LM 16/17 (1/8): Porto 0-2 JUVENTUS
- daroo89
- Juventino
Zagrajmy konsekwentnie i to się opłaci, w końcu coś wpadnie. Ważne, żeby nie dać się sprowokować. Dybala troszkę się obudził, Mandzukic niewidoczny. Musimy wykorzystać idiotyczne zachowanie Tellesa, będzie 1-0! Dybala ukłuje.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Alves to chyba nawet nie zdążył dobiec na swoją docelową pozycje po wejściu, a już strzelił gola.
Allegri udowonil że ma nosa. Zespół pokazał, że to słynne, mityczne, przyspieszanie tempa na 10-15 minut jednak istnieje i ma sie całkiem dobrze. Mamy teraz komfort, o mecz u siebie jestem spokojny, bo na swoim stadionie jesteśmy w stanie rozklepać każdego.
Zauważyliście że Mandzukic przez ostatnie kilkanaście minut grał na lewej obronie, zaś Sandro na lewym skrzydle?

Allegri udowonil że ma nosa. Zespół pokazał, że to słynne, mityczne, przyspieszanie tempa na 10-15 minut jednak istnieje i ma sie całkiem dobrze. Mamy teraz komfort, o mecz u siebie jestem spokojny, bo na swoim stadionie jesteśmy w stanie rozklepać każdego.
Zauważyliście że Mandzukic przez ostatnie kilkanaście minut grał na lewej obronie, zaś Sandro na lewym skrzydle?

Ostatnio zmieniony 22 lutego 2017, 22:36 przez Baczu, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Czo ten Allegri popisał się dzisiaj zmianami ? :o
Pjaca strzela gola po 5 minutach od wejścia, Dani Alves po minucie. Brawo Massimiliano!
Pjaca strzela gola po 5 minutach od wejścia, Dani Alves po minucie. Brawo Massimiliano!

- Hypeman
- Juventino
Komentatorzy na Canal+ zachwalali to jak szeroką kadrę ma Juventus zaraz po drugiej bramce, mimo że wcześniej mówili o tylko dwóch opcjach ofensywnych jakie Max może wprowadzić z ławki.
Pjaca tak pół na pół, facet poprawił swoją grę ale nadal po dobrym rajdzie potrafi się wyłączyć i kompletnie sfrajerzyć akcję. Żal tego wślizgu Khediry, trójka załatwiałaby sprawę na amen.
Pjaca tak pół na pół, facet poprawił swoją grę ale nadal po dobrym rajdzie potrafi się wyłączyć i kompletnie sfrajerzyć akcję. Żal tego wślizgu Khediry, trójka załatwiałaby sprawę na amen.
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Forzacośtam przyjacielu, Twój fap tajm - Pjaca bramkę strzelił 
Ogólnie fajną zmianę dał W KOŃCU.
Za co ja kocham tę drużynę, nie mam pojęcia. Za to chyba, że można grać taki antyfutbol, schematyczny, przewidywalny i chamsko wygrać 2:0 i być niemal pewnym awansu.

Ogólnie fajną zmianę dał W KOŃCU.
Za co ja kocham tę drużynę, nie mam pojęcia. Za to chyba, że można grać taki antyfutbol, schematyczny, przewidywalny i chamsko wygrać 2:0 i być niemal pewnym awansu.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2017, 22:40 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Nie mówcie Makiavelowi, że Pjaca strzelił, bo ze smutku chłop otworzy drugi przewód doktorski 
- Makiavel
- Juventino
Ciekawe czy jest ktoś, komu po czerwonej nie przyszło do głowy "No to w najgorszym wypadku wmęczymy im ze dwie w ostatni kwadrans" ;-) Oprócz pumexa oczywiście, bo to malkontent ;-)
Pierwszy dobry występ Pjacy w Juve. Kolejny beznadziejny jego rodaka. Cuadrado jedyne co zrobił to wyautował rywala (myślę, że sędzia dostał cynk, że powinien od razu dać czerwoną i to nadrobił przy pierwszej okazji). Alves dobra zmiana. Słabo dzisiaj Igła, Dybala nieźle, ale zabrakło mu szczęścia.
Pierwszy dobry występ Pjacy w Juve. Kolejny beznadziejny jego rodaka. Cuadrado jedyne co zrobił to wyautował rywala (myślę, że sędzia dostał cynk, że powinien od razu dać czerwoną i to nadrobił przy pierwszej okazji). Alves dobra zmiana. Słabo dzisiaj Igła, Dybala nieźle, ale zabrakło mu szczęścia.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem