Liga Mistrzów 2016/17
- Milano1910
- Milanista
No niestety. To jest plaga naszych czasów. Mimo wszystko życzę powodzenia w starciach z Porto.CavAllano pisze:Nas zabolało w zeszłym sezonie w Monachium.Milano1910 pisze:Od 5 lat każdy kto gra przeciwko Realowi/Barcy/Bayernowi ma od początku w plecy ze względu na fatalne sędziowanie. :mad2:
Widzew RTS & AC Milan - Wierny zawsze. W dobrych i złych chwilach.
- Milano1910
- Milanista
PSG pokazało dzisiaj jak należy po prostu wygrywać LM (nie twierdzę, że ją wygrają). Nie ma żadnego cofania. Żadnych autobusów. Na CN też pewnie nie postawią murarki.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zmieniło się coś w ich mentalności, bo w poprzednich pojedynkach z Barcą grali z kupą w gaciach. Zobaczyli, że nie taki diabeł straszny i mając pewnie w głowach rewanż na CN chcieli wycisnąć z tego meczu 200%. Wielkie brawa.
Mamy oczywiście do przejścia Porto, swoje grać trzeba, ale mimo wszystko przyjemniej się spotkać w dwumeczu z PSG niż Barceloną.

- jarmel
- Redaktor
Oj przydałby się ten Rabiot teraz :confused2:
Dokładnie, tam prawie każde podanie szło do przodu nawet przy 4:0... a już widzę jakby grało Juve gdybyśmy wygrywali np 2:0 z Barcą u siebie
Milano1910 pisze:PSG pokazało dzisiaj jak należy po prostu wygrywać LM (nie twierdzę, że ją wygrają). Nie ma żadnego cofania. Żadnych autobusów. Na CN też pewnie nie postawią murarki.
Dokładnie, tam prawie każde podanie szło do przodu nawet przy 4:0... a już widzę jakby grało Juve gdybyśmy wygrywali np 2:0 z Barcą u siebie
#AllegriOut
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ależ fatalny występ Gomesa, i w ofensywie i w defensywie, zero.
Z drugiej strony świetne zawody Draxlera, Di Maria tradycyjnie w klucozych momentach wskakuje na najwyższy poziom.
Zresztą to był jeden z tych wieczorów kiedy wszystko wychodzi czego najlepszym przykładem był dzieciak w obronie Paryża, który nakrył czapką Messiego. Jeśli po drugiej stronie nie ma wtedy drużyny, która brak formy potrafi nadrobić walką - nie ma czego zbierać.
Z drugiej strony świetne zawody Draxlera, Di Maria tradycyjnie w klucozych momentach wskakuje na najwyższy poziom.
Zresztą to był jeden z tych wieczorów kiedy wszystko wychodzi czego najlepszym przykładem był dzieciak w obronie Paryża, który nakrył czapką Messiego. Jeśli po drugiej stronie nie ma wtedy drużyny, która brak formy potrafi nadrobić walką - nie ma czego zbierać.
calma calma
- Ivory
- Juventino
Oglądając ten mecz miałem deja vu z MŚ w Brazylii - pierwszy mecz Hiszpania-Holandia zakończony wynikiem 1-5, gdzie nastąpił kres sukcesów La Furia Rocha. Dziś również 4 bramki róźnicy i koniec Barcelony Enrique.
- albertcamus
- Juventino
serio? musiałeś? ::/:Vincitore pisze:Verratti, Matuidi i Draxler w jednym klubie, grający taki mecz
No nic, może wyciągniemy w lecie Kryśkę

- CzeczenCZN
- Juventino
Ale przeciez PSG ma na papierze mocniejszy sklad od nas. Nie czarujmy sie. Ta ich wygrana choć niespodzianka to nie jest nic nieprawdoponego. No tyle ze PSG buduję drużynę od lat i nie sprzedaje najmocniejszych ogniw. Oni to porównywalna druzyna z Barcelona, a i w przeciwieństwie do nas maja mega mocna ławkę.
- Machnes
- Juventino
Nie było Cie tu trochę, ferie sie skończyły to może weź sie za lekcje.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ale przeciez PSG ma na papierze mocniejszy sklad od nas. Nie czarujmy sie. Ta ich wygrana choć niespodzianka to nie jest nic nieprawdoponego. No tyle ze PSG buduję drużynę od lat i nie sprzedaje najmocniejszych ogniw. Oni to porównywalna druzyna z Barcelona, a i w przeciwieństwie do nas maja mega mocna ławkę.
Psg zagrało mecz zycia, natomiast nie uważam ich za faworytów do zwycięstwa całej edycji. Maja zbyt rozchwiana formę, trzeba im oddać jednak Ze poszli na całość i taka mentalność robi wrażenie.
- krystiank
- Juventino
A ja jestem odmiennego zdania że właśnie na Santiago Bernabeu wywalczą remis a w Neapolu przejadą się po Realu.panlider pisze:A ja wam mówię, że Napoli dostanie baty w tym dwumeczu, wspomnicie moje słowa.
Problemem Napoli jest ich mentalność, przestraszą się ekipy Zidane'a, jestem tego pewny.
No właśnie Juve jak by prowadziło 2-0 to by się cofnęli szybko, z słabszymi ekipami to by stykało ale nie z Barcą. Allergi powinien oglądnąć wczorajszy mecz i sie nauczyć. pewnych zasad

- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Trochę szkoda jednak tego Draxlera...
Powiem tak, jeśli Barca odpadnie to ja przynajmniej poczuję się o wiele pewniej w tych rozgrywkach. Przydałoby się jeszcze, żeby ktoś Bayernowi dokopał, na Arsenal raczej nie ma co liczyć . ::/: Miło byłoby gdyby Napoli sprawiło też jakąś niespodziankę, po wczorajszym meczu mogę uwierzyć we wszystko.
Powiem tak, jeśli Barca odpadnie to ja przynajmniej poczuję się o wiele pewniej w tych rozgrywkach. Przydałoby się jeszcze, żeby ktoś Bayernowi dokopał, na Arsenal raczej nie ma co liczyć . ::/: Miło byłoby gdyby Napoli sprawiło też jakąś niespodziankę, po wczorajszym meczu mogę uwierzyć we wszystko.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Milano1910
- Milanista
PSG pierwszy raz od sezonu 2011/2012 ma jakichkolwiek rywali w lidze. Monaco pięknie ich naciska, a Nicea też nie pozostaje w tyle. To też wymogło na nich pełną koncentracje. Nie tak jak w latach poprzednich, gdzie w marcu było już po Ligue 1 i potem wychodziły takie kwiatki jak rok temu z City.
- pumex
- Juventino
Uwaga, teraz powieje nudą:
PSG wczoraj pokazało, że można zagrać odważnie z Barceloną i nie musi się to kończyć pogromem, wbrew tezom bukola.
Juventusie, ucz się. #wieczniesmutnypumex
PSG wczoraj pokazało, że można zagrać odważnie z Barceloną i nie musi się to kończyć pogromem, wbrew tezom bukola.
Juventusie, ucz się. #wieczniesmutnypumex
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2017, 10:43 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.