Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 15:01

booyak pisze:Jak widać mamy młodych zdolnych zawodników .
No jak narazie mamy tylko jednego zdolnego piłkarza :wink: , bo tylko jemu dał ktoś szanse.Reszta sie marnuje w jakiś cieńkich klubach 3, 4 ligi.

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 15:11

:shock: :shock: :shock: PO PROSTU SZOK! młody, nieznany szerzej piłkarz polski w Chelsea! Wow, swietnie myslalem ze gwiazdy rodzą sie tylko we Włoszech, Hiszpani, Czechach, Niemczech, Brazyli i Argentynie, ew. w Anglii ;)

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 15:36

:shock: jestem zaskoczony bardzo. Nie sadziłem, ze tego ruska stać na taki trensfer. Pewnie dla niego to był rzaden wydatek, ale jednak pomyślał. Juz wcześniej sie mówiło o tym młodym chłopcu, ale ja sam nie sadziłem, ze wyjedzie gdzie poza granice w tym wieku. Polskie kluby są slepe na takich zawodników. Boją sie kupować w ciemno (bo chyba ten transfer taki jest :wink: ) Nikt nie wie jak potoczą sie losy maćka. Ja Mu życze jak najlepiej.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 15:39

bardzo mnie zaskoczyła ta wiadomość ..... myslałem ze Abramowicz szuka tylko znanych piłkarzy , a tu taki zakup nieznany piłkarz i to z Polski !! nieźle .... jesli naprawde jest dobry to jest przed nim wielka kariera zwłaszcza ze juz teraz zainteresowało się nim Chelsea !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 16:19

Muszę przyznać, że chłopak prócz niewątpliwego talentu, ma też bardzo duże szczęście. W takim wieku wybić się aż tak wysoko to prawdziwe szczęscie jakie może spotkać młodego chłopaka, grającego w piłkę nożną. Jestem pewien, że w Polsce jest jeszcze wielu tak utalentowanych chłopców tyle, że jak wspomniał Wicior, marnują sie po niskich ligach :?
Życzę chłopakowi jak najlepiej, i oby m uta sława naprawdę nie strzeliła do głowy. A z wypowiedzi młodego piłkarza widać, że niepotrafi jeszcze zabardzo rozmawiać z dziennikarzami 8) :wink: Lecz jeszcze bedzie miał okazję się nauczyć :wink:

Obrazek
Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 16:27

heheh :D ale fajnie :D POlak w Chelsea :D chociaż ktos docenił naszych :D jak ja sięcieszę :D to bardzo młody zawodnik...w moim wieku ;) życzę mu szczęścia i żeby grał w podstawowym składzie :D pokażmy światu co to Polska :P

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 16:33

Kurde no tyle sie slyszy o młodycvh polakch ktorych do siebie biora wielkie kluby! tylko ciekawe gdzie PZPN ma oczy ze ich nie widza! mam nadzieje ze Korzym zrobi wielka kariere w Chelsea i zostanie tam do konca! przydalby sie jakis Polak w Juventusie....

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Nedved_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 16:41

Ja nie mam nic przeciwko. jeśli to prawda, to całkiem fajnie. Oby wyrósł z niego jak najlepszy piłkarz!!

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 18:30

Szczerze do byłem szczęśliwszy jak pisali o nim że podpisał już kontrakt z kimś z Francji (chyba Monako). Życzę mu jak najlepiej ale Abramowicz zapewne próbuje skupić wszystkich najlepszych młodzików (przykład &#8211; Freddy Adu). Wybierając Chelsea podejmuje on większe ryzyko, ale i więcej może zyskać. Oby mu się powiodło...

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 18:30

To bardzo dobrze, że on w tak młodym wieku przeszedł do Chelsea bo jest nadzieja, że sięnie zmarnuje, gdyż na pewno w Londynie mają dużo lepszą szkółkę dla młodzieży niż w jakimkolwiek Polskim klubie. Jestem bardzo ciekaw jak potoczy się jego dalsza kariera, bo żadko się zdarza, żeby jakiświelki klub sięgał po Polskiego piłkarza. Tymbardziej w tym wieku... Trzymam kciuki i mam nadzieje, że wybije sięw Chelsea na prawdziwą gwiazdę :D

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 23:08

No no Polak w Cheslea to brzy przynajmniej dziwnie, ale jekby nie patrzć to dobrz że polscy piłkarze stają sie wartością dla tak wielkich klubów w tak młodym wieku. Miejmy nadzieję że coś z tego młodego gracza wyrosnie a nie tylko wspomnienie i zmarnowane nadzieje

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2004, 23:44

Wszystkich zdolnych wyemigrowac :wink: bo jak Oni zaczynaja grac w naszej lidze to sie marnuja i nic z tego nie ma :evil: :!:

we believe.
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 07:31

mnie tylko ciekawi czy zostanie umieszczony kiedyś w pierwszej jedynastce bo w takie transfery to ja przygladam sie z przymróżeniem oka i straceniem przez zawodnika formy i talentu. Nie jeden polski piłkarz sie o tym przekonał

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 14:41

No to zaczyna robić się ciekawie... tylko żeby młody nie wyszedł tak jak Olszar, który przeszedł do portsmouth i tak zagarł tylko raz z liverpoolem w pucharze Anglii. Poczekamy zobaczymy...

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 16:38

Gigantyczna inwestycja Abramowicza

Od czerwca 2003 roku, czyli od momentu przejęcia Chelsea, Roman Abramowicz wydał na zakup piłkarzy 250 mln funtów (451,3 mln dolarów) &#8211; czytamy w &#8222;SuperExpressie&#8221;.

Rzecznik klubu ogłosił, że Chelsea wykupiła tereny w Cobham, niedaleko lotniska Heathrow. Powstanie tam najnowocześniejszy ośrodek futbolowy na Wyspach. Z gigantycznym budynkiem, który będzie zawierał w sobie boisko, a drugie będzie miał na dachu.

Oprócz tych dwóch, w centrum będzie jeszcze 15 boisk treningowych, w tym trzy z podgrzewanymi płytami.

źródlo: http://sport.onet.pl/1020297,246,220869 ... plina.html
znalazłem jeszce projekty tej inwestycji
o to one...

http://www.chelseafc.com/images/-NEWS/news_cobham1.jpg
http://www.chelseafc.com/images/-NEWS/news_cobham2.jpg
http://www.chelseafc.com/images/-NEWS/news_cobham3.jpg

mnie ta inwestycja bardzo cieszy, ponieważ tego jeszcze na świecie nie było (przynajmniej mi tak sie zdaje). MI projekty tej inwestycji sie bardzo podobają i myśle, że bedzie to krok do przodu. Mam nadzieje, że Roman Abramowicz nie skonczy na tym swoich inwestycji zwaiznych z futbolem.

ODPOWIEDZ