Leonardo Bonucci
- Cabrini_idol
- Juventino
Ja bym brał poprawkę, na te rankingi , bo one nie uwzględniają zadłużenia klubów i innych rzeczy, które mogą dopiero uderzyć w kluby za kilka lat. My widać to prowadzimy rozsądną politykę finansową. Mała łyżeczką staramy się budować stalowe nogi, na których będziemy stać w kolejnych latach mocno.
Wszystko pokaże czas. A odnośnie kary dla Bonuca ... coś jednak jest na rzeczy. Oczywiście klub chciał prostym przekazem zamknąć temat nakładając karę na Bonusa i oficjalnie to ogłaszając. Tak czy siak, coś jest nie tak na lini Bonucci-Allegri/ zarząd ?
Wszystko pokaże czas. A odnośnie kary dla Bonuca ... coś jednak jest na rzeczy. Oczywiście klub chciał prostym przekazem zamknąć temat nakładając karę na Bonusa i oficjalnie to ogłaszając. Tak czy siak, coś jest nie tak na lini Bonucci-Allegri/ zarząd ?

- marcin_juventino87
- Juventino
A po czym stwierdzasz ze cos mialoby byc nie tak w relacjach zarzadu z trenerem czy pilkarzem?Cabrini_idol pisze: A odnośnie kary dla Bonuca ... coś jednak jest na rzeczy. Oczywiście klub chciał prostym przekazem zamknąć temat nakładając karę na Bonusa i oficjalnie to ogłaszając. Tak czy siak, coś jest nie tak na lini Bonucci-Allegri/ zarząd ?
Zarzad w tej sytuacji podjal decyzje o karze na Leo poniewaz zlamal regulamin wewnetrzny klubu i o ile w stosunku do Dybali i Stefana rozeszlo sie to po kosciach tak w tym przypadku Bonucci niestety troszke przesadzil bo nie dosc ze krytykowal trenera podczas meczu to jeszcze olał kibicow na koniec meczu

Wszystko zostalo wyjasnione miedzy trenerem, zawodnikiem i zarzadem i historie mozna uznac za zamknieta

Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
- Cabrini_idol
- Juventino
Dlaczego Bonucci krytykuje trenera i olewa kibiców ? Ma okres czy co ? Wg mnie po prostu coś jest nie tak. Od tak sobie, bez przyczyny nie dzieją się takie rzeczy. Proste. Nie jest babą, co bez przyczyny dostaje chimerów.

- marcin_juventino87
- Juventino
Nie dowiemy sie o co dokladnie chodzilo Leo i co tam krzyczal do Maxa podczas meczu ale mysle ze stracona bramka podzialala na Niego mega drazniaco co bylo widac po jego reakcji i chlop nie wytrzymal cisnienia i pobiegl do szatni wyjasnic sobie z Allegrim problem
nie trzeba byc kobieta zeby sie o cos mega wkur***
takie sytuacje sie zdarzaja i nawet Marcello Lippi w dzisiejszym wywiadzie dla La Gazzetta nie widzi w tym zadnego problemu i sam twierdzi ze prowadzac Juve mial podobne przypadki z zawodnikami
wiec wydaje mi sie ze nie ma co szukac zadnych teorii spiskowych odnosnie Bonucciego i jego potencjalnego transferu.
Popelnil blad wiec zaplaci kare i to bd nauczka dla Niego i dla kolejnych zawodnikow Juve, ktorzy chcieli by w przyszlosci odwalac podobne scenki ale prawda jest taka ze ta sprawa jest juz zakonczona
Wedlug "Sky Sports" w jutrzejszym meczu Bonuuci usiadzie na trybunach co ma byc dodatkowa kara dyscyplinarna za piatkowe zachowanie :o
Poczekajmy na konferencje Allegriego i zobaczymy czy potwierdzi te rewelacje

Popelnil blad wiec zaplaci kare i to bd nauczka dla Niego i dla kolejnych zawodnikow Juve, ktorzy chcieli by w przyszlosci odwalac podobne scenki ale prawda jest taka ze ta sprawa jest juz zakonczona
Wedlug "Sky Sports" w jutrzejszym meczu Bonuuci usiadzie na trybunach co ma byc dodatkowa kara dyscyplinarna za piatkowe zachowanie :o
Poczekajmy na konferencje Allegriego i zobaczymy czy potwierdzi te rewelacje
Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Bonucci chciał śrubować mecze bez starty gola, nie wyszło i wybuchł, że Allegri taką ofensywną taktykę stosuje i to przez to.
Jego dziecko dodatkowo ma problemy zdrowotne więc w głowie takiego ojca różne rzeczy się dzieją, wahania nastrojów, złość, załamanie itd.
Chyba tylko wygranie LM może uratować stanowisko Allegriemu.
Jego dziecko dodatkowo ma problemy zdrowotne więc w głowie takiego ojca różne rzeczy się dzieją, wahania nastrojów, złość, załamanie itd.
Chyba tylko wygranie LM może uratować stanowisko Allegriemu.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Nie może być tak, że zawodnicy pokazują swoją złość na trenera podczas meczu, powinni po meczu z nim po męsku porozmawiać. Bonucci otrzymał kare bardzo surową, ale podejrzewam że przyjął ją godnie i od następnego meczu będzie bardzo ważną postacią.
- CzeczenCZN
- Juventino
Ludzie, Bonucci nigdy stad nie odejdzie, a po zakończeniu kariery dostanie posade w klubie. Leo to mentalnie nasz wychowanek. Pod tym względem podobny jest do Del Piero, niby wychowanek innego klubu, ale serce ma od zawsze biało-czarne. On sie wiele razy wypowiadał ze nigdzie nie zamierza stad odchodzić. Ze osiągnął w piłce nożnej juz wszystko bo gra w Juventusie, teraz tylko chce zwyciężać ze swym klubem. To przykład pilkarza ktory nie leci na hajs. O Bonnucciego jak o Marchisio, badzmy spokojni.
Co nie zmienia faktu, że Leoś odwaliłeś i takie rzeczy nie maja prawa sie powtarzać. Zeby mi to bylo ostatni raz.
Co nie zmienia faktu, że Leoś odwaliłeś i takie rzeczy nie maja prawa sie powtarzać. Zeby mi to bylo ostatni raz.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Źle się dzieje, że takie sytuacje się u nas ostatnio powtarzają. Bardzo źle, że ma to miejsce przed meczem w LM i że to tak ważny piłkarz jak Bonucci zachowuje się w ten sposób. Kara jest surowa, ale adekwatna. Podoba mi się postawa Maxa w całej tej historii, bo nie ciągnie tematu dłużej. Zakładam też, że na tym jednym meczu zakończy się "niełaska" Bonucciego.
Jest natomiast martwiące, że ostatnio piłkarze jeden po drugim okazują trenerowi brak szacunku. Coś takiego nie powinno mieć miejsca, a jeśli coś się nie podoba, dyskutować o tym należy w szatni. Atmosfera w drużynie powinna być dobra, wyniki mamy, a mimo to co chwila ktoś odstawia takie numery. Przewracałem oczami na szeroko zakrojoną dyskusję o niepodaniu ręki przez Dybalę, Lichy niby zawsze był krewki, ale ostatnio jest tego łącznie po prostu za dużo.
Jest natomiast martwiące, że ostatnio piłkarze jeden po drugim okazują trenerowi brak szacunku. Coś takiego nie powinno mieć miejsca, a jeśli coś się nie podoba, dyskutować o tym należy w szatni. Atmosfera w drużynie powinna być dobra, wyniki mamy, a mimo to co chwila ktoś odstawia takie numery. Przewracałem oczami na szeroko zakrojoną dyskusję o niepodaniu ręki przez Dybalę, Lichy niby zawsze był krewki, ale ostatnio jest tego łącznie po prostu za dużo.
- Arbuzini
- Juventino
Może w szatni brakuje kogoś w stylu Pepe albo Storariego? Gościa, którego wszyscy lubią, jest duszą towarzystwa i genialnie potrafi rozładowywać atmosferę?B@rt pisze:Przewracałem oczami na szeroko zakrojoną dyskusję o niepodaniu ręki przez Dybalę, Lichy niby zawsze był krewki, ale ostatnio jest tego łącznie po prostu za dużo.
- szymken
- Juventino
Albo Evry...Arbuzini pisze:Może w szatni brakuje kogoś w stylu Pepe albo Storariego? Gościa, którego wszyscy lubią, jest duszą towarzystwa i genialnie potrafi rozładowywać atmosferę?B@rt pisze:Przewracałem oczami na szeroko zakrojoną dyskusję o niepodaniu ręki przez Dybalę, Lichy niby zawsze był krewki, ale ostatnio jest tego łącznie po prostu za dużo.
Ciekawe, że po jego odejściu się zaczynają takie akcje. Kara jest pokłosiem wszystkich odpałów naszych graczy. Góra IMO tu miała dużo do powiedzenia, któraś taka akcja braku szacunku do trenera i nie wytrzymali. IMO za dużo tego się podziało, żeby jakieś ruchy się w lecie nie stały na posadzie trenera.
- gregor_g4
- Juventino
Leo młodszy już nie będzie, w tym sezonie mało gra, a jak gra to też bez szału. Nadchodzące mercato to ostatni dzwonek by sprzedać go za grube hajsy. Jeśli znalazłby się chętny dać 50mln ojro lub więcej, nie zastanawiałbym się ani chwili.
- gregor_g4
- Juventino
Jest Rugani i w perspektywie Caldara, do tego Benatia, Giorgio i Barza.
5 graczy na 2 pozycje.
5 graczy na 2 pozycje.