czasie, więc 1 strata punktów jest do przyjęcia.
Słaby mecz, do zapomnienia. Odskoczyliśmy o kolejny 1 punkt Romie, więc tragedii nie ma.
Słaby mecz, do zapomnienia. Odskoczyliśmy o kolejny 1 punkt Romie, więc tragedii nie ma.

- Kamil_on
- Juventino
Jeżeli przez 90 minut ma się problemy z podaniem piłki po ziemi do najbliższego partnera z zespołu, to 1 punkt w tym meczu jest bardzo dużym sukcesem :hellyes:
Dawno nie widziałem takiego Juventusu (w sumie, to nie widziałem dawno takiego meczu piłki nożnej (?), a oglądam sporo)
Dawno nie widziałem takiego Juventusu (w sumie, to nie widziałem dawno takiego meczu piłki nożnej (?), a oglądam sporo)

Ostatnio zmieniony 05 marca 2017, 16:57 przez Kamil_on, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Zdejmując Cuadrado pozbawiliśmy się szans na trzy punkty, Pjaca zawiódł na całej linii. Zreszta jak cały zespół, od Buffona po Higuaina. Nie da się wygrywac wszystkich meczów z palcem w tyłku. Kompletnie nie przekonuje mnie środek Pjanić - Khedira. Takie dwie miękkie fajki, autorzy wielkiej dziury między linią obrony i pomocy.
PS Marchisio? :co?:
PPS Dybala :facepalm2: Perez, ratuj.
PS Marchisio? :co?:
Ostatnio zmieniony 05 marca 2017, 17:02 przez Pluto, łącznie zmieniany 2 razy.
calma calma
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Tragedia, Udinese zdecydowanie lepsze, od dłuższego czasu takie męczenie buły częściej to wystarczy bo większość rywali pęka już przed meczem, Udinese dzisiaj chciało grać w piłkę i gdyby mieli trochę szczęścia i nieco lepszych atakujących to by to wygrali.
- juvemaroko
- Juventino
Dobrze ze udalo sie uniknac kolejna porazka. Pierwsze podzial punktow w tym sezonie bo zawsze musi byc ten perwsze raz.
Co mnie martwi to ze pilkarze Udinese z latwoscia wprowadzali niebezpieczne kontry i gdyby nie szczescia, dobrych ostatniech interwencje oraz slaba gra napastnikow rywale to moglo sie skonczyc jak z Geneo
Co mnie martwi to ze pilkarze Udinese z latwoscia wprowadzali niebezpieczne kontry i gdyby nie szczescia, dobrych ostatniech interwencje oraz slaba gra napastnikow rywale to moglo sie skonczyc jak z Geneo
Brak świeżości, zmęczenie i strata punktów przez Romę sprawiła (rozprężenie mentalne), że zagraliśmy jak zagraliśmy.
Jak dla mnie Higuain jest od kilku meczów bez sił. Tydzień na regenerację i jedziemy z koksem :hellyes:
Jak dla mnie Higuain jest od kilku meczów bez sił. Tydzień na regenerację i jedziemy z koksem :hellyes:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- deszczowy
- Juventino
Ten mecz wyglądał, jakby Delneri pomylił ławki.
ŻE-NA-DA!
ŻE-NA-DA!
- PlanetJuve
- Juventino
Ale bym ich tyrał po tym spotkaniu!!! :mad2: Każdego z osobna!
Dybali tylko kasa w głowie, a niech sobie obejrzy wczorajszy mecz Messiego. On mu może buty wiazać co najwyżej. Czułem to, chodziłem, nie spałem no ale kurde ich jest 11 i zeby żaden nie zaskoczyl???????
Kolejna zenada na wyjezdzie. Pjanic plaskacz w twarz za te wypowiedzi a postawe na boisku. WSTYD!
Dybali tylko kasa w głowie, a niech sobie obejrzy wczorajszy mecz Messiego. On mu może buty wiazać co najwyżej. Czułem to, chodziłem, nie spałem no ale kurde ich jest 11 i zeby żaden nie zaskoczyl???????
Kolejna zenada na wyjezdzie. Pjanic plaskacz w twarz za te wypowiedzi a postawe na boisku. WSTYD!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Dybala w tym sezonie to w ogóle cień piłkarza z ubiegłego sezonu. Jak tak dalej pójdzie to Argentyńczyk może uzbiera z 5 spotkań na w miarę dobrym poziomie w tych rozgrywkach.Pluto pisze:Zdejmując Cuadrado pozbawiliśmy się szans na trzy punkty, Pjaca zawiódł na całej linii. Zreszta jak cały zespół, od Buffona po Higuaina. Nie da się wygrywac wszystkich meczów z palcem w tyłku.
PS Marhisio? :co?: